Biolive olaj 200 ml

Természetes extra szűz olívaolaj spray. Praktikus eszköz minden konyhába. Egyenletes alkalmazás és pontos adagolás. Alkalmas hideg és meleg főzéshez, húsok, zöldségek, sajtok pácolásához és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Természetes extra szűz olívaolaj spray. Praktikus eszköz minden konyhába. Egyenletes alkalmazás és pontos adagolás. Alkalmas hideg és meleg főzéshez, húsok, zöldségek, sajtok pácolásához és fűszerezéséhez.Mediterrán vagy olasz konyha, grillezés, fűszerezés és sütés. Röviden: mindenhol használható, ahol hagyományos olívaolajat használnak.

A Biolive egy 100%-ban természetes extra szűz olívaolaj spray.

Használat:

  • Praktikus és pontos adagolás. Egyenletes alkalmazás. Hideg és meleg ételekhez egyaránt alkalmas.
  • Használható főzéshez, sütéshez, sütéshez, grillezéshez és salátakészítéshez. Alkalmas húsokhoz, zöldségekhez, halakhoz, tenger gyümölcseihez és tésztákhoz.
  • Használat előtt jól rázza fel, és kb. 20 cm távolságból permetezze a hideg serpenyőre vagy ételre. Ne használja nyílt tűz közelében!
  • Szobahőmérsékleten, 20 Celsius-fok felett tárolandó! Tartalom 200 ml.

Tápértékek:

100ml.
Energiaérték 3450 kJ
824 kcal
Zsírok 91,6 g
Ebből telített zsírsavak 12,6 g
Szénhidrátok 0 g
Melyek közül a cukrok 0 g
Fehérje 0 g
0 g

Összetevők:

100% extra szűz olívaolaj, propán-bután keverék.

Figyelmeztetés:

Rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt áll, és melegítéskor szétrobbanhat! Védje a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Dohányzás tilos. Használat után ne szúrja át és ne égesse meg. Ne permetezzen nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 Celsius fokot meghaladó hőmérsékletnek. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Újrahasznosítás: kérjük, hogy a fémtartályokat fémkonténerekben újrahasznosítsa. Ez újrahasznosított alumínium, amelyet újra feldolgoznak és más célokra használnak fel, és ez az egyetlen módja annak, hogy hosszú távon fenn tudjuk tartani a műanyagot felváltó alumíniumtartályok trendjét. Köszönöm.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek