Czech Virus Vitamín C 120 kapslí

A világon talán nincs ismertebb és jobban használt vitamin, mint a C-vitamin (aszkorbinsav). Általában főleg megfázás esetén használják, ahol a legtöbb felhasználó gyorsabb gyógyulást ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A világon talán nincs ismertebb és jobban használt vitamin, mint a C-vitamin (aszkorbinsav). Általában főleg megfázás esetén használják, ahol a legtöbb felhasználó gyorsabb gyógyulást vár. Számos tanulmány alapján bebizonyosodott, hogy a természetes és a szintetikus C-vitamin hasznossága között nincs különbség az emberi szervezet számára. A C-vitamin az egyik legjobban kutatott anyag, és számos anyagcsere-folyamatot javít. (az alábbi állítások az EU által jóváhagyott egészségügyi állításokon alapulnak):

Hatások:

  • Fenntartja az immunrendszer normális működését.
  • Támogatja az energia-anyagcserét, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.
  • Támogatja a kollagéntermelést
  • Támogatja a vas felszívódását
  • Hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához
  • Antioxidánsként védi a DNS-t, a fehérjéket és a lipideket az oxidációtól.

Termelés és anyagok:

A Czech Virus ezt a terméket közvetlenül a Cseh Köztársaságban vásárolja. A piacon sok olyan termék van, amelyet "időzített felszabadulásként" vagy "fokozatos felszabadulásként" jelölnek, többnyire a hátoldalánEgy közönséges tabletta alapján, amely lassan oldódik a szervezetben, és a kötőanyagok megterhelik a szervezetet. Egy kapszula ebből a cseh vírusvitaminból olyan gyöngyöket tartalmaz, amelyek fokozatosan szabadulnak fel a szervezetben, és a következőket biztosítják valódi fokozatos felszabadulás, az aszkorbinsavtartalom teljes felhasználása körülbelül nyolc óra elteltével történik.

AzL-aszkorbinsav (C-vitamin) vízben oldódó vitamin. A felesleg könnyen kiürül a szervezetből, így nem áll fenn a túladagolás veszélye.

C-vitamin (kapszulában) 500 mg
azaz 625% RH*

Összetevők:

L-aszkorbinsav (C-vitamin), zselatin kapszula (zselatin, színezékek: riboflavin, béta-karotin, titán-dioxid), mikrokristályos cellulóz, Splenda, kukoricakeményítő.

Adagolási ajánlások:

  • Vegyen be 1 kapszulát reggel reggeli közben, bő vízzel. Ne lépje túl a napi 3 kapszulát.

Gyermekek elől elzárvatartandó. Gyermekektől, terhes és szoptatós nőktől távol tartandó. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A felbontástól számított 120 napon belül felhasználható. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Nem tartalmaz allergéneket!

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek