Frankys Bakery Candy Splash felülvizsgálata 2024, a nemzetközileg népszerű kalóriamentes ízesítő cseppek.

Hosszú idő után visszatérek a fitneszevés egy nagyon népszerű ágához, ez pedig a kalóriamentes ízcseppek, az úgynevezett Flavour drops. A múltban áttekintettem a Myprotein Flavdrops-ot, mint az első kalóriamentes ízesített cseppeket, és most a legnagyobb versenytárson van a sor, és ez a Frankys Bakery.

Az utolsó felülvizsgálatban inkább arra összpontosítottunk, hogy az ilyen típusú termékbe egyáltalán érdemes-e befektetni, vagy hogy segít-e a fogyókúrás szakaszban. Ezekkel a dolgokkal most nem kell foglalkoznunk, és a felülvizsgálat kizárólag a következőkre fog összpontosítani. erre a konkrét termékre és arra, ami mindannyiukat a legjobban érdekli, ami nem más, mint az íze.

Frankys Bakery Candy Splash
Kategória: Élelmiszer
Ízlés
9.5/10
Összetevők
9.0/10
Ár
5.5/10
Használhatóság
8.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

Ártáblázat a következőkhöz Frankys Bakery Candy Splash
Bolt
Ár
Link
Ár:  2 190 Ft

Összetétel szinte hibátlan

ACandy Splash összetétele minden ízben pontosan ugyanaz, az egyetlen összetevő, ami változik, az a felhasznált aroma. Ezért az ízcseppek összetételét általánosságban fogom tárgyalni.

frankys pékség cukorka fröccsenés összetevők

A legfontosabb összetevő természetesen az aromák.A gyártó nem tünteti fel a terméken, hogy az aromák mesterségesek-e vagy mesterségesek. Ez egyébként is teljesen eltérő lehet az egyes ízek esetében. Saját tapasztalatom szerint azonban inkább azt mondanám, hogy a gyártó mesterséges aromákat használt. Az én szemszögemből nézve ez nem rossz dolog, de mindenképpen egy kis negatívumnak veszem.

Végül pedig ott van a felhasznált édesítőszer, a szukralóz. Ez egy nagyon elterjedt mesterséges, kalóriamentes édesítőszer, amely szinte mindenhol megtalálható. Világszerte viták folynak arról, hogy a mesterséges édesítőszerek biztonságosak-e számunkra, vagy jelentenek-e bármilyen kockázatot, de ezek véleményem szerint teljesen elhibázott viták. Minden mesterséges édesítőszert egészségre ártalmatlannak minősítettek és engedélyeztek. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy bármilyen módon ártalmasak legyenek, hihetetlenül nagy mennyiséget kellene fogyasztani belőlük, de ez alapvetően minden élelmiszerre igaz. Tehát semmiképpen ne félj a szukralóztól, és édesítsd az ételt, ha kedved tartja.

100ml-ben 5ml adagban
Energiaérték 0 kJ 0 kJ
0 kcal 0 kcal
Zsírok 0 g 0 g
Ebből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrátok 0 g 0 g
Melyek közül a cukrok 0 g 0 g
Fehérje 0 g 0 g
0 g 0 g
Szál 0 g 0 g


Adagolási problémákMivel a készítmény harmadik összetevője a víz, ez a lista vége.A Candy Splash összetételét a lehető legtisztábbnak tartom, és ha nem veszem figyelembe a felhasznált mesterséges összetevőketNincs semmi kivetnivaló, így a Myprotein Flavdrops-hoz képest ebből a szempontból egyértelműen ez a kedvencem.

A gyártó az elkészített étel mennyiségétől függően5-10 csepp előírt adagot ad meg. Miután magam is kipróbáltam, úgy találtam, hogy az ízesítő cseppek az én ízlésemnek nem túl erősek.így ha gazdagabb ízt szeretne, akkor az adagot jóval növelnie kell.

Saját megfigyeléseim alapján azt tapasztaltam, hogy legalább 20 cseppet kell tennem a zabkásába vagy más zabkásába , hogy megfelelő ízt kapjak.íze, ami jelentősen befolyásolja a termék teljes árát, mivel sokkal rövidebb ideig tart.

Másrészt kevesebb csepp is elég a joghurthoz vagy a túróhoz, vagy ha csak a kávéját vagy a teáját édesíti, az előírt adag itt is elegendő.

De ha összehasonlítom a terméket a Myprotein Flavdrops termék ével (ez utóbbinál is magasabb volt az édesség), a két termék árai emiatt jelentősen eltérnek. A Candy Splash segítségével akár a duplájára vagy triplájára is emelkedhet az ár, attól függően, hogy mennyire édesíti.

Hogyan teljesítettek az egyes változatok az ízpróbán?

Végre elérkeztünk a lényeghez, és ez az íz.

Frankys pékség cukorka fröccsenés ízek

Meg kell jegyezni, hogy természetesen nem teszteltem a Candy Splash minden egyes ízét, mert egyszerűen nagyon sok van belőlük. Kiválasztottam néhány kedvencet és néhányat, amelyek érdekesnek tűntek számomra, és részletesen teszteltem őket.

A tesztelt ízek mindegyikét többnyire kipróbáltákfehér görög joghurtban, zabkásában és rizskásában. Általánosságban elmondhatom, hogy az én ízlésemnek a Frankys Bakery ízesítő cseppjei nagyon ízetlenek. a zab/rizs zabkásában pedig alig éreztem az ízét (kivéve, ha nagyon nagy mennyiséget tettem bele).

Másrészt a fehér joghurtban, amely 300 g volt, és amelyhez körülbelül 10 cseppet adtam a termékből, a Candy Splash teljesen tökéletes volt . és minden ízét élveztem (ez persze nagyon szubjektív lehet). A legnagyobb kedvencem a fehér csokoládé és a görögdinnye volt.

A fent említett okból kifolyólag úgy döntöttem, hogy a Candy Splash-t csak joghurtban vagy túróban tesztelem, mivel a zabpehelyből sajnos nem kaptam semmit.

Frankys pékség Candy Splash

Mennyiség: 30 ml/csomag

Ár: 119,- 0 Ft

Adagok száma: 60 (ha erősebben szereted - 30 adag)

Tejcsokoládé (9/10)

Frankys pékség cukorkák csokoládé fröccsenés
Túró ízesítésére ideális.

Jó választás a csokoládécsokoládéhoz. Van egy kellemes csokoládés felhang, de ez nem annyira hangsúlyos, helyette egy édes tejes utóíz kíséri. Tetszett az íze, és a túróhoz adva ugyanolyan csokoládé ízű lesz.

Toffee (8/10)

Kinyitás után azonnal kellemes illatú volt, és azt kell mondanom, hogySzerintem az ételhez adva kicsit hangsúlyosabb volt, mint a többi változat. Határozottan nagyszerű választás a karamella szerelmeseinek.

Csokoládé mousse (7/10)

Elég kiábrándító volt. Őszintén szólva nem is tudom, hogyan írjam le az élményt. Volt egy enyhe csokoládéillat, de ezt egy enyhén kesernyés farok kísérte. Időnként nem volt rossz, hogy élénkítse az ízlelést, azonban nem venném újra.

Stracciatella (9/10)

Eleinte nem voltam nagy hívő, mivel nem tudtam elképzelni, hogy bármi is olyan ízű lenne, mint az igazi stracciatella, de a Frankys Bakery bebizonyította, hogy tévedtem. A joghurthoz adva olyan volt, mintha visszarepültem volna a gyermekkoromba, és élveztem volna a joghurt teljesen azonos ízét a stracciatellával. Az egyetlen dolog, ami hiányzott a tökéletességhez, az a csokoládéforgács hozzáadása volt, de ez túl nagy kérés egy gyártótól.

Banán (8/10)

franky pékség cukorkák splash banán

Ez egy hagyományos íz, amelyet a boltban kapható csokoládéval bevont banánhoz hasonlítanék. Más szóval, a banános felhang itt kissé mesterségesnek tűnik, de persze én pontosan így szeretem a banános ízeket. Ezért mondom, hogy számomra nagyon jó, és újra megvenném.

Csokoládé mázas fánk (5/10)

A Frankys Bakery általam tesztelt három csokoládéíz közül a legrosszabb. Az ízét egy nagyon keserű, vegyszeres szagú csokoládéhoz hasonlítanám, ezért csak néhányszor használtam.

Fahéjas tánchoz (7/10)

Egy olcsóbb fahéj utánzathoz hasonlítanám, vaníliás utóízzel. Lehet, hogy ez egy nagyon szubjektív vélemény, de ez az íz nem igazán tetszett nekem.

Mogyoró (8/10)

A legviccesebbek közé tartozik. A joghurthoz adva a kapott íz természetes, diós ízű volt, csak egy enyhe kémiai csóva maradt. Még azt is mondhatnám, hogy sokkal jobb ízű, mint a Myprotein versenytársai.

Mandula (8/10)

Határozottan nem mandulaillatú. Nem tudom, miért hívják így, de az íze nagyon hasonlít a marcipánhoz. Végül is tetszett ez a változat, csak a neve zavarban vagyok.

Vanília (9/10)

Frankys pékség cukorkák egyéb ízek

Ez egy olyan klasszikus, hogy nem lehet elrontani. Az eredmény természetesen nagyszerű, kellemes vaníliaillat, kellemes vaníliaíz, és itt még az a kémiai farok is megszűnik. Számomra ez az egyik legsikeresebb íz.

Fehér csokoládé (10/10)

Ez végre egy olyan kedvenc, amelyre teljes értékelést adok. Annyira megtetszett a fehér csokoládé íze, hogy minden nap belekevertem a görög joghurtomba, és a végeredmény nagyon finom volt. Csodálatos édes íz, nem volt érezhető kémia, nem volt keserű farok, egyszóval az egyik legjobb választás.

Mangó (8/10)

Rögtön felbontás után rendkívül erős illata van, és miután beleszagoltam, azt gondoltam, hogy ez nem lehet jó ízű, de tévedtem. A nem hagyományos gyümölcsös változatot nagyon ízletesnek találtam, és időnként fagylaltot készítettem belőle, és nagyon élveztem. Nem ajánlom azonban, hogy beleszagoljon az üvegbe, mert ez elriaszthatja Önt.

Görögdinnye (9/10)

Ez egy másik íz, amely a kedvencemmé vált. Tudom, hogy nem sokan szeretik ezt az ízt a kiegészítőkben, mert nagyon különleges és ade ha hozzám hasonlóan szerelmes vagy, akkor imádni fogod ezt a változatot.

Karamell (7/10)

Véleményem szerint nagyon ízetlen volt, és hatalmas mennyiséget kellett hozzáadnom, hogy egyáltalán érezzem az illatát. Végeredményben jó íze van, ha eleget teszel, és még csak nem is vettem észre semmilyen kémiai farkat. Az én tippem az, hogy adjunk egy kis sót és egy csepp karamellát ehhez a változathoz, és nagyon hasonló ízt kapunk, mint a sós karamell.

Málnatorta (7/10)

Ez egyáltalán nem nyűgözött le. Az én ízlésemnek nagyon vegyszeres, és nem is tudom, mihez hasonlítanám az ízét, azonban legalább egy kis málnaszagot éreztem. De biztosan nem fogom újra megrendelni.

Fő fogadás
Én személy szerint imádtam a fehér joghurtban lévő fehér csokoládé ízű cseppeket, valamint a hozzáadott extra epret és málnát. Nyugodtan tegye ezt a keveréket 3 órára a fagyasztóba, és máris kész a tökéletes fagylalt.

Ártáblázat a következőkhöz Frankys Bakery Candy Splash
Bolt
Ár
Link
Ár:  2 190 Ft

Frankys pékség vagy Myprotein?

Ha az összetevőkről van szó, a Frankys Bakery's Candy Splash egyértelműen a győztes. Sokkal tisztább a formulájuk, amit nagyon szeretek.

frankys pékség cukorkák fröccsenése

Másrészt, a Myprotein Flavdrops-ban volt néhány felesleges összetevő, ami egyáltalán nem tetszett, így itt a Candy Splash a győztes.

Azárat tekintve a Flavdrops kétségkívül az olcsóbb megoldás.Nemcsak 50 ml-es kiszerelésben árulják a terméküket, hanem sokkal nagyobb kiszerelésben is.több édességet, és néha még a gyártó által előírtnál kevesebb is elég volt nekem.

A Frankys Bakery esetében a csomag 30 ml, míg az édesség kevesebb, így sokkal több cseppet kell beletenni. Ezért a Myprotein ebben a tekintetben egyértelmű győztes.

És ízlés szempontjából? Bizonyára nagyon jól tudja, hogy az ízlés nagyon szubjektív, ezért itt magának kell válaszolnia. Én személy szerint tudom, hogy nekem a Flavdrops és a Candy Splash is a kedvenceim közé tartozott, de ha érdekel, hogy egyenesen Saját véleményem, szubjektív ízlésem alapján azt kell mondanom, hogy a győztes a Frankys Bakery. Ezt a márkát egy kicsit jobban élveztem.

Ártáblázat a következőkhöz Frankys Bakery Candy Splash
Bolt
Ár
Link
Ár:  2 190 Ft

Végső értékelés

Megéri tehát beruházni a kalóriamentes Candy Splash cseppekbe? Ez sok tényezőtől függ, ha nem tudsz meglenni az édesség nélkül, akkor igen. Másrészt, ha ilyen kütyük nélkül is tud működni, akkor azt javaslom, hogy ne fektessen be ilyenekbe. Csalódni fogsz.

Számomra ezek nagyszerű diétás kütyük, amelyek lehetővé teszik, hogy még a legszigorúbb diéta esetén sem kell elhagyni az édességet. Csak adj néhány cseppet a kedvenc ételedhez, és máris élvezheted. Ezért úgy gondolom, hogy ha van pár dollárja, kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.

Hosszú idő után kezdem megérteni, miért olyan népszerű ez a fajta étel. Én magam is elkezdtem kiaknázni ezeknek a termékeknek az előnyeit, és minden nap várom a kedvenc gyümölcsös joghurtomat.

És ennyi a mai értékelés. Van még valami ötleted, hogy milyen ízesítőcseppeket nézzek meg legközelebb? Írjatok nyugodtan a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.