Flex Blend Evris: Szükség van a sportolók erős ízületeire? (Visszatekintés)

Az ízületi tápláléknak a legtöbb sportoló számára nélkülözhetetlen kiegészítőnek kell lennie. Ezek nem csodatabletták, amelyek megoldják még az ízületi gyulladás előrehaladott stádiumát is, de ha a mozgásegyrészt a vázizomzatot (pl. túlerőltetés miatt), másrészt megfelelő táplálékot is biztosítani kell számára. Ezért az ízületi táplálkozás különleges helyet foglal el a táplálékkiegészítő tervemben.

Azonban különösen az Evris gyakran volt a kérdéseitek tárgya, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Megéri? Miben különbözik a konkurens termékektől? Hiányzik belőle valami? Milyen az íze? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatból.

Flex Blend Evris
Hatás
8.9/10
Ízlés
9.2/10
Oldhatóság
9.8/10
Összetevők
8.6/10
Ár
9.6/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont
A Flex Blend Evris legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még meg kell jegyeznem, hogy én a citromos változatot próbáltam ki, így határozottan Nemcsak összetételét, hanem ízét tekintve is össze tudom majd hasonlítani néhány ismertebb élelmiszerrel.

Szükségtelen összetevők nélkül

Az ízületi táplálékkiegészítők azon kevés táplálékkiegészítők közé tartoznak, amelyek népszerűsége messze túlmutat a sporton. Ez azonban azzal a ténnyel párosul, hogy sok gyártó olcsó és nem funkcionális összetevőket használ, hogy a lehető legnagyobb profitot érje el. A Flex Blend esetében semmiképpen sem ez a helyzet, amely 4 olyan anyag kombinációját tartalmazza, amelyek hatását számos tudományos tanulmány tanulmányozta és megerősítette. Tehát egy adagolókanálban (6g) a következőket találja:

  • 2000mg MSM, amely a lehető legjobb kénforrás. A kén pedig nemcsak az új kollagénképződésért felelős, hanem még a kemény edzések utáni izomregenerációt is pozitívan befolyásolja.
  • 1600mg glükózamin-hidroklorid, amely egy másik nagyon fontos összetevő. A glükozamin a kondroitinnel együtt az az összetevő, amely képes megkötni a vizet az ízületekben, ami javítja az ízületi porc szilárdságát és rugalmasságát. Én személy szerint a szulfátos változatot részesíteném előnyben, de a hidroklorid sem rossz választás.
  • 600 mg kondroitin-szulfát, amely az egyik lassú hatású gyógyszer, és pozitív hatása legkorábban 4 hét után jelentkezik. A jó hír azonban az, hogy a gyógyszer abbahagyása után is ugyanannyi ideig marad a szervezetben.
  • 200mg C-vitamin, amely az MSM-hez hasonlóan hozzájárul a kollagén normál képződéséhez, de biztosítja aEmellett biztosítja az erek, a porcok és a fogak megfelelő működését, valamint a bőr optimális rugalmasságát. Végül, de nem utolsósorban pozitívan befolyásolja az immunrendszert.

Ha megnézzük néhány konkurens ízületi táplálék termékeket (például a összehasonlításunk), azt fogja tapasztalni, hogy némelyikük lényegesen több hatóanyagot tartalmaz. Az Evris Flex Blend messze nem a leghatékonyabb ízületi táplálék, de kétségtelenül nagyon hatékony megelőzés.

Flex Blend Evris összetétele Bár
ennek az ízületi tápláléknak az összetétele nem a legterheltebb, határozottan hatékony megelőzésre szolgál
.

A lehető legjobb megelőzés

Két és fél hónapja szedem az Evris Flex Blend-et, elsősorban megelőzésként aAzt kell mondanom, hogy ez a közös táplálkozás tökéletesen elvégezte a feladatát. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy komolyabb ízületi problémákat oldott volna meg, minden...a nagy edzésterhelés okozta kisebb problémákat, nagyon megbízhatóan megoldja őket. Ha a lehető legjobb megelőzést keresi, az Evris Flex Blend pontosan az Ön számára készült, köszönhetően a kiváló ár/érték aránynak is.

Flex Blend Evris megelőzés A
megelőzés szempontjából ez az ízületi táplálkozás nagyszerű, de komolyabb problémák esetén mindenképpen jobb, ha szakemberhez fordulunk
.

Legjobb ár?

Mikor és hogyan használtam a Flex Blendet?

A Flex Blend 6 gramm porhoz való mérőpohárral érkezik. Ezért a gyártó ajánlása szerint csak napi egy adagolókanállal használtam, amit közvetlenül a számba öntöttem, és bő vízzel öblítettem le. A legtöbbetek számára azonban valószínűleg elfogadhatóbb lesz, ha vízben keveritek. Ebben az esetben azt javaslom, hogy kisebb mennyiségű vizet válasszon (ideális esetben nem többet, mint 2dcl). A Flex Blend nagyon jól feloldódik shaker nélkül, így egyszerűen csak beleöntheti egy pohár vízbe és megkeverheti.

Flex Blend Evris használata
Bár gyorsabb, ha a szádba öntöd, a legtöbben valószínűleg jobban járnak, ha a napi adagot klasszikus módon, shakerben vagy pohárban oldják fel
.

Az Alavis és a Joint Care Drink közötti ízbeli különbség

Ha volt valami, ami nagyon kellemesen meglepett, az a Flex Blend ital íze volt. Összehasonlítva az ilyen Alavis határozottan sokkal jobb volt, már csak azért is, mert tényleg citrom íze volt. És ironikus módon egyáltalán nem rossz az íze, össze merném hasonlítani a különböző, az influenza tüneteinek csökkentésére tervezett italokkal. Az ital meglehetősen édes, és bár a szájban meglehetősen mesterséges utóíze van.ez még mindig egy közös gyógymód, nem valami, amit élvezni kell. De ha a Flex Blendet mondjuk egy Joint Care Drinkamely valószínűleg a legjobb ízű a piacon, az Evrisnek még mindig van mit behoznia.

Flex Blend Evris íz Ízre a
Flex Blend elég jó, így minden nehézség nélkül fogyasztható
.

Egy olyan kiegészítő, amellyel nehéz versenyezni az ár tekintetében

A teljes csomag ára 9150 Ft, és összesen 75 adagot tartalmaz, ami 120 Ft/adag árnak felel meg. A már említett Joint Care Drink esetében az egy adagra jutó ár majdnem ötször magasabb, ami valóban jelentős különbség. Meg kell azonban jegyezni, hogy a Prom-in ízületi táplálék néhány extra összetevőt tartalmaz. Mindenesetre az Evris elegendő a megelőzéshez, és mindenképpen ajánlom minden sportolónak, tekintettel a nagyon kedvező árára.

A Flex Blend Evris legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Flex Blend Evris verseny Az
Evris árát tekintve természetesen sokkal jobb, mint a Joint Care Drink, így a megelőzés szempontjából jobb választásnak tartjuk
.

Végső értékelés

Bár az összetétel még mindig egy kicsit elmarad a legjobb táplálkozási termékek mögöttsérülésmegelőzésként teljesen elegendő még egy nagyon megterhelt mozgásszervi rendszer számára is. Az Evris Flex Blend emellett remek árat és több mint kielégítő ízt is ötvöz, aminek köszönhetően soha többé nem kell kényszerítenie magát arra, hogy ízületi táplálékot igyon.

Nos, ennyi a mai áttekintésünk. Remélem, hasznosnak találta a felülvizsgálatot, és ha bármilyen más kérdése van, nyugodtan kérdezzen a hozzászólásokban.

A nagy közös táplálkozási teszt (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.