Jó Kenderolaj 250ml

AGOOD Oil Original egy brit, hidegen sajtolt kendermagos farmolaj, amelyet univerzális konyhai felhasználásra terveztek. A termelő és gyártó, a Braham & Murray, egy ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

AGOOD Oil Original egy brit, hidegen sajtolt kendermagos farmolaj, amelyet univerzális konyhai felhasználásra terveztek. A termelő és gyártó, a Braham & Murray, egy családi gazdaság és gyártóüzem az északi régióban.Devon, túlzás nélkül tudja, honnan származik minden egyes kendermag, amelyből az olaj készül. Semmi mesterséges, nincs fehérítés, vegyszerek, gyomirtók vagy növényvédő szerek, nincs átcsomagolás. Csak tiszta és természetes olaj, páratlan ízzel, egyértelmű származással és minőséggel, közvetlen termelőtől.

A GOOD Oil gazdag omega-3 telítetlen zsírsavakban. A GOOD Oil 25-ször több omega-3-at tartalmaz, mint az olívaolaj, ami azt jelenti, hogy 1 liter GOOD Oil ugyanannyi omega-3-at tartalmaz, mint 25 liter olívaolaj! Természetesen a GOOD olaj ugyanúgy használható a főzéshez, mint az olívaolaj.

A termék előnyei:

  • Magasabb omega-3,6,9 telítetlen zsírsavtartalom, mint bármely más étolajban.
  • Természetes módon magas a fontos omega-3 telítetlen zsírsavak tartalma.
  • 1 evőkanál (10ml) az ajánlott napi omega-3 mennyiség 94%-át tartalmazza.
  • A GOOD Oil feleannyi nemkívánatos telített zsírsavat tartalmaz, mint az olívaolaj.
  • Nem tartalmaz transzzsírokat

Természetes termékek vagy bio?

Minden mezőgazdasági termékünket természetes módon és nem organikusan vagy biogazdálkodással állítjuk elő, és ennek a következő okai vannak:

A természetes kendertermelés fenntarthatóbb és jobb a környezet számára. A természetes termesztés során nem használnak növényvédő szereket.gyomirtó szerek, és a mező egész évben természetes élőhelyet biztosít minden állat számára.

Nincs szükség a kenderföld gyomirtására a növekedés során (mechanikusan vagy vegyszeresen), köszönhetően a jól időzítettvetés, helyes gazdálkodás és hasznos vetésforgó.

Kendertermesztésünkkel egy levél sem vész kárba. Semmi sem marad kihasználatlanul. A biotermesztés során a rostok megsemmisülnek, ami azt jelenti, hogy a továbbiakban nem használhatók fel.

A kenderből származó rostot építőanyagok, például "Hemcrete" előállítására használják fel. Ezek az építőanyagok hihetetlen hőszigetelő képességgel rendelkeznek, és csökkentik a hőfogyasztást. 2010-ben 250 szociális ház építéséhez is használtak Hemcrete-et.

Táplálkozási információk:

100g 10g
Energiaérték (kcal) 900 90
Energiaérték (kj) 3,700 370
Fehérje 0,0g 0,0g
Szénhidrátok 0,0g 0,0g
Melyek közül a cukrok 0,0g 0,0g
Zsírok 100,0g 10,0g
Ebből telített zsírok 9,2g 0,9g
Ebből egyszeresen telítetlen zsírok 12,3g 1,2g
Ebből Omega 9 12,3g

Összetevők:

Hidegen sajtolt, őshonos brit kendermagolaj.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek