Nutrend Hydro Whey: az alulértékelt fehérje, amely az abszolút csúcsok közé tartozik.

A mai áttekintésben egy utolsó tejsavó-hidrolizátumot készítettem nektek, ami valószínűleg A rendkívül gyorsan felszívódó fehérjék e kategóriájába tartozó fehérjék tesztelését egy ideig befejezem.
Azonban ne essetek kétségbe, rövid idő alatt sok hidrolizátumot áttekintettem (különösen a legnépszerűbbeket), és véleményem szerint ezek a legjobb és legjobb minőségűek, amelyeket a cseh piacon találhat. Ezért határozottan úgy gondolom, hogy szó szerint mindenki választhat az általam mostanában kipróbált fehérjék közül. A közeljövőben talán megnézem a vegánoknak szánt fehérjéket vagy például a kazeineket, amelyekből nagyon kevés van a neten. De ma a Nutrend Hydro Whey-t mutatjuk be. Egy olyan fehérje, amely teljesen megváltoztatta a véleményemet és a véleményemet az egész márkáról, és hosszú idő után szívesen üdvözlöm a Nutrendet az otthoni éléskamrámban a kiegészítőkkel együtt.

Nutrend Hydro Whey
Kategória: Fehérjék
Ízlés
8.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
9.0/10
Összetevők
8.5/10
Ár
6.0/10
Általános értékelés
8.3
10 pontból 10 pont

A Nutrend Hydro Whey legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Nutrend márka nagyon nagy hagyományokkal rendelkezik a Cseh Köztársaságban, és évtizedek óta jelen van a sporttáplálkozás területén. Őszintén szólva a Nutrendnek mindig is rossz híre volt az íz, a minőség és az általános népszerűség tekintetében a cseh fitness színtéren. Még ma is, ha megkérdezem a környékbeli embereket, a legtöbben azt mondják, hogy Nutrend rossz, nem akarják. ajánlom bárkinek, vagy maguk is használják, de azt mondom nekik, hogy a múltban élnek, és ez a beszéd már régen túl van a zenitjén.
Magam is tanúja voltam és első kézből tapasztaltam, hogy a Nutrend termékek valóban rendkívül magas minőségűek. Számos vezető szakértővel és szakemberrel konzultáltam, akik ugyanezt megerősítették. Több mint biztos vagyok benne, hogy a mai 2022-es évben a Nutrend az abszolút toplisták között van.a cseh piac csúcsán, és minőségben nem is lehet jobb, és ehhez az állításhoz tartom magam.
De most térjünk rá a Hydro Whey fehérjéjük tényleges felülvizsgálatára, ami szó szerint meglepett.

Nagyon jó minőségű összetétel, megkérdőjelezhető búzaszál hozzáadásával

1. Először is, a tápszer fő és egyetlen fehérjeforrásaként részben hidrolizált tejsavót találunk. Izolátum a szabadalmaztatott nyersanyag Hydrovon, ahol ez egy fokú hidrolízis DH8 (mint a kínált márkák, mint például Extrifit vagy Amix). A Hydrovon használatának előnye mindenekelőtt a fehérje tanúsított minőségének 100%-os bizonyossága, és nem csak emiatt.Ezért ez a legjobb választás a tejsavófehérje esetében, amelyet a cseh piacon találunk.
2. A fehérje összetételében a második helyen paradox módon hozzáadott búzaszálat találunk, amely a gyártó állítása szerint gluténmentes. A búzaszál hozzáadása egyáltalán nem szokványos, és gyakorlatilag ez az első alkalom, hogy ilyen minőségű fehérjében látom. Személy szerint nem vagyok híve annak, hogy ezt az összetevőt egy olyan magas minőségű, gyorsan felszívódó hidrolizátumhoz adjuk, mint a Hydrovon, mertmert a rost hozzáadása kontraproduktív módon lassítja a tápanyagok és aminosavak felszívódását a vérbe, és értelmetlenné teszi a hidrolizátumot. Ezt azonban csak elméletben mondják, a gyakorlatban 100 g termékben csak 1,5 g rost található, ígynem lesz ilyen kontraproduktív hatása. Mégis, véleményem szerint ez egy teljesen felesleges, megterhelő nyersanyag.
3. Továbbá, az olyan összetevők, mint a hozzáadott aromák (mesterséges), színezékek (természetes), emulgeálószerek, éstor (szójalecitin), csomósodást gátló anyagok, só (például nátrium-klorid) vagy stabilizátorok, például akác és xantángumi.Ezek olyan anyagok, amelyeket jellemzően étrend-kiegészítőkhöz adnak hozzá, hogy elérjéka kívánt konzisztencia, sűrűség, nedvesség, a végtermék habosságának csökkentése stb. érdekében. A fent említett anyagok semmilyen módon nem zavarják, és nem károsak vagy terhelőek a szervezet számára. Ellenkezőleg, némelyikük még pozitív hatással is lehet az emberi egészségre (pl. xantángumi, szójalecitin).
4. Végül, de nem utolsósorban, szeretném kiemelni az emésztést elősegítő laktáz enzim hozzáadását, amely tökéletesen hasítja a laktáz enzimet. a fehérjében esetlegesen jelenlévő utolsó laktózmaradványokat is eltávolítja, így biztosítva a fehérje tökéletes emésztését és hasznosulását. Egy másik hozzáadott funkcionális összetevő a B3-vitamin. De a legnagyobb és legelőnyösebb hozzáadott funkcionális összetevő az én szemszögemből nézve az egyértelműaz ásványi króm hozzáadása kelát formájában, teljesen megfelelő mennyiségben. A króm véleményem szerint egy, a közvélemény által alulértékelt ásványi anyag. Én magam külön-külön egészítem ki az edzés utáni fehérjéhez, és nagyon örülök, hogy itt nem lesz rá szükség. Ismétlem, a króm biztosítja a fehérjék fehérje hasznosulását a fehérjében, szabályozza a vércukorszintet és segít a szervezetnek kezelni az összesáltalában minden makrotápanyagot, ami hatalmas előny mind a zsírégetés, mind az izomtömeg növelése szempontjából.
5. Végül, a Nutrend Hydro Whey-t minőségi édesítőszerekkel, például szukralózzal és szteviol-glikozidokkal édesítik. A legtöbb esetben szukralózt használtak (amit itt meg sem próbálok leírni, mindenki biztosan tudja már.nem úgy, mint a cipője), és természetes, a szervezet számára előnyös steviával van kiegészítve, amely számos egészségügyi előnnyel jár. Gyorsan meg tudom említeni például, hogy javítja az inzulinérzékenységet vagy pozitív hatással van a vércukorszintre.Végezetül szeretném megemlíteni, hogy nagyon örülök, ha minőségi márkák édesítésre használják a steviát, még ha kisebb mennyiségben is. Hiszem, hogy a jövőben a gyártók meg fogják tanulni, hogy a fehérjéket tökéletesen ízesítsék, akár csak a stevia felhasználásával is.

A Nutrend Hydro Whey nagyon jó minőségű összetételű. A
Nutrend Hydro Whey nagyon jó minőségű formulával rendelkezik
.

Táplálkozási értékek, amelyek mindenkinek tetszenek

Amikor a fehérje tápértékéről van szó, természetesen mindenkit a 100 gramm termékre jutó fehérje mennyisége érdekel. Itt ez az érték 78 g és 80 g között mozog (a választott íztől függően), ami egy olyan érték, amely a szabvány felett van, és amit egyetlen fehérjének sem kell szégyellnie. Ezen felül 100 g termékre vetítve elhanyagolható 1,5 g zsírt (abszolút semmit) és körülbelül 6 g szénhidrátot találunk, amelyben valószínűleg laktózmaradványokat találunk. A teljes fehérje 100 grammonként 354-361 kcal-t tartalmaz, ami sok diétázó sportoló arcára mosolyt csal.
A fehérje aminosavspektrumának teljes feltárása szintén szuverén lépésnek számít a gyártó részéről, bár Szerintem ez egy jó lépés, és a vásárló tudni fogja, hogy a gyártó nem veri át.

A csokoládé és a vanília is nagyon jó. A
csokoládé és a vanília is nagyon jó
.

Megéri a csokoládé íze a bűnt?

A Hydro Whey összesen három ízben kapható. A csokoládé, a vanília és az eper jól ismert klasszikus hármassága.
Hosszú idő után két ízt kaptam neked, hogy teszteld, ezek pedig a vanília és a csokoládé. Általában ezek a legnépszerűbb és legtöbbet használt változatok, így örülök, hogy a bodyburistika.com webáruháznak köszönhetően sikerült mindkettőt beszereznem.

  • Csokoládé (8/10) - Nagyon kellemesen meglepett ez az íz. Ahhoz képest, hogy tejsavó-hidrolizátum, még a legkisebb keserűségre utaló nyomot sem éreztem. Ellenkezőleg, a fehérje kellemesen édes volt, és azt kell mondanom, hogy bár szeretem az enyhe keserűséget (ahogyan ők is DH32 hidrolízis minőségű fehérjék), ennek az íznek szó szerint olyan íze volt, mint a Grankónak, és minden nap alig vártam. Véleményem szerint, ha szereted a tejcsokoládét, akkor garantáltan szeretni fogod a Nutrend's hydro-t. Nincs kémiai szag, semmi olyan, ami zavarna. Másrészről viszont nem ez a legjobb csokoládéíz, amit valaha is kóstoltam, már csak azért sem, mert jobban szeretem az étcsokoládét.
  • Vanília (8/10) - Bár nem vagyok a vaníliás ízek híve, ez a változat nagyon kellemesen meglepett. Az én szememben még a kedvenc ízvilágomhoz, a csokoládéhoz is sikerült illeszkednie, és ez már mond valamit. Közvetlenül a kortyolás után egy kellemes, édes vaníliás alaphangot érezni, amit garantáltan szeretni fog. Itt sem volt semmilyen keserűség vagy mesterséges utóíz. Persze, vannak ennél határozottan jobb vanília ízek is, de meg kell vennihogy ez még mindig egy hidrolizátum, amelyet elsősorban a tulajdonságai és nem az íze miatt használnak. Bár a vanília íze nagyon jó volt a Nutrend számára, és ajánlom, hogy próbálja ki.
Tipp: Ne féljen a különböző ízek keverésétől. Nekem például a csokoládé és a vanília ízek 1:1 arányban (például 20 g csokoládéfehérje és 20 g vanília fehérje) jól bevált.

Tökéletes emészthetőség, azonnali oldhatóság, csomómentes és zéró habzás.

Követtem a gyártó utasításait az elkészítéshez, 40 g fehérjét kevertem össze egy shakerben 240 ml vízben.
Az így kapott ital inkább vizes állagú volt, mint általában a hidrolizátumok esetében. Ugyanakkor egy enyhe krémesség is látható volt (valószínűleg a búzaszálak, a xantángumi és az akácgumi miatt).
Kellemesen meglepődtem, hogy még a shakerben való fergeteges keverés után sem alakult ki illat.és a fehérjepor azonnal feloldódott.A legnagyobb hangsúlyt a fehérje emészthetőségére helyezem. Csak azért, mert ez tejsavó-hidrolizátum, nem számítottam emésztési izzadásra.és az emészthetőségnek állítólag elsőrangúnak kellett lennie, ami így is volt, és a legkisebb emésztési problémát sem tapasztaltam. Ezen határozottan segített az emésztőenzimek, a laktáz és a króm hozzáadása, amelyek együttesen segítik a mihogy az utolsó laktózt is megeméssze, és a fehérjében lévő aminosavak minden milligrammját tökéletesen felhasználja.

Tipp: Ha ízletes fehérjeturmixot készít, használjon turmixgépet, hogy teljesen fényűző dolgot hozzon létre.

Mikor használjunk hidrolizátumokat? Mindenképpen edzés után!

A Nutrend Hydro Whey kiváló minőségű hidrolizált izolátumot tartalmaz (Hydrovon márkájú nyersanyag formájában), DH8 hidrolízisszinttel. Ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen és rendkívül gyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, ezért a legalkalmasabb az edzés utáni vagy ahhoz közeli használatra.
A nap bármely szakában használható az emésztés megkönnyítésére. Emiatt a legjobban olyan időszakokra alkalmas, amikor nagy mennyiségű ételt fogyasztasz, jóllakottnak és túltelítettnek érzed magad (például a felszedési fázisban).
Mivel a termék már előemésztett (hidrolizált), ne számítson arra, hogy jóllakik. hosszú ideig, erre a célra én egy másik fehérjét használnék, amit a szervezetnek legalább először meg kell emésztenie.

Tipp: Próbálja ki, hogy az edzés után 10 perccel csak tejsavófehérjét fogyaszt. Ne fogyasszon szénhidrátot körülbelül 30 perccel az edzés után. Így fokozza a növekedési hormon kiáramlását, és hatékonyabbá teszi a zsírégetést.

Magas ár a magas minőségért

A Nutrend hidrolizátumának az ára az Achilles-sarka, mert nagyon magas. A fehérjét két kiszerelésben kaphatjuk meg, a kényelmesebb, a nagyobb kiszerelés 1600 g súlyú és 1890,- 0 Ft-ba kerül a bodyburistika.com webáruházban. Ebben az esetben egy 30 g-os adag (normál adagolókanál) 36,-0 Ft-ba kerül.
Ha összehasonlítom az árát egy konkurens Amix tejsavóizolátummal, az Amix HydroPure sokkal olcsóbb lesz, annak ellenére, hogy ugyanazt a Hydrovon nyersanyagot tartalmazza. Szerintem azonban csak idő kérdése, hogy az Amix drágábbá tegye a fehérjét, és mindkét termék ára azonos legyen. Mint általában, a kisebb, 800 g-os csomag megvásárlása többe kerül. egy kicsit drágább, 1035,-0 Ft-ba kerül, ezért nem ajánlom túlságosan.

A Nutrend Hydro Whey legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Érdemes beszerezni a Nutrend Hydro Whey-t? A saját fejemben az azonnali válaszom: igen! De hogy objektív legyek, azt kell mondanom, hogy ez nagyban függ tőled. A célok, ambíciók, edzésmódszer, gyakoriság, intenzitás és még sok más. Azt mondanám, hogy ha élsportoló vagy profi sportoló vagy szeretne lenni, akkor nem szabad kompromisszumot kötnie, és a legjobbat kell beszereznie, amit a piac kínál. Ebben az esetben mindenképpen a Hydro Whey-t ajánlom, válasszon, nem fog rosszul járni.
Másrészt, ha Ön szabadidős, alkalmi edző, vagy csak szórakozásból edz, és nincs meg a megfelelő mennyiségűAzt kell mondanom, hogy ez pénzkidobás lesz az Ön számára. Ebben az esetben egy klasszikus tejsavó-koncentrátumot vagy egy több összetevőből készültfehérje, amit akkor kaphatsz, amikor csak akarsz, és nem kell gondolkodnod semmin. Én személy szerint a Nutrend hidrolizátumától vagyok elragadtatva. Tényleg megváltoztatta a perspektívámat és felnyitotta a szememet. A jövőben biztosan nem lesz gondom azzal, hogy többet fizessek a Nutrend és a fehérje minőségéért.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.