Czech Virus Joint Max - Az új legjobb ízületi táplálék a piacon (felülvizsgálata)

Amikor a Cseh Vírus egy ideje kijött az új közös táplálkozásukkalJoint Max Ultimate Blend, nagy feltűnést keltett, ahogy az a cég új termékeinél szokásos. Bár a fitness szcénánk olyan sztárszemélyiségeinek, mint Jirka Tkadlčík, Filip Grznár vagy Pavel Beran promóciójának köszönhetően, láthattuk aaz az érzésünk, hogy ez a világ legjobb ízületi tápláléka, úgy döntöttünk, hogy függetlenül teszteljük, és kiderítjük, milyen is valójában.

Tehát jó befektetés? A cseh vírus hatékony marketingje nem csak egy újabb hatástalan termék? Lehet, hogy még az Alavisnál is jobb választás? Független értékelésünkből megtudhatja a választ ezekre és sok más kérdésre.

Czech Virus Joint Max Ultimate Blend
Ízlés
9.5/10
Oldhatóság
9.9/10
A felhasznált nyersanyagok minős
9.9/10
Összetevők
9.7/10
Ár
7.9/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont
A Czech Virus Joint Max Ultimate Blend legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Érdemes már az elején elmondani, hogy bár ezt a közös táplálkozást még nem fogja megtalálni. a legjobb közös táplálkozás listájánkon, a jövőben mindenképpen tervezünk egy frissítést, amelyből ez a közös táplálkozás egyszerűen nem hiányozhat.

Egy verhetetlen formula, de még mindig vannak hiányosságai

Első pillantásra, amikor megnézi a Czech Virus Joint Max Ultimate Blend összetételét, úgy érezheti, hogy nincs semmi kivetnivaló ebben az ízületi táplálékban. És valóban, ez egy olyan termék, amelynek a hatóanyagok tekintetében nehéz lenne versenytársat találni. Többé-kevésbé ugyanazokat az anyagokat találja, mint a népszerű Alavisban, de még koncentráltabb formában. És persze néhány extra anyagot.

Akondroitin, a glükózamin és a metilszulfonil-metán alapvetően alapvető fontosságú anyagok, ha funkcionális ízületi táplálékot keres.Ennek az ízületi tápláléknak a minőségét az is bizonyítja, hogy nem "közönséges" olcsó kollagént talál benne, hanem peptánt, azaz bioaktív kollagén I-et. a legmagasabb minőségű típus.

Czech Virus Joint Max ízületi táplálék A
Joint Max Ultimate Blend bevált és forradalmi (de tudományosan bizonyított) összetevőket tartalmaz
!

De amivel a Czech Virus határozottan a kevesek egyikeként állt elő, az például a kurkuma hozzáadása a Joint Max Ultimate Blendhez. Ez az abszolút csodás összetevő, amelyet népszerűen használnak például az Ayurvédában.az Ayurvédában, csökkenti az ízületi gyulladás kockázatát és elnyomja annak tüneteit, csökkentve aa rák kockázatát, kiváló a gyulladás ellen, csökkenti a rák kockázatát.Jótékonyan hat a májra, megakadályozza a puffadást és javítja az emésztést. Itt azonban elérkeztünk a kevés kisebb hiányosság egyikéhez. A rendelkezésre álló rendelkezésre álló tudományos bizonyítékok a kurkuma viszonylag nehezen halad át az emésztőrendszeren. Ugyanakkor a fent említett tanulmányban kimutatták, hogy a használhatóságot javítja, például az alábbiak révénamikor a kurkumát piperinnel (egy alkaloid, amely például a fekete borsban található) együtt adják. Ezért hiányolom egy kicsit a Joint Maxban.

Hasonlóképpen nem látom indokoltnak az l-aszkorbinsav, a szintetikus C-vitamin használatát. Cikkünkbenamelyben nemrég e témában publikáltunk, hivatkozunk a Farmakokinetika című könyvre, amelyben többek között a szintetikus C-vitamin előállításának pontos folyamata is szerepel. Tény azonban, hogy a szintetikus C-vitamin csak a C-vitamin molekulát tartalmazza, míg ha ezt a létfontosságú tápanyagot hozzáadják aHa ezt a tápanyagot természetes forrásból veszi be, akkor egy sor más összetevőhöz is hozzájut, mint például a rutin, a J, K és P bioflavonoidok és az aszkorbinogén.

Czech Virus Joint Max ízületi táplálék
Bár ennek a közös táplálkozásnak vannak kisebb hibái, mindenképpen érdemes befektetni
.

De ezeket a kis apróságokat félretéve, a Joint Max határozottan egy olyan csomagolt és hatékony formulát kínál, amely páratlan a piacon. Még az Alavishoz képest is lényegesen jobb a formulája, mivel több hatóanyagot tartalmaz, és koncentráltabb is.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

Egy íz, amely felülmúlja az Ön elvárásait

Ha van még valami, amit az összetételen kívül érdemes megemlíteni, az egyértelműen az abszolút finom íz. Az egyetlen elérhető változat, amelyben ez az ízületi táplálék megtalálható, a trópusi gyümölcs ízű. Meg kell azonban jegyezni, hogy abszolút finom, és határozottan összehasonlítható például az ananászos BCAA-k ízével. Lehet, hogy egyesek számára túl édes, de ez a "több vízzel történő elkészítésével oldható meg. Végül is nem árt észben tartani, hogy ez egy ízületi táplálék, nem pedig valami fehérje, amit naponta többször megiszol. És ha eddig megszokta például az Alavis ízét, akkor most biztosan izgatott lesz.

Czech Virus Joint Max ízületi táplálék
Imádni fogod ennek a közös ételnek az ízét, egyszerűen és
egyszerűen.

Abszolút problémamentes előkészítés

Mielőtt kipróbáltam a Joint Maxot, az Alavist használtam. Megszoktam, hogy egyenesen a számba szórom, mert amikor egy pohár vízben próbáltam megkeverni, a por mindig leülepedett az aljára. De a Joint Max esetében mindenképpen érdemes egy shakert használni 300-400 ml vízzel (attól függően, hogy mennyire édesnek szeretné az italát), hozzáadva egy kanálnyit ebből a keverékből. és rázza fel néhányszor, és az eredmény egy kiváló ízületi táplálék, amely nem hagy habot vagy csomókat.

Czech Virus Joint Max ízületi táplálék Az
oldhatóság a shakerben teljesen zökkenőmentes, csak rázza meg néhányszor, és máris közös táplálékot kap csomók és kellemetlen hab nélkül
.

Az egyetlen dolog, ami elrontja az összbenyomást, az a magasabb ár.

Ha ennek az új közös ételnek a Cseh Vírusból van valami komoly hibája, akkor az a magasabb ár. De még mindig meglepődik? Ezt negatívumként említettem például az ettől a cégtől származó dióvajak esetében, amelyek Átnéztem egy ideje, és ezt itt meg kell említenem. Röviden, hajlandónak kell lennie arra, hogy többet fizessen a minőségért. Azonban, ha nem bánja, határozottan ajánlom a Joint Max-ot.

A Czech Virus Joint Max Ultimate Blend legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Ha megveszed, vegyél két csomagot egyszerre.

Ha van valami, amiben az Alavis kiemelkedik, az a csomagban lévő adagok tartalma. Ez három három hónapos ciklusra elegendő (kb. 1 év). A Joint Max Ultimate Blend csak 40 adagot tartalmaz, 40 napra elegendő mennyiséget. És mivel például a kondroitin és a glükózamin lassan ható anyagok (így teljes hatásuka teljes hatásuk csak 2-3 hét használat után jelentkezik), mindenképpen érdemes az említett 40 napnál hosszabb ideig szedni őket. Ha azon gondolkodik, hogy megvásárolja, vegyen egyszerre két csomagot, és amikor elhasználta őket, ürítse ki a Joint Maxot egy hónapig. Meglátod, hogy te is olyan elégedett leszel, mint én.

Nos, ez minden tőlünk ebben a közös táplálkozási felülvizsgálatban. Ha kérdése van a Joint Max Ultimate Blenddel kapcsolatban, kérdezzen a hozzászólásokban, szívesen válaszolunk. Nyugodtan írj nekünk üzenetet is, hogy milyen termékeket érdemes legközelebb kipróbálnunk!

A Joint Max ízületi táplálék videós áttekintése:

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.