Life Extension Enhanced Super Emésztőenzimek probiotikumokkal

|A mai értékelésemben egy csemegével kedveskedem nektek. Ez egy olyan étrend-kiegészítő, amelyről általában nem írunk véleményt, mert egyszerűen nincs mit tesztelni rajtuk, akár működőképes, akár nem. Azonban úgy döntöttünk, hogy kivételt teszünk, mivel ez egy teljesen egyedülálló termék a kategóriájában, amely egyedülálló.
Ez kifejezetten emésztőenzimek a Life Extension-től. Bizonyára azt gondolja, hogy az emésztőenzimekkel kapcsolatban nincs semmi különös. A cseh piacon a Digezyme márkájú nyersanyag alatt 5 alapenzimen alapuló klasszikus emésztőenzimek találhatók (nagyon gyakoriakvagy jobb esetben akár 7 jól ismert enzim kombinációját is megtalálhatja az Opti-7 Digest szabadalmaztatott márkanév alatt. A Life Extension esetében azonban akár 10 egyedi emésztőrendszerienzimek, amelyek együttesen tökéletes komplexet alkotnak az emésztés számára. Ez a fő oka annak, hogy úgy döntöttünk, ki kell próbálnunk ezt a terméket, és egy kis nyilvánosságot kell szereznünk.
De hogyan álltak ezek az emésztőenzimek a tesztelésünk során? Tényleg érdemes befektetni beléjük, és éreztem-e bármilyen hatást a szedésük után? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Life Extension Digestive Enzymes
Kategória: Egyéb
A hatóanyagok mennyisége
10.0/10
Hatás
10.0/10
Használat
8.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
3.0/10
Általános értékelés
8.2
10 pontból 10 pont

A Life Extension Enhanced Super Digestive Enzymes legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Valószínűleg még a Life Extension gyártóját sem fogja ismerni. Ez egy teljes újdonság, amely csak idén jelent meg a cseh piacon. Ez nagyrészt a bodybuilding.com-os Robert Humpál úrnak köszönhető, aki évek óta használja ezt a márkát, és dicséri azt a közösségi hálózatain. Neki köszönhetően a cseh piacon most már kényelmesen lehet Life Extension étrend-kiegészítőket rendelni.
Nemzetközi szinten azonban a Life Extension egy hatalmas, elismert márka, amely nagy népszerűségnek örvend. Elsősorban a legmagasabb minőségű, egyedi összetételű étrend-kiegészítőkre épül, és a következőkre összpontosítAz emberi egészséget szolgáló kiegészítőkre, a test élénkítésére, az alvás, az emésztés és így tovább javítására összpontosítanak.

Ez valóban egy eredeti márka, amelynek véleményem szerint nincs versenytársa. Lehet, hogy a termékeik kicsit drágábbak, mint amit eddig megszoktál, de én itt nem is foglalkoznék ezzel. Ezek nem marketingfogások, hanem valóban funkcionális termékek, amelyekről nem tehetnek.
De elég a bevezető szavakból, térjünk rá végre magára a kritikára.

A legapróbb részletekig tudományosan finomhangolt összetevők

A fő és lényegében az egyetlen helyet a kompozícióban a baA fő összetevő az esszenciális emésztőenzimek, amelyek számos előnyt biztosítanak emésztőrendszerünk számára.
Bár valószínűleg nem mond semmit, ez egy vegetáriánus enzimkeverék (szó szerint bárki szedheti). proteáz, bromelain, laktáz, celluláz, lipáz, alfa-galaktozidáz, hemicelluláz, pektináz, proteáz 3 enzimeken alapul. 0 és xilanáz.
Már ezeknek az emésztőenzimeknek a felsorolása is nagyon gyengítő, nem igaz?
Nagyon egyszerűen és dióhéjban összefoglalva, ez egy teljesen egyedi 10 enzimből álló keverék, amelyet garantáltan nem talál máshol a piacon. Szó szerint az összes enzim, amire csak szükséged lehet az összes makrotápanyag (fehérje, szénhidrátokzsírok), valamint mindenféle mikrotápanyag, rost vagy terhelő, anti-tápanyag. Az én szemszögemből nézve ez hatalmas előny, amikor hatalmas mennyiségű ételt fogyasztasz, amiből szó szerint a legtöbbet szeretnéd kihozni.
Másodszor a képletben extra hozzáadott probiotikumok is vannak a szabadalmaztatott márkanév alatt.Lactospore márka, amely kiegészíti a teljes emésztőenzim-komplexet és támogatja a bélmikrobiomot. Ez biztosítja a még jobb emésztést és a tápanyagok felszívódását a szervezetben. Ez még csak nem is elhanyagolható mennyiség csak a címke miatt, egyetlen kapszulában van 1 milliárd CFU probiotikum, ami körülbelül 100 g görög joghurtnak felel meg (a probiotikumok mennyiségét tekintve).
Végül maga a kapszula mikrokristályos és növényi cellulózból áll. Ezért vegánok számára is alkalmasak, ami manapság nagyon népszerű. Az emésztőenzimek és probiotikumok teljes keverékét a trigliceridek kombinálják és konzerválják az emésztést segítőlánc, ami nem terheli meg az emésztésünket. Éppen ellenkezőleg, még mindig képesek támogatni az emésztést.

Ezeknek az emésztőenzimeknek az összetétele nagyon finomra van hangolva.
Ezeknek az emésztőenzimeknek az összetétele nagyon finomra van hangolva
.

A termék összetételében valóban funkcionális mennyiségű emésztőenzimet találunk.


Fontos megjegyezni, hogy csupán egyetlen kapszulában hihetetlen 140 mg emésztőenzim található, valamint 1 milliárd CFU Lactospore probiotikus egység.Nem tudom, hogy ezek a számok jelentenek-e neked valamit, de ez egy teljesen elegendő összeg.ami biztosan segít az emésztéseden (hacsak nem máshol van probléma). A standard konkurens emésztőenzimek csak 100 mg emésztőenzimet tartalmaznak.emésztőenzimek, és a legtöbb esetben még kevesebb (7 vagy 5).
Ha pedig egy igazán nagy étkezést fogyasztasz (például egy 2000 kcal-s csaló étkezést), akkor azt javaslom, hogy használd a 2-3 kapszula egyszerre, hogy elkerülje az emésztési problémákat, hasi fájdalmat vagy fokozott puffadást.

Ajánlatos az emésztőenzimeket a rendszeres étrendbe beépíteni?

A biztonság kedvéért külön fejezetet hoztam létre ennek a kérdésnek, mert nagyon fontos.

Szigorúan nem ajánlom az emésztőenzimek egész éves használatát, mivel megzavarhatja aa saját emésztőenzimek stimulálása és termelése a gyomorban, ami végül hatalmas problémát jelenthet.

Ezért azt javaslom, hogy csak akkor szedjünk enzimeket, ha biztosak vagyunk benne, hogy valóban szükségünk van rájuk. Ilyenkor például csaló étkezés vagy táplálékbevitel (az izmok glikogénjének feltöltése céljából). A másik lehetőség az enzimek szedése a diéta második felében és végén, amikor minden falatból a legtöbbet akarod kihozni, és a lehető legtöbb tápanyagot akarod magadba juttatni.

De semmiképpen sem javaslom, hogy minden nap, minden étkezéshez szedje őket. Ez egy olyan utazás lenne, amelyről nagyon nehéz lenne visszatérni.

Ezért kell az emésztőenzimeket minimálisan ciklikusan adagolni, vagy egyáltalán nem használni, és csak az étrendben kell szerepeltetni (ahogy fentebb említettem). Mennyiségben, ahelyett, hogy csak az enzimek helyett, én inkább különböző más fiddles, mint almaecet étkezés előtt, pangamin, probiotikumok, prebiotikumok és így tovább.

Bár az emésztőenzimek nagyszerűek, semmiképpen sem ajánljuk őket egész évben.
Bár az emésztőenzimek nagyszerűek, egész évben semmiképpen sem ajánlottak
.

Hogyan és mikor szedtem enzimeket?

Az emésztőenzimek szedése önmagában pusztán egyéni kérdés. és egyesek csak kisebb mennyiséget használnak, míg másoknak nagyobb mennyiségre van szükségük. Azt is meg kell jegyezni, hogy még az emésztőenzimek hozzáadása sem biztosítja a tökéletes emésztést, mivel a problémák máshol keresendők.
Mivel én magam jelenleg egy kemény diéta végén vagyok, a Life Extension emésztőenzimjei segítettek a gyógyulásban.hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a fontos étkezéseimből, és ennek eredményeképpen hosszabb ideig éreztem magam nyugodtabbnak.
De még ebben a szakaszban sem szedtem a terméket minden étkezéshez. Csak a legnagyobb és legfontosabb étkezésekhez használtam.naponta legfeljebb kétszer, és mindig közvetlenül étkezés előtt (kb. 1-2 perccel).
A termék használatának második módja az volt, hogy olyan napokon vettem be, amikor megemelkedett szénhidráttartalmam volt (ún. Régebben a táplálkozás napján használtam, amikor az emésztőenzimek segítettek abban, hogy jobban hasznosítsam az ételt és feltöltsem az izmaimat.
Számomra ezek voltak az egyetlen indokolt alkalmak, amikor bevettem a kiegészítőt. Ugyanakkor, ha végeztem a diétával, azt tervezem, hogy teljesen kiiktatom őket az étrendemből.

Azonnali hatás az első használatnál?

A legnagyobb előnye, ha hasonló trá-alapú kiegészítőt szedünkaz a tény, hogy a használat után azonnal érezni kell a hatásukat.A legjobb hatás elérése érdekében a kapszulát közvetlenül az étkezés megkezdése előtt vagy az első néhány falat alatt ajánlott használni.

Egy igazán magas ár, amit kevesen fognak megrágni.

A Life Extension egyetlen akadálya az ár. Ebben az esetben a bodybuilding.com webáruházban 12650 Ft-ra megy fel, ami magas ár az emésztőenzimekért. Egy csomagban csak 60 kapszula található, így egy adag 220 Ft-ba kerül.
Másrészt, az ajánlott adagolás napi egy kapszula, és ebben az esetben a csomag 2 teljes hónapig tartana, de reálisan úgy gondolom, hogy egy kapszula nem elég. Ha tényleg szükséged van rá, akkor egyszerre kettőt használnék, és ebben az esetben nagyon drága lesz.
Amikor összehasonlítom a Life Extension-t például az Extrifit konkurens emésztőenzimjeivel, az Extrifit termékei ár/teljesítmény arányban sokszor jobbak. A teljes csomagot borsos 239,-0 Ft-ért vásárolhatjuk meg, és 90 kapszula van a csomagban. Itt egy kapszula 3,-0 Ft-ba kerül, ami igazán nagy különbség.

A Life Extension Enhanced Super Digestive Enzymes legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Értékelés következtetésként

Érdemes tehát befektetni a Life Extension Enhanced Super Digestive Enzymekbe? Sajnos azt kell mondanom, hogy nem.
Saját tapasztalatomból tudom, hogy a konkurens Extrifit cég emésztőenzimjei, amelyek ráadásul sokkal, de sokkal olcsóbban jönnek ki, elegendőek. Valójában nem is tudok olyan forgatókönyvre gondolni, amelyben inkább azt javasolnám, hogy inkább ahogy a Life Extension túlárazott termékeit válasszam, mert egyszerűen nem látok bennük olyan nagy hasznot.
Persze, azoknak, akiknek semmilyen módon nem kell pénzzel foglalkozniuk, és szeretnének hozzáadni a testükhöza lehető legjobb minőséget, a Life Extension a nyilvánvaló választás. Valójában biztosan nincs konkurenciájuk, de manapság az árfaktor nagy szerepet játszik.


Összefoglalva azt szeretném mondani, hogy élveztem a kiegészítés szedését, a pozitív hatásokat, amelyeket éreztem, a minőség kétségtelenül a csúcson van.Megvan a haszna, de a magas ára miatt nem fogom újra megvenni. Ettől függetlenül maximálisan elégedett voltam.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.