Amix HydroPure Whey: a csúcs a fehérjehidrolizátumok között? [felülvizsgálat]

A tejsavó-hidrolizátumok tesztelésének elbűvölő utazása folytatódik, és ma úgy döntöttem, hogy kipróbálom ahidrolizált tejsavó izolátum a világhírű Amix márkától.Igen, ez a HydroPure, amit mostanában sok dicséretet hallottam róla. Ez egy olyan fehérje, amelyet széles körben dicsérnek és használnak vezető professzionális...olyan élsportolók, mint Milan Šádek és Dominik Trkan, úgyhogy több mint kíváncsi vagyok.Ezért azt mondtam magamnak, hogy semmit sem bízhatok a véletlenre, és ki kell próbálnom a fehérjét, hogy objektív véleményt alkothassak a dologról.

Amix HydroPure Whey Protein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
8.0/10
Oldhatóság
9.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
9.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont

A Amix HydroPure Whey Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az Amix az egyik legnagyobb és legnépszerűbb márka, amely a piacon megtalálható. Ez egy olyan márka, amely Európa-szerte ismert, elismert és széles körben használt. Megérdemelten sikerült kivívnia a helyét az élmezőnyben, ahol az elmúlt években foggal-körömmel tartotta magát. Az én szemszögemből nézve az Amix az utóbbi időben kezdett rosszabbodni, és őszintén szólva nem tudom, mit gondoljak róla. Remélem, hogy a HydroPure fehérjéjük felülvizsgálata után több tisztánlátásom lesz, de ami a minőséget illeti, az Amix nem ott van.Kétségeim vannak, és tudom, hogy a lehető legjobb minőségű összetevőket használják.De elég a bevezető szavakból, térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

Az anabolizmus maximalizálását és a proteoszintézis beindítását célzó összetevők

1) Nem lesz meglepő számodra, hogy a HydroPure fő és egyetlen fehérjeösszetevője a következőa tejsavó hidrolizált izolátum, amelyet még Hydrovon néven is forgalmaznak. Ez egy részben előemésztett fehérje, DH 8-as hidrolízisszinttel, amit teljesen ideálisnak találok.ideális hidrolízis fokozat, mert alapvetően tökéletes köztes termék a klasszikus tejsavóm izolátum és az erősen előemésztett hidrolízis és a DH32 minőségű hidrolízis között, amely sok esetben a DH32 minőségű hidrolízisnek minősül.túl gyorsan felszívódó fehérjeforrásnak tekinthető (az intravénás beadáshoz hasonlóan). Ezért a DH8 minőség ideális választás e két lehetőség között, mivel a rendkívül gyorsan felszívódó, szinergikus kombinációját kínálja a következőknekA CFM izolátumok a jól felszívódó fehérje és az egészségügyi előnyök szinergikus kombinációját kínálják.

2) Másodsorban az egyes aminosavak peptidjeit tartalmazza a termék. Konkrétan az L-leucin, L-triptofán, majd külön-külön a BCAA peptidek. Ezen aminosavak hozzáadásával a gyártó azonnali lökést ér el az anabolizmusban és az mTOR-ban az edzés után, mertezek a peptidek érik el elsőként az izmokat, és közvetlenül utánuk következik maga a fehérjeforrás, azaz a Hydrovon fehérje. Hozzá kell tenni, hogy a hozzáadott peptidek mennyisége teljesen megfelelő, és biztosan észre fogja venni a különbséget az mTOR és a proteoszintézis elindításában.

3) A harmadik helyen az Amix egy egyedülálló gyógynövény- és ásványi anyag komplexet is beépített, amely olyan ásványi anyagokon alapul, mint a foszfor, magnézium és Kálium és kalcium (ezek mind olyan ásványi anyagok, amelyeket edzés közben veszítünk, ezért jó, ha pótoljuk őket).Ami a növényi komplexet illeti, olyan összetevőkből áll, mint a fehér fűzfakéreg kivonat és a görögszéna kivonat. Ezeknek a gyógynövényeknek számtalan pozitív hatása van, de elsősorban azért kerültek bele ebbe a fehérjébe, hogy biztosítsák a fehérje összes összetevőjének maximális felszívódását és hasznosulását. Ezenkívül mindkét gyógynövény pozitív hatással lehet az emésztésre, a vitalitásra, a termékenységre, a zsírégetésre, az izomnövekedésre és még sok másra. Itt a benne lévő gyógynövények mennyiségét tekintve nem merem megmondani, hogy hasonló előnyök lesznek-e érzékelhetőek, de a tápanyagok hasznosulása szempontjából biztosan érzékelhető lesz.

4) Végül a fehérje hozzáadott, szabadalmaztatott, márkás Lactospore probiotikumokat is tartalmaz. Ezek a jobb emésztés és a fehérje hasznosulása érdekében szerepelnek itt, de én személy szerint inkább úgy gondolom, hogy elsősorban a címke miatt adják hozzá, és nem sok haszna származik belőle. Mégis, értékelem az erőfeszítést.Természetesen vannak olyan összetevők, mint a különböző stabilizátorok, sűrítőanyagok (guar gumi), adalékanyagok stb. hozzáadott só, emulgeálószer (szójalecitin) vagy hozzáadott aromák, amelyek semmilyen módon nem kerülnek meghatározásra. Ezek tehát kétségtelenül mesterséges aromák.
Ezen összetevők egyike sem szokatlan vagy veszélyes a szervezetre. Röviden, ezek meglehetősen gyakori nyersanyagok, amelyeket az élelmiszeriparban használnak fel, és például a a guargumi jótékony hatással lehet a szervezetre és az egészségre (a guargumi egy természetes rost, amely segíti az emésztést).

5) Végezetül térjünk rá a felhasznált édesítőszerekre. Itt összesen három különböző édesítőszert találtam az összetevők között, ezek a szteviol-glikozidok, a szukralóz és az aceszulfám K. Nem tudom pontosan, hogy milyen édesítőszereket használnak, de ha aaz édesítőszerek felsorolásának sorrendjében a szteviol-glikozidok szerepelnek az első helyen. Ha ez igaz, az számomra óriási plusz, mert ez a legjobb természetes édesítőszer, amely még a bélmikrobiomot is képes javítani, illetve az inzulinérzékenységet növelni. A második helyen a szukralóz áll, amely szintén egy nagyon jó minőségű édesítőszer, amelyet elég gyakran használnak. A többi étrend-kiegészítő 90%-ában megtalálható, és teljesen biztonságos. Az aceszulfám K-t adják hozzá a legkisebb mennyiségben, ami egyben a legvitatottabb is, de még itt sem tennék bele.mert kizárt, hogy ilyen kis mennyiségben bármilyen hatással legyen rád.


Az Amix HydroPure összetételében nem sok hiba van.

Táplálkozási értékek? Ez szinte tiszta fehérje!

A tápértékek nagyon meglepőek. Képzeljük el, hogy egy teljes 100 g-os termékre 89 g fehérje jut, ha figyelembe vesszük a peptidek hozzáadását a következő mennyiségben 2g (ezeket nem szabad beleszámítani a teljes fehérje mennyiségébe, mert nem teljes értékűek), és így 100 g termékenként gyönyörű 91 g fehérjét kapunk. Bevallom, hogy soha nem láttam ezt a mennyiséget semmilyen más fehérjében.

A fehérje mellett elhanyagolható mennyiségű, 3,5 g szénhidrát és elhanyagolható mennyiségű, 1,2 g zsír található benne. Összességében 100 g termékenként körülbelül 380 kcal-t tartalmaz, ami kellemes érték.Ugyanakkor, ahogy az lenni szokott, a gyártó természetesen pluszpontokat kap a fehérjék aminosavspektrumának teljes feltárásáért.

Ízre nézve a fehérje sajnos csalódást okozott.

A HydroPure összesen négy különböző ízben kapható: csokoládé, vanília, eper és mogyoróvaj/sütemény.Próbáltam több változatot is kipróbálni az Ön számára, de sajnos a kiegészítők globálisan növekvő ára miatt nem volt rá lehetőségem. Ezért próbáltam ki nektek legalább a végső klasszikust, a csokoládét.

  • Csokoládé (6/10) - Azt kell mondanom, hogy kissé csalódtam az ízében. Az utóbbi időben olyan fehérjéket teszteltem, amelyek sokkal jobb, kifinomultabb ízűek voltak, így azt hiszem, többet vártam. Másrészt nem mondhatom, hogy az íze valahogy rossz lenne. Ez egy tipikus csokoládé íz, ami semmilyen módon nem kémiai, de furcsa és nagyon édes volt számomra.
    Rövid idő elteltével határozottan túl fogom inni ezt az ízt, és szükségem van némi változásra.Nem hiszem, hogy ez az íz a legjobb megoldás hosszú távú javításra. Ami a csokoládé ízeket illeti, még mindig van mit bepótolnia.

Kiváló emészthetőség, zéró habzóság és problémamentes oldhatóság

Mint mindig, most is követtem a gyártó utasításait az elkészítéshez, 33 g fehérjét kevertem 300 ml vízbe. Az így kapott ital meglehetősen vizes állagú volt. Ne várjon semmi krémeset, mivel a hidrolizált fehérjék nem rendelkeznek ilyen tulajdonságokkal. Nagyon kellemesen meglepett, hogy a shakerben történő elkészítés után is, az így kapott ital még kis mennyiségben sem habzott, tökéletesen feloldódott és azonnal fogyasztható volt.A HydroPure emészthetősége abszolút verhetetlen volt. Gyakran érzékeny vagyok a tejsavófehérje emésztésére, de ezek a hidrolizált összetevőkEzek a hidrolizált összetevők számomra tökéletes lehetőséget jelentenek arra, hogy a legtöbbet hozzam ki a tejsavóból, miközben a tökéletes emésztés is megmarad. A Lactospore probiotikumok hozzáadása szintén segít ebben, amit én is ajánlok.

A HydroPure emészthetősége valóban elsőrangú. A
HydroPure emészthetősége valóban elsőrangú
.

Mikor a legalkalmasabb a HydroPure használata?

Mivel az Amix HydroPure már részben előemésztett fehérjét tartalmaz hidrolizált izolátum formájában (osztályú DH8), kétségtelenül a legalkalmasabb a fizikai megterhelés utáni közvetlen használatra, vagy olyan időszakokban, amikor a szervezetet leginkább fenyegeti a katabolizmus veszélye. Személy szerint én is nagyon szívesen adtam ezt a fehérjét az étkezéseimhez klasszikusan a nap folyamán, és rendkívül elégedett voltam vele. Különösen hasznosnak találtam zab- vagy rizskásacskáknál, ahol nem is zavarta a zabkása szép sűrű állagát.

Az egyetlen alkalom, amikor kerültem a HydroPure-t, a lefekvés előtti éjszakai használat volt, ahol a rendkívül gyors emészthetősége és felszívódása meglehetősen káros volt, és az éjszaka közepén éhesen ébredtem volna fel. Ha azonban a HydroPure-t összekeveri például túróval és jó minőségű dióvajjal, akkor ez megoldja ezt a problémát, és ebben az időszakban is élvezheti az előnyeit.Bár ezekre az esetekre a micelláris kazein vagy a több összetevőből álló fehérje használatát javaslom.

Az ár/teljesítmény arány szempontjából egyértelműen a legjobb hidrolizátum.

Manapság minden fehérje első pillantásra drágának tűnik, nem igaz? Egyszerűen hozzá kell szoknunk az új időkhöz, amikor sokkal többet kell fizetnünk a minőségért. Egyébként, akár hiszi, akár nem, a HydroPure ára egyáltalán nem magas az arányaihoz képest. Ellenkezőleg, az ár/minőség/teljesítmény arányt tekintve merem állítani, hogy a cseh piacon nem talál jobb fehérjét. Partnerünk e-shopjában a testépítés.com oldalon 1450,- 0 Ft-ért megvásárolhatja az egész 1600g-os csomagot, amikor egy adag ára 30,- 0 Ft (ha kedvezményes kódot használ, még kevesebb). Egy ilyen ár manapság már standard, és ha hozzáadjuk az adagonkénti fehérje mennyiségét, akkor azt találjuk, hogy az ár valóban alacsony.A HydroPure kisebb kiszerelésben, egyadagos 33 g-os tasakokban is megvásárolható, de természetesen az ára jóval alacsonyabb. Ez maximálisan alkalmas az összes kínált íz kipróbálására.

A Amix HydroPure Whey Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső felülvizsgálat

Megéri tehát befektetni az Amix HydroPure fehérjébe? Nem is kell hosszasan töprengenem ezen a kérdésen, és azonnal igent tudok mondani! Ha összehasonlítom a fehérjét a hidrolizátumokkal foglalkozó versenytársaival, akkor ez a fehérje valóban a legjobb mind közül. Legnagyobb előnye és egyediségének oka az, hogy olyan nagy mennyiségű fehérje peptidekkel és adalékanyagokkal az összes anyag maximális kihasználása érdekében. Véleményem szerint ez a fehérje az egyik leganabolikusabb, amit edzés után használhatsz. Örülök, hogy az Amix ezzel a szemembe lőtt, mert lassan kezdtem elveszíteni a reményt ezzel a márkával kapcsolatban, de most már Azt mondhatom, hogy ha nem leszek hamarosan elájulva a fehérje ízétől (ami sajnos eléggé lehetséges), akkor véglegesen be fogom venni az arzenálomba.Az általános érzésem a termékkel kapcsolatban nagyon pozitív, amint azt már láthatták, és nem tudom eléggé ajánlani. Sajnos az íze egy kicsit rosszabb.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.