VitaHarmony Vitamin E 100 mg 60 tablet

Minden zselatin kapszula E-vitamint tartalmaz biológiailag aktív formában. Az E-vitamin jelentős antioxidáns hatással rendelkezik, megvédi a szervezetünk sejtjeit aoxidatív stressz, amely gyakran összefügg az öregedés ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Minden zselatin kapszula E-vitamint tartalmaz biológiailag aktív formában. Az E-vitamin jelentős antioxidáns hatással rendelkezik, megvédi a szervezetünk sejtjeit aoxidatív stressz, amely gyakran összefügg az öregedés kialakulásával. A sejtek oxidatív stressze az antioxidánsok és a szabad gyökök egyensúlyhiányának eredménye a szervezetben. Az egyensúlyhiány mindkét oldalon előfordulhat.

Az E-vitamint szelénnel és C-vitaminnal együtt ajánlott szedni, mert együttesen hatékonyan szinergizálnak. A szelén és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a C-vitamin pedig regenerálja az E-vitamin redukált formáját is, ami az antioxidáns hatásuk részeként rendkívül kívánatos. A szelén és a C-vitamin jótékony hatása akkor érvényesül, ha jelentős mennyiséget - az ajánlott napi adag 15%-át - fogyasztunk.

Ajánlott adagolás:

  • 1 kapszula naponta.

Vigyázat: Csak a sértetlen biztonsági csomagolásból kezdje el a tartalom kivonását. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, lezárt edényben, gyermekek elől elzárva tárolandó! Minimális eltarthatósági idő a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek