BrainMax 2.1 Neurohacker - Hack a termelékenységét még a legelfoglaltabb napokon is! (Visszatekintés)

Az a tény, hogy a piacon rengeteg különböző étrend-kiegészítő van, olyasmi, amiről ma és minden nap mindannyian meggyőződhetünk. Néhány évvel ezelőtt kezünkbe került az Anabolic Dagger, amely rendkívül lenyűgözött minket, és írtunk róla egy egész különálló véleményt.

Érdeklődni kezdtünk ezek iránt a "fejlett" és nem túl ismert kiegészítők iránt, és az elsőamit úgy döntöttünk, hogy kipróbálunk, a NeuroHacker Manifesto volt, amely állítólag támogatja a szellemi teljesítményt, a koncentrációt és a motivációt. De működik ez a kiegészítés? Van értelme megvenni ilyen áron? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatunkból.

BrainMax 2.1 Neurohacker Manifesto
Felhasznált nyersanyagok
9.5/10
Ár
6.0/10
Hatás
9.0/10
Csomag mérete
8.5/10
Összetevők
9.5/10
Általános értékelés
8.5
10 pontból 10 pont

Vásároljon a legjobb áron

Rögtön az elején meg kell jegyezni, hogy két csomagot próbáltunk ki ebből a kiegészítésből, hogy hosszabb távon értékelni tudjuk a hatást. Érzéseink és tapasztalataink tehát megtalálhatók ebben az áttekintésben.

Tökéletes formula, amelyet folyamatosan javítanak

A folyamatosan javuló formulával kapcsolatos véleményem kissé szkeptikus. Egyrészt biztosan jó tudni, hogy egyes összetevőket hatékonyabbakkal helyettesítettek.Másrészt ez csökkenti a termék relevanciáját, mert nem tudhatjuk, mikor jön a következő, továbbfejlesztett verzió. Azonban, amint azt a felülvizsgálatunk következő bekezdéseiben olvashatja, a termék valóban funkcionális volt, ezért meg kell néznünk, hogy milyen anyagokat talál benne:

  • 250mg acetil-l-tirozin, amely bizonyítottan pozitív hatással van a memória, a hangulat és az agyműködés javítására.
  • 250mg Alpha GPC, amely a kolin egy fejlett formája, amely nem csak a koncentrációra és a memóriára van hatással, hanem a szerint a szakmai tanulmányok szintén növelheti a növekedési hormonszintet.
  • 250mg Bacopa monnieri, amely az egyik legszélesebb körben használt gyógynövény a japán gyógyászatban. Álmatlanság és ideges feszültség ellen tonikaként használják, de nagyon pozitív hatással van az agyműködésre is.
  • 250 mg Gotu kola, amely az agyi aktivitás, az intelligencia és a hosszú élettartam elősegítésére gyakorolt pozitív hatásáról ismert.
  • 100mg acetil-l-karnitin, amely javítja az inzulinérzékenységet, csökkenti az oxidatív stressz szintjét, és a kiegészítés a glükózszint csökkenéséhez is vezethet.
  • 40mg Ginkgo biloba, amit gyakran ajánlanak különböző szakértők, de a szerint a megbízható weboldalak. nincsenek tudományos tanulmányok, amelyek megerősítenék az állítólagos hatásokat.
  • 3 mg feketebors-kivonat , amely más anyagok felszívódásának javítására szolgál.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a kompozíció majdnem tökéletes. Az általános benyomásomat talán elrontja a ginkgo biloba használata, amelynek hatása különösen az utóbbi időben meglehetősen vitatott téma. A többi összetevő azonban rendkívül hatékony, amit számos tudományos tanulmány is megerősített, ezért úgy gondolom, hogy a Neurohacker Manifesto egy igazán jó választás.

BrainMax Neurohacker vélemények összetétele A
Neurohacker Manifesto szinte tele van olyan hatóanyagokkal, amelyek tökéletesen serkentik a koncentrációt és a szellemi teljesítményt
.

Egy hatás, amit mindenképpen érdemes kipróbálni

A felülvizsgálat talán legfontosabb bekezdése az általam megfigyelt hatás értékelése. És hogy őszinte legyek, már az első adag után teljesen el voltam ragadtatva a kiegészítőtől. Azonnal pozitív hatással volt a koncentráció javulására, ami gyakran hiányzott több órás munka vagy tanulás után. A szellemi teljesítmény és a munkamotiváció szempontjából inkább úgy érzem, hogy ez egy placebo, azonban még mindig hatékony placebo. Így a termék betölti a célját, és ez a legfontosabb dolog, ami miatt aggódnia kell. Általában a Manifesto-t veszem be reggel az első dolgom, és bár általában ébredés után vannak problémáim."mozgásba lendülni", a Neurohacker már néhány perc után sokkal könnyebbé tette.

Extrém stimulációra és energiabomba még egy óra alvás után sem számíthat, de ez a termék mindenképpen segíthet. De ami számomra a legfontosabb, hogy még közel két hónapos tesztelés után sem állt le nálam, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom.

Brainmax Neurohacker hatás felülvizsgálata Bár a
termelékenység javulása kissé megkérdőjelezhető, a koncentráció javulását szinte azonnal észre fogja venni
.

Nagyon magas ár, ami a terméket megfizethetetlenné teszi.

Ahogy az a kompromisszummentes összetevőkkel és valódi hatással rendelkező minőségi termékeknél megszokott, az ár a szokásos kiegészítőkhöz képest nagyon magas. 60 kapszuláért, azaz egy havi csomagért 10000 Ft-t kell fizetnie, ami 330 Ft/adagnak felel meg.

Ez az ár valóban magas, azonban, mint már említettem, a valódi hatás kompenzálja. Természetesen találhat hasonló típusú, olcsóbb kiegészítőket, azonban a funkcionalitásuk jelentősen gyengébb lesz. Személy szerint úgy gondolom, hogy ha úgy dönt, hogy a koncentrációt és a szellemi teljesítményt támogató kiegészítőbe fektet, akkor érdemes a jobb minőségű termékekbe fektetni. És a Neurohacker Manifesto kétségtelenül az.

Hol lehet megvásárolni BrainMax Neurohacker legolcsóbban?

BrainMax Neurohacker felülvizsgálata
Még ha az ára nagyon magas is, megéri befektetni
.

Szükséges a böjt, különben a termék nem működik.

Bár sokáig kutattam a Manifest hatását, a pozitív hatás már az első adag után megjelent. Azonban ezt a terméket böjtölve kellett bevenni, vagy reggeli előtt, vagy egy hosszúm-es intervallumban étkezés után, mert egyébként a hatása sokkal gyengébb, néha nulla volt. Ezért ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a termékből, böjtölve kell bevenni.

Nekem személy szerint két tabletta a reggeli, étkezés előtti kiegészítéssel együtt, elegendő mennyiségű vízzel leöblítve vált be a legjobban. Ha nem reggel akarja bevenni a Manifesto-t, akkor érdemes legalább másfél órával étkezés után bevenni.

BrainMax Neurohacker felülvizsgálata
Ha nem veszi be a Manifesto böjtöt, akkor nagymértékben elmarad a kívánt hatás
.

Végső értékelés

A Manifesto közel két hónapos tesztelése után be kell vallanom, hogy egyre jobban szeretem ezt a kiegészítőt. A sportolók nagy többsége valószínűleg nem fogja értékelni, de ha ülőmunkát végez.és hosszú órákat kell egy monitorra bámulnia, nincs jobb a piacon. A termék teljesen fenomenálisan működik a koncentráció szempontjából, ugyanakkor nem befolyásolja az alvás minőségét, így bármikor beveheti. Bár ez egy elég nagy befektetés, mindenképpen ajánlom, hogy próbálja ki, mert nem fogja megbánni.

Nos, ennyit a mai értékelésről. Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan kérdezz a hozzászólásokban, szívesen válaszolunk.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.