VitaHarmony Vitamín K2 100mcg + D3 25mcg 60 tablet

A K2-vitamin + D3-vitamin a K2-vitamint MK-7 formájában tartalmazza, amely kiválóan felszívódik és hasznosul a szervezetben. A K-vitamin zsírban oldódik, és számos fontos funkciója van ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A K2-vitamin + D3-vitamin a K2-vitamint MK-7 formájában tartalmazza, amely kiválóan felszívódik és hasznosul a szervezetben. A K-vitamin zsírban oldódik, és számos fontos funkciója van a szervezetünkben. Ez a vitamin két formában - K1-vitamin és K2-vitamin - fordul elő. A közelmúltban kiderült, hogy a K2-vitamin nagyon fontos a megfelelő a szervezet kalcium-anyagcseréje, és részt vesz a csontok normál egészségének fenntartásában. Ez a vitamin a D3-vitaminnal együtt működik a szervezetben, hogy biztosítsa a kalcium megfelelő szállítását a vérbe. Ezután a K2-vitamin segít a kalcium megfelelő beépülésében a csontok szerkezetébe. Ezek a vitaminok a magnéziummal és a kalciummal együtt szinergikusan hatnak, ezért közös bevitelük ajánlott. Az étrend ideális kalciumforrásai például a tej és a tejtermékek. termékek, és a legjobb magnéziumforrások a leveles zöldségek vagy a diófélék. A kiváló minőségű étrend-kiegészítők is segíthetnek az optimális kalcium-, magnézium-, D3- és K2-vitamin-bevitel biztosításában.

Ajánlott adagolás:

  • 1 kapszula naponta

Megjegyzés: Csak a sértetlen biztonsági csomagolásból kezdje el kivenni a tartalmat. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem ajánlott vérhígítót szedő személyeknek. Hűvös, száraz helyen, lezárt edényben, gyermekek elől elzárva tárolandó! Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig. Védje a közvetlen napfénytől.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek