Kulturistika.com New 100% Coconut Oil spray 200ml

Új 100%-os kókuszolaj = nagyszerű konyhai segítő a pontos adagoláshoz extra kalóriák nélkül! A pontos adagolással extra kalóriák nélkül élvezheti az ízét és megelőzheti a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Új 100%-os kókuszolaj = nagyszerű konyhai segítő a pontos adagoláshoz extra kalóriák nélkül! A pontos adagolással extra kalóriák nélkül élvezheti az ízét és megelőzheti a nassolást. Az olaj alkalmas főzéshez, sütéshez és sütéshez. Használhatja húsokhoz, zöldségekhez, halakhoz, de palacsintához vagy salátaöntetként is. Az olaj omega-3 és 6 zsírsavak forrása is, amelyek fontosak szívünk és agyunk megfelelő működéséhez In pont: Pontos adagolás a felesleges kalóriák nélküli égés megelőzésére, plusz 100% kókuszdió olaj spray Praktikus adagolás minden felületre szagmentesen Ajánlott adagolás: 0,25g adagméret = 1/4 másodperces permetezés Praktikus és pontos adagolás. 1/4/4 oz. egyenletes alkalmazás. Hideg és meleg konyhákba egyaránt alkalmas. Használat előtt jól rázza fel, és kb. 20 cm távolságból permetezze a hideg vagy melegített serpenyőre vagy ételre. #image:coconut-oil.png# Figyelem! A tartály nyomás alatt áll, és melegítéskor kipukkadhat! Védje a közvetlen hőforrástól, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Használat után ne szúrja át és ne égesse el. Ne permetezzen nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 Celsius fokot meghaladó hőmérsékletnek. Gyermekektől elzárva, 20 Celsius-fok feletti szobahőmérsékleten tartandó! Ha lehetséges, a spray-t 14 Celsius-fok feletti meleg helyen tárolja. E hőmérsékleti határérték alatt az olaj szilárdulni kezd, és nehezebben permetezhető. E fölött az olaj teljesen folyékony állapotban marad, és tökéletesen működik. Időről időre érdemes a tőkehalkapszulát egy zsebkendővel áttörölni, hogy ne képződjön rajta kéreg. Ha az olaj az alacsony hőmérséklet miatt besűrűsödik, ne tegyen semmit, szobahőmérsékleten újra felhígul.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek