Votamax Performance Protein Čokoláda 1000g

Évekig teszteltem fehérjetermékeket, folyamatosan tanulva új információkata legújabb tanulmányok és a piac kínálatával való elégedetlenség vezetett el idáig. Tervezze meg saját fehérjéjét: PERFORMANCE PROTEIN. Egy ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 16 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Évekig teszteltem fehérjetermékeket, folyamatosan tanulva új információkata legújabb tanulmányok és a piac kínálatával való elégedetlenség vezetett el idáig. Tervezze meg saját fehérjéjét: PERFORMANCE PROTEIN. Egy olyan fehérje, amely egyedülálló összetételével és tisztaságával nem hasonlítható egyetlen más, a piacon kapható termékhez sem. Egy olyan fehérje, amely a PERFORMANCE jelzőt viseli, mert segít jobb eredményeket elérni nemcsak az edzőteremben, hanem ami még fontosabb, az általános egészségedben, azaz az életben.

Ez nem csak egy újabb fehérje

Hónapok óta dolgozunk ennek a terméknek a megfogalmazásán, és nem csak egy kiváló minőségű és biológiailag elérhető fehérjeforrás kiegészítésére szolgál. Úgy is fejlesztették ki, hogy megfeleljen a többre összpontosító egyének igényeinek:
 • Egészséges bélfal és mikroflóra.
 • Egészséges bélrendszer és bélrendszeri egészség.
 • Az ízületi szalagok és inak állapota.
 • Immunitás.
 • Az izomtömeg és a regeneráció támogatása.

A legmagasabb minőségű összetevőket használtuk fel

A Performance Protein nem csak egy újabb fehérje. Biztos lehet benne, hogy az összetevők kombinációja egy termékben nem létezik ilyen minőségben. Az egész terméket nem csak egy minőségi fehérjeforrás kiegészítésére terveztük, hanem a kötőszöveti regeneráció eszközeként is. szöveteket, helyreállítja a bélgátat, amelyen keresztül a méreganyagok a szervezetbe juthatnak, és serkenti az immunitást.

Szabad tartású tehenek tejéből származó natív tejsavó

A termék középpontjában a holland füvesített tehenek friss tejéből nyert natív savó áll. Ezenkívül ezek a tehenek az idő nagy részében szabadon legelnek a legelőn, és az ökológiai és fenntartható mezőgazdasági termelésnek megfelelően tartják őket. A natív tejsavó előállításához használt tej olyan gazdáktól származik, akik elkötelezettek az alábbiak iránt.nemcsak az antibiotikumok használatának csökkentése mellett, hanem a kibocsátások és az energiafogyasztás csökkentése mellett is elkötelezte magát. Ugyanakkor a holland gazdák folyamatosan dolgoznak az állatok életkörülményeinek javításán. A tej nem tartalmaz antibiotikumokat vagy hormonokat.

Ár-érték arány

Egy 35g-os adagban a következőket találja:

 • 22 g a fehérje legmagasabb minőségű formájából: Natív tejsavó, amelyet hidegen, közvetlenül a szabadon tartott holland tehenek tejéből állítanak elő.A gyártási technológia és a nyersanyag minősége a fehérjék "Roll Royce"-jává teszi.
 • 9 g kiváló minőségű hidrolizált I. és III. típusú kollagén (A minőségi kollagént arról lehet felismerni, hogy nem büdös és nem habzik.)
 • 0,8 g 40%-os immunglobulinra standardizált kolosztrum. (A standard 30% immunglobulin)
 • 0,35 g kókuszolaj.
 • 2,6 g valódi kakaó.

Ha az összes terméket külön-külön vásárolná meg, legalább 25000 Ft-t kellene fizetnie (azaz 50%-kal magasabb árat):

 • 750 g natív savó: 15270 Ft.
 • 250 g minőségi kollagén: 6670 Ft.
 • 22 g 40%-os immunglobulinra standardizált kolosztrum: 3330 Ft.

Szabad tartású holland tehenek tejéből származó natív fehérje 21,7 g

Anatív fehérje a tejsavó legtisztább formája a piacon. A hagyományos tejsavóval szemben a friss tejből hideg eljárással nyerik ki, hogy elkerüljék a törékeny peptidek lebomlását. Ennek eredményeként megőrzi magas emészthetőségét, biológiai hozzáférhetőségét (a fehérje felszívódása és hasznosulása). Ezenkívül a natív fehérje természetes módon magasabb koncentrációban tartalmaz immunglobulinokat és laktoferrint, amelyek serkentik az immunrendszert.

Hidrolizált I. és III. típusú kollagén 9,1 g

A testünkben lévő kollagén biztosítja a kötőszövetek: csontok, szalagok, inak, porcok, valamint a bőr és a haj rugalmasságát és szilárdságát. A kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, de termelése az életkor előrehaladtával csökken. A Performance Protein 9,1 g kollagént tartalmaz adagonként, amit nem csak a sportolók értékelnek.

40 % immunglobulinra standardizált kolosztrum 0,77 g

A kolosztrum az anya tejmirigyének első nedve, amelyet néha első tejnek is neveznek. Az emlősök anyái a születés utáni első napokban termelik, és arra szolgál, hogy a kicsinyeknek erős védettséget biztosítson a túléléshez az élet első napjaiban. A tehén kolosztrum 30-40-szer nagyobb koncentrációban tartalmaz immunanyagokat, mint az emberi szervezetben. Ezek főként immunglobulinok, laktoferrin, vitaminok és ásványi anyagok a legjobban biológiailag elérhető formában, és végül, de nem utolsósorban növekedési faktorok. A kolosztrum serkenti az immunrendszert, táplálja és erősíti a bélgátat, amely a kórokozók szervezetbe jutása ellen védőbástyát jelent.

Kókuszolaj 0,35 g

A kókuszolaj az egészséget elősegítő MCT-zsírok forrása, és a kolosztrummal, a kollagénnel és a natív tejsavóval együtt pozitív hatással van a bélrendszerre, amely egészségünk központja.

Kakaó 2,59 g

Azt akartuk, hogy a Performance Protein íze valódi és összetéveszthetetlen legyen. Ezért egyszerűen valódi kakaót adtunk a recepthez. Ennek köszönhetően minden egyes adaggal élvezheti összetéveszthetetlen ízét és illatát.

Guar gumi és Stevia

Olyan tiszta és egyedi terméket akartunk létrehozni, amely gyógyító hatással van a bélrendszerünkre, egyszerűen fogalmazva: mikrobiombarát. Ezért nem használhattunk semmilyen szintetikus édesítőszert vagy ballasztanyagot, amelyet a jobb szín, az állag vagy az eltarthatóság érdekében adnak hozzá. Úgy döntöttünk, hogy guargumit használunk - egy természetes rostot, amely táplálja a bélmikrobiótánkat. És aki mindent a természetes édesítőszerrel, a steviával édesít.

A termék fő előnyei:

 • Biológiailag aktív fehérje
 • Immunitás
 • A bél mikroflóra optimalizálása
 • A kötőszövetek regenerációja
 • A természettel ízesítve
 • Nagyszerű állag és aroma

Tápértékek:

Táplálkozási információk

100g-onként

1 adag = 35g

Energia (kcal)

387 g

135,45 g

Fehérje

75 g

26,25 g

Szénhidrátok

5 g

1,75 g

ebből cukrok

4 g

1,4 g

Zsírok

5 g

1,75 g

ebből telített zsír

4 g

1,4 g

Szál

2 g

0,7 g

1,5 g

0,52 g

Az egyes anyagok aránya:

natív tejsavó koncentrátum

62 g

21,7 g

I. és III. típusú kollagén

26 g

9,1 g

Kakaó

7,4 g

2,59 g

Kolosztrum (40% immunglobulin)

2,2 g

0,77 g

Kókuszolaj

1 g

0,35 g

Ásványi anyagok aránya:

Kalcium

250 mg

86 mg

Nátrium

700 mg

240 mg

Magnézium

17 mg

5,95 mg

Kálium

800 mg

280 mg

Az esszenciális aminosavak profilja

Leucin

12,9 g

4,51 g

Izoleucin

5,7 g

1,99 g

Valine

5,3 g

1,86 g

Lizin

10,7 g

3,75 g

Metionin

2,4 g

0,84 g

Fenilalanin

3,9 g

1,37 g

Threonin

5,4 g

1,89 g

Tryptophan

2,1 g

0,74 g

A félig esszenciális aminosavak aránya:

Arginin

3,1 g

1,09 g

Cisztin

2,8 g

0,98 g

Glutaminsav

18,3 g

6,41 g

Hisztidin

2,2 g

0,77 g

Proline

5,1 g

1,53 g

Tirozin

3,7 g

1,3 g

A nem esszenciális aminosavak aránya:

Alanin

5,1 g

1,78 g

Aszparaginsav

11,8 g

4,13 g

Glicin

1,9 g

0,66 g

Szerin

4,7 g

1,65 g

1 adag = 35 g. A csomag 28 adagot tartalmaz.

Összetevők:

Natív tejsavó koncentrátum (62%), szarvasmarha I. és III. típusú kollagén (26%), kakaó, standardizált kolosztrum. 40% immunglobulin, kókuszolaj, guargumi (természetes rost), édesítőszer (szteviol-glikozidok).

Adagolás:

Keverjen össze 1 adagolókanálnyit (kb. 35 g) 200 ml vízzel egy shakerben vagy turmixgépben. Ha krémesebb vagy intenzívebb ízt szeretne, kevesebb vízzel keverje össze. Fogyasszon naponta 1-2 adagolókanálnyit. Egy mérőkanalat is tartalmaz.

A fehérje csokoládés változatában látható fehér csomók nem kollagén, hanem kolosztrum.

Figyelmeztetés:

Nem alkalmas 16 év alatti gyermekek és serdülők, terhes és szoptató nők számára. Nem helyettesíti a szilárd étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen, gyermekek elől elzárva. Felnyitás és használat után mindig szorosan csavarja vissza a kupakot. A felbontástól számított 3 hónapon belül vagy a minőségmegőrzési idő lejártáig felhasználható.

ACseh Köztársaságban gyártják a Votamax s.r.o. számára.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek