FA Xtreme BCAA 5000 400g

FA XTREME BCAA 5000 - EGY ANTIKATABOLIKUS TERMÉK, AMELY ELÁGAZÓ LÁNCÚ AMINOSAVAKKAL BCAA-VAL LÁTJA EL A SZERVEZETET. Az Xtreme BCAA 5000 egy antikatabolikus termék, amely ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

FA XTREME BCAA 5000 - EGY ANTIKATABOLIKUS TERMÉK, AMELY ELÁGAZÓ LÁNCÚ AMINOSAVAKKAL BCAA-VAL LÁTJA EL A SZERVEZETET.

Az Xtreme BCAA 5000 egy antikatabolikus termék, amely elágazó láncú aminosavakkal látja el a szervezetet BCAA: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin. A termék ezen aminosavak szabad formáit tartalmazza, amelyek így tökéletesen felszívódó formában kerülnek beadásra. Az intenzív erőnléti edzés alacsony kalóriatartalmú étrenddel együtt gyakran okozhat izomtömeg-vesztést. Az elágazó láncú aminosavakkal való kiegészítés elősegíti az izmok védelmét a katabolizmus káros hatásaival szemben.

A BCAA-k többféleképpen megsokszorozzák az inzulin hatását, ezáltal segítik a fehérjeszintézist. Az inzulintermelés támogatása a vércukorszint szabályozását célozza, hogy az izomsejtek energiaforrásként tudják felhasználni. Ez lehetővé teszi az izmok számára az aminosavak felvételét. A lecint, az izoleucint és a valint esszenciális aminosavaknak tekintik, mivel az emberi szervezet nem képes előállítani őket. Ezért fontos, hogy táplálékkal vagy étrend-kiegészítők formájában egészítsük ki őket. A sportolóknak szükségük van ezekre az aminosavakra, ellentétben a lakossággal. Számos tanulmány kimutatta, hogy a BCAA-kiegészítés növelheti az állóképességet és javíthatja a teljesítményt az erőedzés során. Az Xtreme BCAA 5000 egy olyan termék, amely három aminosav hatékonyan felszívódó formáját tartalmazza, amelyek védik az izmokat a katabolizmustól és segítik az edzést.

A termék előnyei:

  • A termék 2:1:1 arányban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA).
  • Kiváló minőségű elágazó láncú aminosavak
  • BCAA-k optimális adagja - 5 gramm esszenciális aminosav (leucin: izoleucin: valin 2:1:1)
  • 2500 mg leucin minden adagban
  • Segít az anabolizmus serkentésében
  • Felgyorsítja a sejtregenerációt

Tápértékek:

80adag csomagonként - NATURAL ízben
5 g
Energiaérték 85 kJ / 20 kcal
Fehérje 5 g
Szénhidrátok 0 g
Zsírok 0 g
L-Leucin 2500 mg
L-izoleucin 1250 mg
L-Valin 1250 mg

Összetevők:

  • L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin
  • Ízesített: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aromák, édesítőszer (szukralóz), színezék (E 104 - károsan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét).

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen el 1 adagot (5 g) 250 ml vízben.
  • Vegyen be 1 adagot edzés előtt, a másikat edzés után.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek