Bodybuilding.com Joint Protect: Ízületi táplálkozás tökéletes ár/minőség arányban [felülvizsgálat]

Amikor azt mondod, hogy közös táplálkozás, mi az első dolog, ami eszedbe jut? A legtöbb ember számára valószínűleg a legendás Alavis, amely már régóta az egyik abszolút piacvezető az ízületi táplálékok piacán. De rengeteg más termék is van, amely elég jól felveszi vele a versenyt. A közös táplálkozással azonban az a probléma, hogy az esetek túlnyomó többségébenszörnyű az ízük, és elég sok pénzbe kerülnek. Ezt a problémát a Bodybuilding.com úgy döntött, hogy megoldja, és egy ideje bevezeti saját ízületi táplálékát, a New 100% Joint Protectet.

Kulturistika.com New 100% Joint Protect
Ízlés
8.0/10
Oldhatóság
10.0/10
A felhasznált nyersanyagok minős
9.5/10
Összetevők
8.5/10
Ár
10.0/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont

A Kulturistika.com New 100% Joint Protect legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Ez a közös étel állítólag fényűző ízű és verhetetlen árú. Ezek az állítások tényekkel alátámasztottak, vagy csak marketingfogásról van szó? A mai értékelésünkből kiderül.

Egy nagyon jó formula egy nagy hibával

Első pillantásra a New 100% Joint Protect esetében felhasznált összetevők listája a konkurenciához képest meglehetősen rövidnek tűnik. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy katasztrófa. Ha részletesebben megvizsgáljuk az összetételt, megtaláljuk a három legfontosabb hatóanyagot, nevezetesen a glükozamint, a metilszulfonil-metánt és a kondroitint. Jelenlétüknek természetesnek kell lennie a minőségi ízületi táplálkozásban, mivel ezek az anyagok enyhítik az ízületi fájdalmat és gyulladást., az inak és az izmok, és pozitív hatással van a porcok anyagcsere-reakcióira, biztosítva annak megfelelő működését, szilárdságát és rugalmasságát. A jelenlétüknél is jobban örültünk azonban annak, hogy milyen mennyiségben vannak benne. Valójában a New 100% Joint Protect from Bodybuilding e három aktív összetevőjének tartalma meghaladjameghaladja még a legjobb ízületi táplálékokat tartalmazó rangsorunkban szereplő legjobb termékeket is.

Szintén nagyon üdvözlendő a C-vitamin-tartalom, amely pozitív hatással van a csípőízület épségére, ezért jó összetevője az ízületi táplálkozásnak. A dicsérő szavaknak azonban a kollagéntartalom tekintetében el kell maradniuk az út szélén. Ez a legmagasabb minőségű termékekben többszörös mennyiségben van jelen.mivel ez a csípő alapvető összetevője, amely védi és egészségesen tartja a csípőt. A New 100% Joint Protect valóban tartalmazza, de csak minimális mennyiségben, ami természetesen nem nyűgözött le minket. Kár érte, mert más tekintetben a formula nagyon jó, és aegyes esetekben felülmúlja a nagy összehasonlításunkban szereplő legjobb termékeket.

A Joint Protect összetételét nagyon jónak értékeljük. A
Joint Protect összetételét nagyon jónak értékeljük
.

Átlagon felüli ízlés

A Bodybuilding ízületi táplálék egyik legfőbb vonzereje a nagyszerű íze kell, hogy legyen. Szóval én nem mennék túlzásba a túlzott dicsérettel, bár igaz, hogy egy összehasonlításbanpéldául a fent említett Alavishez képest a New 100% Joint Protect egy igazi csemege. Mégis, eléggé túlzásba kellett vinnem az ivást. A gyártó azt ajánlja, hogy egy adagolókanálnyit keverjen el 100 ml vízben. De az így kapott italnak egyáltalán nincs jó íze. Az első dolog, amit érez, egy kellemetlen keserűség, amelyet aztán egy túlságosan édes utóíz vált fel. A logikus lépés tehát az, hogy több vizet használjunk a készítményhez. Személy szerint nem javasolnám, hogy kiskanálonként 200 ml-nél kevesebbet használjon. Ennél az aránynál a kapott íz már elég jó, és biztosan jobb ízű, mint a legtöbb konkurens termék.

Gondtalan előkészítés és adagolás

Egy csomag New 100% Joint Protect 140 adagot tartalmaz, így nagyon sokáig kitart. Ezért kicsit csalódott vagyok, hogy a gyártó nem választott praktikusabb csomagolást. A klasszikus, újrazárható tasak elvégzi a feladatát, de egy idő után egyre kevésbé megbízható. Ami az ajánlott napi adagot illeti, a gyártó egy adagolókanál, azaz 5 grammot ad meg. Arról azonban nincs további említés, hogy mennyi ideig tanácsos szedni az ízületi táplálékot. Ebben a tekintetben utalnom kell a Közös táplálkozás ellenőrzés alatt című cikkünkre, ahol ezzel a témával foglalkoztunk.Magával a készítéssel kapcsolatban soha nem találkoztam semmilyen problémával. Az ízületi táplálék nagyon jól oldódik a vízben, ezért nem okoz gondot, ha egyszerűen összekeverjük. Nagy pozitívumként látom, hogy nem hagy lerakódásokat a shaker alján, és nem habzik túlzottan.

Egy nagyszerű ár, amely felülmúlhatatlan

Az értékelés során természetesen az árat is figyelembe kell vennünk, ami sokak számára elengedhetetlenül fontos. Ebben a tekintetben nagyon jó híreink vannak az Ön számára. Egy adag közös táplálék a Kulturistika-tól egy kicsit többe kerül, mint6 korona, ami alapvetően összehasonlíthatatlan a rangsorunk első helyein szereplő termékekkel. Ebben a tekintetben a dicséret valóban jogos, mert a New 100% Joint Protect ár/érték aránya ennek köszönhetően valóban tökéletes. Hasonlóan jó minőségű ízületi táplálékot találni ezen az áron biztosan nem lesz könnyű.

A Kulturistika.com New 100% Joint Protect legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

A fentiek elolvasása után valószínűleg világos, hogy ezt az egész áttekintést pozitívan kell befejeznünk. Az új 100% Joint Protect by Bodybuilding-nek van néhány hibája, amit biztosan nem tudunk csak úgy figyelmen kívül hagyni. Ezek elsősorban az alacsony kollagéntartalom, amely elrontja az egyébként nagyon vidám összetételt. Ízre nézve is el tudnánk képzelni valami jobbat, bár be kell vallani, hogy az íz soha nem volt az ízlés a közös táplálkozás erőssége. De minden más dicséretet érdemel, és végül is nagyon pozitívan kell értékelnünk a Kulturistika közös táplálkozását.

Ennyi a mai áttekintés. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, bátran forduljon hozzánk a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.