Suprex ízületi ital - Hogyan működik a csokoládés ízületi táplálék? (Visszatekintés)

Bár a Suprex már egy ideje a piacon van, csak most jutottunk el a részletes teszteléséig. Az egyik első általunk tesztelt termék a Joint Drink volt, amely több szempontból is különbözik a konkurens étrend-kiegészítőktől.

Hogyan működik a csokoládé ízesítésű ízületi táplálék? Jó az íze? Milyen összetevőket értékelünk? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Suprex Joint Drink
Összetevők
9.3/10
Oldhatóság
8.4/10
Ízlés
8.7/10
Hatás
9.1/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.7
10 pontból 10 pont
A Suprex Joint Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején hozzá kell tennünk, hogy a Joint Drinket körülbelül két hónapig teszteltük, hogy a felülvizsgálatunk a lehető legátfogóbb és objektív legyen.

Átfogó és eredeti kompozíció

Miután alaposan tanulmányoztam a Joint Drink összetételét, be kell vallanom, hogy rögtön nagyon izgatott voltam. Ebben az ízületi táplálékban mindent megtalálsz, amire az ízületeidnek szüksége van, és még annál is többet. És igazán nagyra kell értékelnem az olyan összetevők használatát, amelyeket senki más nem használ, mint például a szalicin. Az összetevők teljes listája valahogy így néz ki:

  • Enzimatikusan hidrolizált kollagén és hal kollagén peptidek, amely sokszor jobb, mint az I., II. vagy III. típusú kollagén. A kollagénpeptidek a porcot kollagéntermelésre serkentik, amit például a II-es típusú kollagén önmagában nem tesz meg.
  • Glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán, egy nagyon bevált trió az egészséges ízületekért. Ezeket az anyagokat azonban célszerű hosszabb ideig használni, mivel hatásuk csak több hetes használat után jelentkezik teljes mértékben.
  • Nátrium-hialuronát, amely a szinoviális folyadék nagyon fontos összetevője.
  • Fehér fűzfa kivonat (15% szalicin), amely nagyon hatékony anyag az ízületi fájdalmak csökkentésére, még reumás megbetegedésekben is. Nagyobb dózisban bélrendszeri problémákat okozhat, mindenHa azonban az Ön étrendjének egyetlen forrása ez az élelmiszer, akkor nincs miért aggódnia.
  • Boswellia serrata kivonat (65% boswellic sav), egy másik fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású anyag.
  • Enzim premix (amiláz, laktáz, proteáz, lipáz, celluláz, bromelain, papain) a maximális emészthetőség érdekében.
  • Dl-alfa-tokoferol-acetát , amely több mint 200 kémiai reakciót befolyásol a szervezetben. Az ízületi táplálkozásban elsősorban azért szerepel, mert javítja az épülésta kalcium beépülése a csontokba, ezáltal hozzájárulva azok szilárdságához.
  • Fekete bors kivonat (95% piperin), amely más anyagok felszívódásának javítására szolgál.

További említésre méltó összetevők a csokoládéalap, a csokoládéaroma és a szukralóz, amelyek nagyon jól megválasztott összetevők. Nincsenek vitatott anyagok, potenciálisan veszélyes édesítőszerek, tartósítószerek vagy más felesleges összetevők. Abszolút semmi kivetnivalónk nincs ebben a kompozícióban.

Közös ital összetevők
Akárhogy is
próbálom
, nincs mit kifogásolnom a Joint Drink összetételén
.

A lehető legjobb megelőzés

A Joint Nutritiont, ahogy a bevezetőben említettem, körülbelül két hónapig szedtem, hogy a hatás a lehető legteljesebb legyen. És bár nem voltak komolyabb problémáim az ízületi apparátusommal, elég gyakran aggódtam, mielőttAz intenzív edzés okozta kisebb sérülésekkel bajlódtam. Körülbelül két hét használat után azonban mindezek a problémák eltűntek, és a kezelés abbahagyása után sem jelentek meg. Emiatt úgy gondolom, hogy a Suprex valóban érdemes megelőzésre, és mindenképpen ajánlom minden sportolónak.

A Suprex Joint Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az áratSzükséged lesz egy shakerre az előkészítéshez

Megpróbáltam az első adag Joint Drinket shaker használata nélkül feloldani, mivel más étrend-kiegészítőkből már megszoktam. Sajnos ez elég nagy problémának bizonyult, mivel a tégelyben ez a közös táplálék csak csomókat képezett, és nem oldódott fel. Ha azonban shakert használsz, minden gond nélkül feloldódik, egyáltalán nem habzik, és már néhány rázás után teljesen megszabadulsz a csomóktól.

Közös ital előkészítés A
Joint Drinket gond nélkül feloldhatja egy shakerben, anélkül
is.

Ízlésesen nagyon érdekes kiegészítő

Az ízületi táplálkozással bizonyára hozzászoktál a gyümölcsös ízekhez, különösen a citromhoz, a grapefruithoz és hasonlókhoz. A Suprex úgy döntött, hogy egy kicsit más utat választ, és egy csokoládéízű kiegészítőt készített, ami igazán szokatlan. És néhány korábbi felhasználó kritikus véleménye ellenére azt kell mondanom, hogy nekem a csokoládés változat tetszett.

Természetesen nem lehet összehasonlítani a csokoládéfehérjékkel, amelyek íze sokkal jobb, és a krém állaga is sokkal jobb.de meglepődtem, hogy a csokoládés változat mennyire jól és - bizonyos határokon belül - természetesen néz ki. Tényleg nem lesz a legkisebb gondod sem a közös táplálék fogyasztásával, sőt, még élvezni is fogod. Tehát ezt a változatot 10-ből 8,5-re értékelem, és mindenképpen ajánlom.

Közös ital íze
Bár a Joint Drink határozottan nem egy csemege, minden bizonnyal gond nélkül hozzá fogsz szokni.

Drágább beruházás

Ha figyelembe vesszük, hogy a teljes 450 grammos csomag ára 9150 Ft kedvezmény nélkül, akkor egy adag 300 Ft-ba kerül. Ha összehasonlítja például a hasonló nevű Joint Care Drinkkel, az ára majdnem a fele. Másrészt még mindig elég magas, mert a spektrum másik végén sokkal olcsóbb kiegészítők vannak. Ezért ajánlom határozottan a Joint Drinket azoknak a sportolóknak, akik a következő időszakokban vannak szigorú képzés, és ezért megnövekedtek az elvárások.

Közös ital ára
Egy adagolókanál 300 Ft-ba kerül, ami elég jó ár, de a legtöbb diák biztosan valami olcsóbbat választ
.

A Suprex Joint Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Nagyon jó ízű közös étel, amely határozottan jó hatással van. Ahogy az a hasonló termékeknél szokásos, az ár elég nagy kihívást jelent. Tehát ha az ízületi táplálkozást inkább a megelőzés érdekében szeretné igénybe venni, és fiatalember vagyedzőterembe járók, én spórolnék, és befektetnék az olcsóbb táplálkozásba. De azok számára, akik szeretnek többet fizetni a minőségért, a Suprex egy nagyszerű választás.
TIPP: Nézze meg az év legjobb ízületi kiegészítőinek választékát a 2024 oldalon !

A Suprex-kiegészítők nagyszerű tesztje (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.