VitaHarmony Komplet vitaminů B forte 60 tablet

A készítmény tíz B-vitaminból áll, amelyek a vízben oldódó vitaminok közé tartoznak. A niacin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a pantoténsav csökkenti a fáradtság és a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A készítmény tíz B-vitaminból áll, amelyek a vízben oldódó vitaminok közé tartoznak. A niacin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a pantoténsav csökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét. A B6-vitamin segíti az idegrendszert és a szellemi tevékenységet. A biotin hozzájárul a nyálkahártyák, a haj és a bőr természetes állapotának fenntartásához.

Ajánlott adagolás:

  • 1 tabletta naponta egyszer. Terhesség és szoptatás alatt az adagolást az orvos határozza meg.

Hűvös, száraz helyen, zárt edényben, gyermekek elől elzárvatárolandó ! Gyermekek elől és mások elől elzárva tartandó. Csak sérülésmentes biztonsági csomagolásból kezdje el a tartalom kivonását. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek