Bigzone G.D.A.: Hogyan juttassuk a legtöbb szénhidrátot az izmainkba?

A mai napon egy szokatlan és kevésbé ismert termékkel foglalkozunk. Valójában nem is találok ilyen terméket a cseh piacon, és nem tudom, miért. Számomra ez nagy kár, mert ez a funkcionális étrend-kiegészítők csoportja (a cseh Csehország sajnos nagyon figyelmen kívül hagyják), amelyeknek minden bizonnyal megvan a céljuk az étrendben. Paradox módon külföldön nagyon népszerűek, és úgy gondolom, hogy a közeljövőben ez hozzánk is el fog jutni.
Konkrétan az úgynevezett GDA termékről (glükóz-elvonó szer) van szó, amelynek feladata az étrendből bevitt szénhidrátok kezelése és sokkal hatékonyabb feldolgozása. Ez azt jelenti, hogy a bevitt szénhidrátoknak nagyobb mértékben kell az izmokba és a glikogénbe, és sokkal kevésbé a zsírba menniük. Ez persze az elmélet, hogy az ilyen típusú kiegészítésnek hogyan kell működnie, és hogy valóban működni fog-e, az sok mindentől függ. olyan tényezők, mint a megfelelő nyersanyag használata, a nyersanyag minősége, a nyersanyag mennyisége és még sok más tényező. De személy szerint én magam már egy ideje használom a GDA termékeit, és rendkívül elégedett vagyok velük. Természetes módon érzékeny vagyok a magas szénhidrátbevitelre, és az ilyen étrend-kiegészítők segítenek abban, hogy hatékonyan szabályozzam a vércukorszintemet, és ne legyen utána energiazuhanásom.

Big Zone Invictus G.D.A
Kategória: Egyéb
A hatóanyagok mennyisége
9.0/10
Hatás
10.0/10
Használat
8.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont

A Big Zone Invictus G.D.A legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Van egy olyan érzésem, hogy a Bigzone-t már többször is bemutattam nektek mostanában, úgyhogy ma kihagyom ezt az unalmas részt. Dióhéjban ez egy bevált minőség, amely a szomszédos Németországból érkezett hozzánk.
Persze, hogy mennyire tetszett a Bigzone G.D.A., használom-e még a mai napig, hogyan használtam, mikor és miért. Mindezt megtudhatja a mai ismertetőből.Sokkal többet is megtudhatsz, mert ez egy igazán funkcionális és figyelmen kívül hagyott termék véleményem szerint, hogy itt a Cseh Köztársaságban jobban előtérbe kellene kerülnie, olyan márkákban szeretném látni, mint az Extrifit, a Prom-in vagy a Czech Virus. De most térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

Rendkívül funkcionális és egyedi összetétel

A bevezetőben már bemutattam, hogy mik is valójában a GDA termékek, és mire használják őket. Most nézzük meg az egyes összetevőket, és hogy milyen hatásuk és képviseletük van a készítményben.

A G.D.A. összetételében az első helyet a valódi ceyloni fahéj kivonata foglalja el. A fahéjat nem kell bemutatnom egyikőtöknek sem, ez egy nagyon jól ismert fűszer, amelyet gyakran használnak a konyhában. Fontos tényező, hogy a gyártó ceyloni fahéjat használt, méghozzá nagyon nagy és hatékony mennyiségben. A fahéj pozitív hatással van a vércukorszint szabályozására és még sok másra is. De ez a fő előnye, amire szükségünk van egy GDA termékben.

A második helyen a Berberine növényi kivonat van jelen a képletben, amely jól felszívódó HCL formában van jelen. Ez a gyógynövény hazánkban nem annyira ismert, és nagyon nehéz itthon jó minőségű HCL formában megtalálni (a felszívódási képességben valóban átmérőjű különbség van). A berberinnek rengeteg egészségügyi előnye van, de ismét a legnagyobb az oka annak, hogy miért van itt aPozitív hatással van a vércukorszintre és növeli az inzulinérzékenységet.

A harmadik helyen az alfa-liponsav áll a képletben, de természetesen egyedi formában. Ez a forma a NA-R-ALA, amely ismét sokszorosan felszívódó és felhasználhatóbb. mint a hagyományos alfa-liponsav, amelyet általában a boltokban árulnak. Az alfa-liponsav elsősorban antioxidáns, és ismét pozitív hatással van a szervezet inzulinszintjére és aEmellett szépen felkészíti a szervezetet a nap folyamán a nagyobb dózisú szénhidrátok feldolgozására.

Az összetétel negyedik helyén egy Kaempferol nevű anyag áll. A kaempferol az egyik legfontosabb és legelterjedtebb flavonoid, amely jelen van ajelen van különböző természetes forrásokban (alma, hagyma, póréhagyma, citrusfélék....).A kaempferol túlnyomórészt erős antioxidáns, amely számtalan egészségügyi előnnyel jár. Segít megelőzni a sejtek oxidatív károsodását, segíti a szervezetet a stressz leküzdésében, vagy akár megelőzi például a rákos sejtek kialakulását. A legfontosabb valószínűleg az, hogy javítja az anyagcserét és szabályozza az ösztrogénszintet a szervezetben.

Egy másik (természetes élelmiszerekben található) flavonoid, a miricetin további összetevőként szerepel a készítményben. Ez is egy nagyon erős antioxidáns, és hatékony a szabad gyökök és a túlzott stressz ellen. A kaempferolhoz hasonlóan gyulladáscsökkentő és rákellenes hatású. A legfontosabb hatása számunkra, sportolók számára elsősorban a rossz LDL-koleszterinszint csökkentése, illetve a szívbetegségek megelőzése.

A készítmény utolsó előtti összetevője a fucoxantin nevű anyag. A természetben a barna moszatokban található pigmentként. Azért szerepel a termékben, mert pozitív hatással van a zsír- és szénhidrát-anyagcserére. Többek között pozitív hatással van az ember általános szív- és érrendszeri egészségére is (ami sportolók számára elengedhetetlen). A rossz koleszterinszint növekedése ellen is hatásos lehet, csökkenti a vérnyomást, de ami a legfontosabb, nagyon hatékonyan szabályozza a vércukorszintet.

A GDA összetételének utolsó funkcionális összetevője a már ismert (de rendkívül alulértékelt) króm ásványi anyag. Itt klasszikus króm-pikolinát formájában van jelen, amely könnyen felszívódik és hasznosítható a szervezetben. A krómnak köszönhetően az elfogyasztott ételekből származó összes makrotápanyagot (fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat) sokkal hatékonyabban hasznosítja, és Önm több lesz belőlük az izomszövetekben és sokkal kevesebb a zsírszövetekben. Számomra a króm egy abszolút kötelező termék minden sportoló számára. Ez a teljes G.D.A. formula a Bigzon-tól. Már csak arra kell rámutatni, hogy az összetevők teljes fent említett keverékét hidroxipropil-metilcellulózból álló kapszulában tárolják.

Az Invictus GDA termék összetétele igazán érdekes.

Elegendő-e a benne lévő anyagok mennyisége?

Az ilyen termékek esetében a tartalmazott anyagok mennyisége alapvető fontosságú ahhoz, hogy meg lehessen mondani, hogy a kiegészítésnek valóban lesz-e hatása.A Bigzon G.D.A. esetében az ajánlott napi adagban (azaz egyszerre 3 kapszulában) a funkcionális anyagok mennyisége valóban magas. Sok esetben azt mondanám, hogy feleslegesen magas, így sokszor 3 kapszulára egyáltalán nem is lesz szükség, és egyedül is elboldogulsz vele (az adott étkezés szénhidrát mennyiségétől függően). Mivel a képlet rendkívül hatékony, bátran kezdhetnék csak napi 1 kapszulával egy olyan étkezéshez, amely körülbelül 50 g szénhidrátot tartalmaz. Ha egy adott étkezés 50-100 g szénhidrát között van, akkor két kapszulát, 100 g szénhidrát felett pedig már az ajánlott 3 kapszulát használnám.
Így biztos vagyok benne, hogy a GDA-kiegészítő maximális kívánt hatását fogja elérni.

Hogyan, mikor és miért vettem be a G.D.A.-t?

Hogy a kiegészítés szedése a lehető legegyszerűbb legyen, csak naponta kétszer vettem be, és mindig No.amikor a vércukorszintem szabályozása a legfontosabb számomra, és a lehető legtöbbet akarom kihozni a bevitt szénhidrátokból. Amikor először vettem be G.D. Az edzés előtti étkezéshez kapcsolódott, ami számomra általában szénhidrát-alapú (kivéve, ha diétázom).

Követtem az adagolást a fent említett támogatásom szerint, és ez legfeljebb 50 g szénhidrát volt 1 kapszula. Azt kell mondanom, hogy tényleg nagy különbséget éreztem a termék használata után. Korábban, amikor nem használtam a G.D.A.-t, nagyon gyakran (mindig) gyors vércukorszint-ingadozásom volt, és nagyon fáradt voltam szénhidrátos étkezés után. De ez már nem létezik.
A másik alkalom, amikor a terméket szedtem, az edzés utáni étkezés volt, amikor ismét egy nagy adag szénhidrátot fogyasztottam. Pontosan ugyanabból az okból, mint az edzés előtti étkezésnél. Egyszerűen fogalmazva, hogy a szénhidrátok oda jussanak, ahová kell, mégpedig az izmokba és a glikogénbe.
Egy másik alkalom, amikor előnyös lenne egy GDA-terméket bevenni, például egy tervezett csaló étkezés mellett. Így ismét több tápanyagot tárolhatnának az izmokban, nem pedig a zsírraktárakban.
Számomra ezek az időszakok a legmegfelelőbbek arra, hogy a GDA-t bevegyem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a benne rejlő lehetőségekből.
Ha a nap folyamán folyamatosan magas szénhidrátbevitellel rendelkezik, nyugodtan adagoljon 1 kapszulát reggel, 1 kapszulát délben és 1 kapszulát este.

A GDA-t például edzés utáni étkezéshez használhatja.

Bizonyított hatás, de sajnos nem sokat fogsz érezni magadon.

Bizonyos értelemben a GDA-kiegészítők nagyon különleges és ikonikus tulajdonsága az, hogy bizonyítottan működnek (bizonyított, hogyszámos tudományos vizsgálat bizonyította), hogy valóban megvan a hasznuk az étrendben, mégis ritkán vesszük észre rajtuk. A paradoxon az, hogy ezt a hatást alapvetően nem érezzük vagy látjuk. Ez sok ember számára problémát jelenthet, hiszen miért szedne olyan étrend-kiegészítőt, amelynél nem érez látható változást, igaz? A hatás azonban ott van, és nagy. De ez fokozatosan, lassan, és ami a legfontosabb, hosszú távon működik.
Úgy tűnik, hogy csak azok az egyének, akik nagyon érzékenyek a szénhidrátokra, és gyakran ingadozó vércukorszintjük van, olyan gyors hatást észlelnek, mint amilyet én éreztem. Én is közéjük tartozom, és ezért tudom, hogy ezek a kiegészítők mennyire hatékonyak, ha helyesen szedjük őket.

Nagyon kedvező árú egy csúcs G.D.A. termékhez képest.

A Bigzone G.D.A-t a gyártó csak egyetlen csomagban gyártja, amely 90 kapszulát tartalmaz. Egy csomag ára 899,- 0 Ft, ami nagyon jó ár (figyelembe véve, hogyfigyelembe véve a kiváló összetevőket), ami személy szerint mosolyt csalt az arcomra.Tudom , hogy sok ember számára sok pénznek tűnik, de a hatásért, hatásért és használhatóságért, amellyel ez a kiegészítés rendelkezik, sokkal többet fizetnék.
Ha betartja az ajánlott napi adagot, ami napi 3 kapszula, az egész csomag 30 napig elegendő. Egy adag tehát 30,-0 Ft-ba kerül.
De hogy reálisak legyünk, hányan vannak, akiknek tényleg napi 3 kapszulát kell bevenniük? Azt mondanám, hogy ez a minimum. Hacsak nem fogyaszt naponta 500 g szénhidrátot, nem lesz szükség a teljes adagra.
És még ha be is venné azt a napi 3 kapszulát, a G.D.A. teljes ára még mindig elég alacsonynak tűnik számomra. Röviden, egyre izgatottabb vagyok ezzel a termékkel kapcsolatban.

A Big Zone Invictus G.D.A legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Kinek kell szednie a terméket? Következtetés.

Mit gondolsz, megéri befektetni a Bigzon GDA-ba? Egy olyan étrend-kiegészítővel, mint a GDA, ez a válasz rendkívül egyéni. Merem állítani, hogy például olvasóink 80%-a számára a termék teljesen haszontalan lesz, és semmilyen módon nem fognak hasznot húzni belőle. Másrészt, a másik 20% számára ez lesz az egyik legfontosabb kiegészítő, ami az arzenáljukban lesz. Ön már tudja a véleményemet erről a termékről. Nagy híve vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ajánlom a terméket, akinek nem. Természetesen nem ajánlom az átlagos edzőnek, a GDA olvasójának, számukra ez nagy pazarlás lesz. De szeretném felhívni a haladó, profi edzőket és versenyzőket (testépítők), hogy fontolják meg a GDA termékek használatát, és segítsenek nekem, hogy az élvonalba kerüljön, még a nocseh jelenet, mert ez tényleg a hab a tortán, hogy ami néhány százalékkal előrébb visz, és egy kicsit jobbá tesz.Szakemberként mindenképpen meg kell szereznie a GDA-t, és nem fogja megbánni. Ha egyszer elkezdi, nem akarja majd abbahagyni, higgye el nekem.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.