Joint Care Drink - Hatékony gondoskodás az egészséges ízületekért? (Visszatekintés)

Az ízületi táplálkozási szakemberek ilyen örökös forró téma. Több száz különböző típus létezik, az egyes összetevőktől kezdve az olyan készítményekig, amelyek kombinálják több tucat olyan anyagot, amelyeknek gyakran nincs bizonyított hatékonysága. A megfelelő kiválasztása kissé nehéz lehet, még ha első pillantásra nem is tűnik annak. De amikor a Prom-IN piacra dobta az új Joint Care Drinket, tudtam, hogy megvan a kedvencem.

Hogyan értékeljem az összetevőket? Jobban tetszett ennek a joint kajának az íze, mint a népszerű Joint Max-nak a Cseh Vírusból? Érdemes kipróbálni? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Prom-IN Joint Care Drink
Ízlés
9.9/10
Oldhatóság
9.8/10
Hatás
9.7/10
Összetevők
9.8/10
Ár
8.2/10
Általános értékelés
9.5
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Joint Care Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A teljesség kedvéért még hozzá kell tennünk, hogy ez a közös táplálkozás az első helyet foglalja el a következő listánkona legjobb ízületi kiegészítőkről, ahol összehasonlítjuk a kategória legjobb kiegészítőit. Ha tehát a felülvizsgálat helyett inkább a konkurenciával való összehasonlítás érdekli, látogasson el az összehasonlító oldalunkra.

Csak minőségi, bevált összetevők

Ha megnézi a Joint Care Drinket, első pillantásra valószínűleg nem fog különbséget látni más, konkurens ízületi táplálékkiegészítőkhöz képest. Kollagént, glükozamint, kondroitint, MSM-et és más általánosan használt összetevőket talál. Ami ezt a közös táplálékot megkülönbözteti az összetevők minősége. Különösen a két specifikus kollagén, amelyek a legjelentősebb szerepet játszanak az összetételben:

 • 5000mg hidrolizált Fortigel kollagén, amely aktívan segíti az ízületi porc regenerálódását. Ez egy védett márka, amely garantálja a magas minőséget és tisztaságot.
 • 5000mg Tendoforte hidrolizált kollagén, a kollagén egy olyan típusa, amely elsősorban a sebeket célozza meg.az inak és szalagok, amelyek a keményen edző sportolóknál rendkívüli mértékben megviselik őket. Felgyorsítja a gyógyulást egy kínzó sérülés után, segít a sikeres megakadályozza az inak kopását és szakadását, valamint rugalmasan tartja az inakat és szalagokat.
 • 1200mg glükozamin-szulfát a jobb ízületi mobilitásért
 • 600mg MSM, amely megakadályozza a porcok szabadgyökös károsodását és kénforrásként szolgál
 • 600 mg kondroitin-szulfát, amely segít a kötőszövetek felépítésében és javításában.
 • 300 mg boswellia serrata kivonat, amely gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek az akut ízületi fájdalmak esetén.
 • 200 mg hialuronsav, amely segít megfelelően kenegetni a megterhelt ízületeket, mivel a szinoviális folyadék része.
 • 10 mg kapszaicin, amely az ízületi és izomfájdalmak csökkentésében játszik szerepet.
 • 100 mg C-vitamin, amely hozzájárul a kollagénképződéshez.

Személy szerint úgy gondolom, hogy az alacsonyabb MSM-tartalom a konkurens készítményekhez képest szintén figyelemre méltó. Az MSM kénforrás, amely nagyobb mennyiségben egészségügyi problémákat okozhat.és végül, de nem utolsósorban, károsíthatja a kollagén felszívódását, ami nyilvánvalóan nem kívánatos. Tehát ha az összetevőket kellene értékelnem, úgy gondolom, hogy a gyártó mindenre gondolt, és egy szinte tökéletes terméket hozott létre.

Joint Care Ital ízületi táplálkozás
A Joint Care Drinkben csak minőségi összetevőket talál
.

Ízre verhetetlen.

Az egyik dolog, amit nagyon értékelek a Joint Care Drinkben, hogy kétféle ízben kapható. A grapefruit ízűt ajánlom, ha az ízületi táplálékot önmagában, minden más táplálékkiegészítőtől elkülönítve szeretné szedni. Az ízesítetlen változat akkor jön jól, ha az ízületi táplálékot egy másik kiegészítővel szeretné adagolni - például edzés után teljesen eltűnik egy fehérjeital ízében.

 • Agrapefruit í ze fantasztikusan finom. Az én ízlésemnek talán egy kicsit édesebb, ezért többet kell használnom.Több vizet kell használnom, de ízben verhetetlen. Egyik korábbi értékelésünkben a Joint Max-ot teszteltük a Czech Virus-tól, és bár nagyon lenyűgözött minket a Tropical ízük, a Joint Care Drink grapefruitos változata ízben messze felülmúlja azt.
 • Azízesítés nélküli változat nem egy csoda, de mindenképpen túlélhető. Az én szemszögemből nézve sokkal jobb, mint például az Alavis, amelynek ízére sokan panaszkodnak. Az ízesítetlen Joint Care Drinket azonban semmiképpen sem ajánlom önmagában fogyasztásra. Azonban remekül illik a BCAA-khoz, a fehérjéhez vagy bármely más ízesített étrend-kiegészítőhöz, így nem feltétlenül kell újabb adag mesterséges édesítőszert bevenned.
Joint Care Ital ízületi táplálkozás Az
ízületi táplálék mindkét változata tökéletesen oldódik, és a grapefruit ízű is fantasztikus ízű
.

Legjobb ár

Az ár sok sportolót elriaszt

Mint gyakran a minőségi kiegészítők esetében, itt is hajlandónak kell lenned arra, hogy többet fizess értük. A Joint Care Drink esetében egy adag 550 Ft-ba kerül, de fontos megjegyezni, hogyhogy megelőző használatra egy fél adag, azaz 280 Ft elegendő.

Bár ez az ár kétségtelenül elég magas, fontos megjegyezni, hogy ebben az esetben a nyersanyagok árát tükrözi. Lehetséges "hasonló" ízületi táplálék termékeket találni, amelyek sokkal olcsóbbak lesznek, de sajnos jelentős különbség lesz az alapanyagok funkcionalitásában. A kollagénpeptidek például teljesen más hatást gyakorolnak a II-es típusú kollagén szintézisére a porcsejtekben, mint a natív kollagén. Ezért az ízületi táplálkozás olyan kiegészítő, amelyen semmiképpen sem érdemes spórolni.

A Prom-IN Joint Care Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Joint Care Ital ízületi táplálkozás Bár
a Joint Care Drink ára nagyon magas, mindenképpen megéri befektetni bele
.

A pozitív hatás, amit mindenki észre fog venni

Meséket tudnék írni arról, hogyan tűnt el az ízületi gyulladásom az első adag után. fokon, de inkább bevallom őszintén, hogy soha nem voltak komolyabb problémáim az ízületeimmel. Azonban időről időre megtörtént, hogy a kemény edzés miatt a végtagokkal kapcsolatos problémákés inak, de ezek teljesen eltűntek a Joint Care Drink szedése alatt.

Hozzá kell tenni, hogy csak fél adagot használtam, aminek köszönhetően az ízületi táplálkozásom sokkal tovább tartott. És véleményem szerint pontosan így kellene működnie a közös táplálkozásnak. A megelőzés szempontjából nagyszerű kiegészítő, kisebb mozgásszervi problémák hatékony segítője, de semmiképpen semnem jelent univerzális gyógymódot az ízületi gyulladás minden típusára, a csontritkulás súlyos stádiumaira és más ízületi rendellenességekre.

Joint Care Ital ízületi táplálkozás Az
ízületi táplálkozás például a sportolók számára nagyszerű megelőzés, de ne várjon tőle csodákat
.

Végső értékelés

Miután bevettem a teljes csomagot ebből az ízületi táplálékból, jó lelkiismerettel mondhatom, hogy ez a legjobb ízületi táplálékkiegészítő. Bár le kell nyelnie a kissé magasabb árat, még mindig határozottan megéri. Ha Ön aktívan sportol, és a mozgásszervi rendszere megviseli, mindenképpen javaslom a megelőző használatot. A minőségi ízületi táplálék kétségtelenül sokkal fontosabb kiegészítő, mint például az elágazó láncú aminosavak, a CLA vagy a HMB.

A Joint Care Drink esetében azt is nagyra értékelem, hogy ízesített és ízesítetlen változatban is elérhető, mivel mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Egyesek számára szükségtelen a további édesítőszerek használata, míg mások szeretik a kiegészítők jó ízét. Minden esetben azonban nagyon ajánlom a Joint Care Drinket.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

A Joint Care Drink áttekintése (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.