Nutrisslim Collagen Skin Care 120 g

Átfogó bőrtámogatás a NatiCol® kollagén peptidek, MSM és ashwagandha szabadalmaztatott formulájával. A keverék eper ízű (eperpor és természetes eperaroma), édesített Elsősorban mindenkinek (nőknek és férfiaknak) ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Átfogó bőrtámogatás a NatiCol® kollagén peptidek, MSM és ashwagandha szabadalmaztatott formulájával. A keverék eper ízű (eperpor és természetes eperaroma), édesített Elsősorban mindenkinek (nőknek és férfiaknak) készült, akiknek fontos a megjelenésük.

Hogyan működik a termék?

A kollagén egy fehérje, amely a bőr, a haj, a köröm, a csontok és a porcok természetes alkotóeleme. Elengedhetetlen ezek rugalmasságához és szilárdságához. A Naticol® a kollagén szabadalmaztatott formája, amely halakból származik. A Naticol® 1-es típusú kollagént tartalmaz, amely főként a bőrben található.

Az MSM vagy metil-szunfonil-metán ként tartalmaz. Ez a kollagénhez hasonlóan a test szöveteinek nagyon fontos összetevője.

Az Ashwaganda az egyik legfontosabb ayurvédikus gyógynövény, amely adaptogénként hat.

Ingredients: Naticol® kollagén peptidek (hal kollagén) por (50%), maltodextrin, MSM por (metil-szulfonil-metán) (35%), Ashwagandha (Withania somnifera) por.céklapor, eperaroma, C-vitamin, céklapor, édesítőszer szteviol-glikozidok (0,2 %).

Ajánlott adagolás:

  • 10 g (kb. 2 teáskanál) naponta. Keverje el egy pohár vízben, hagyja feloldódni 2 percig, mielőtt meginná. A 10 g termékkel 5 g Naticol® kollagén peptidet vesz be.

Figyelmeztetés: gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott, forduljon orvoshoz. Hűvös, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek