Peak MCT 500ml

Az MCT Oil közepes láncú triglicerideket tartalmaz, amelyek könnyebben és gyorsabban metabolizálódnak, mint a hagyományos zsírsavak. Sokkal könnyebben elérhetőek az emésztési problémákkal küzdő emberek és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az MCT Oil közepes láncú triglicerideket tartalmaz, amelyek könnyebben és gyorsabban metabolizálódnak, mint a hagyományos zsírsavak. Sokkal könnyebben elérhetőek az emésztési problémákkal küzdő emberek és az állóképességi sportokban résztvevők számára. Más zsírokkal ellentétben az MCT-zsíroknak nincs szükségük karnitinre a felhasználásukhoz.

Alacsony kalóriatartalmú diéta esetén erősen ajánlott napi 15 ml MCT-olaj fogyasztása. Ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a Jo-Jo hatást (fogyókúra utáni súlygyarapodás), ami egyA hőtermelés (zsírégetés) fokozódásához is vezet, amely a diéta alatt csökken. Bár 15 ml MCT-olaj 120 kcal energiát ad hozzá, a fokozott hőtermelésnek köszönhetően lényegesen több energiát éget el, és hatékonyabbá teszi a diétát.

Előnyök:

  • gyors energiaszállító, nem raktározódik a zsírraktárakban
  • növeli a zsírsav-oxidációt edzés közben
  • ideális energiaforrás állóképességi sportokhoz (Glucofasttal kombinálva)
  • Napi 15 ml MCT-olaj elegendő a zsíranyagcsere fenntartásához és fokozásához zsír- és szénhidrátcsökkentő diéta mellett.
  • megelőzi a fogyókúra utáni "jojó-jojó" hatást

Tápértékek:

100ml-ben 15ml-ben
Energiaérték 3700 Kj / 900 Kcal 555 Kj / 135 Kcal
Zsírok

100g

15g

- ebből telített zsírsavak 0g 0g
Szénhidrátok 0g 0g

- ebből cukrok

0g

0g

Fehérje 0g 0g
0g 0g

Összetevők:

Közepes láncú trigliceridek kókusz- és pálmaolajból.

Ajánlott adagolás:

15 ml (kb. 3 evőkanál) MCT olaj kb. 30 perccel edzés előtt. Az adagot lassan növelje, hogy emésztőrendszere alkalmazkodni tudjon. Az MCT-olajat nem szabad 130 °C-nál magasabb hőmérsékletre melegíteni.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek