Czech Virus ZMA MAX 90 kapslí

Milyen típusú gyógyszer a ZMA MAX? A természetes anabolikus formula közvetlenül és hatékonyan támogatja az izmok edzés utáni regenerálódását, valamint elősegíti a mély és egészséges ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Milyen típusú gyógyszer a ZMA MAX?

A természetes anabolikus formula közvetlenül és hatékonyan támogatja az izmok edzés utáni regenerálódását, valamint elősegíti a mély és egészséges alvást.

A ZMA a cink és a magnézium leghatásosabb kombinációját tartalmazza, amely ma a piacon kapható. Ez egy különleges keverék, amelyet tudományosan terveztek. A ZMA-t B6-vitaminnal is dúsítják.

Tehát hogyan működik ez a legkelendőbb tesztoszteron fokozó termék? A cink azért szerepel itt, mert elősegíti a fehérjeszintézist, pozitívan befolyásolja a cukor-, zsír- és fehérjeanyagcserét, és fenntartja a szervezetben az izomnövekedés szintjét. A magnéziumot azért tartalmazza, hogy fokozza a cink fehérjeszintézist támogató hatását, támogassa az anyagcserét és javítsa az immunrendszer működését. Végül pedig ott van a B6-vitamin, amelyet a cink és a magnézium jobb felszívódása és hasznosulása érdekében adtunk hozzá, hogy a szervezeted valóban a legjobbat kapja!

A ZMA tisztasága és hatékonysága miatt az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítő. Ezt az egyedülálló formulát lefekvés előtt körülbelül 30 perccel kell bevenni az optimális eredmény érdekében éhgyomorra.

Milyen összetételű a ZMA MAX?

Cink-citrát: Támogatja a fehérjeszintézist, a máj- és veseműködést, és befolyásolja a szabálytalan zsíranyagcserét. Segíti a tesztoszteron kiválasztását és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Magnézium-citrát: Támogatja az izomaktivitást és a fehérjeszintézist. Erősíti az immunitást és részt vesz a hőszabályozás folyamatában.

B6-vitamin: Támogatja az anyagcserét és az immunitást. Segíti a koncentrációt és pozitív hatással van az izomgörcsökre.

Összetevők 1 kapszulában:

Magnézium-citrát 836 mg
- ebből magnéziumtartalom 125 mg 33% DDD*
Cink-citrát
- ebből cink tartalom 5 mg 50% DDD*
B6-vitamin 4 mg 280% DDD*

Egyéb összetevők: zselatin kapszula, maltodextrin

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 2-3 kapszulát körülbelül 30 perccel lefekvés előtt. Vegyen be 30-30 percet 30 percet 30 percet 30 percet lefekvés előtt! Soha ne lépje túl a napi adagot!

Vigyázat! Gyermekeknek, 18 év alatti kiskorúaknak, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Legfeljebb 25°C-os hőmérsékleten, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek

Nem