Weider Vegan Protein 750 g

Vegán fehérje a német WEIDER-től. Növényi eredetű fehérje kiegészítésére tervezték, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmas. Sportolók és fizikailag aktív emberek számára tervezték. Alkalmas vegetáriánusok ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 11 600 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Vegán fehérje a német WEIDER-től. Növényi eredetű fehérje kiegészítésére tervezték, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmas.

Sportolók és fizikailag aktív emberek számára tervezték. Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. Kizárólag növényi eredetű fehérjéket tartalmaz. Természetes édesítőszerrel (stevia). A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

A fő fehérje rizsfehérjével dúsított borsóizolátum. A növényi fehérje gabonafélékkel való kombinálásával magas biológiai érték érhető el. A fehérje könnyen emészthető és ízletes.
A Vegan Protein azok számára alkalmas, akik tiszta és természetes növényi fehérjét szeretnének fogyasztani, amely laktóz-, glutén- és koleszterinmentes.

Ajánlott adagolás:

  • 30 g por (1,5 mérőkanál) 300 ml vízben.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Vigyázat!

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek