Viridian L-Theanine and Lemon Balm

Az L-Theanin és a citromfű mindenkinek ajánlható, aki az általános megnyugtatásra, relaxációra, az idegesség elnyomására és a gyógyulás javítására törekszik.... az alvás minőségének ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 14 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az L-Theanin és a citromfű mindenkinek ajánlható, aki az általános megnyugtatásra, relaxációra, az idegesség elnyomására és a gyógyulás javítására törekszik.... az alvás minőségének javítására, valamint a kognitív funkciók - memória, tanulás, figyelem...

Ez a kiegészítő a zöld teában található teanint és a citromfűlevél kivonatát kombinálja. Mindez együtt egy nagyon hatékony és erőteljes kiegészítőt alkot, amelyre különösen a mai rohanó és stresszes időkben van szükség.

A termék alkalmas minden olyan személy számára, aki a következőkre összpontosít:

  • Általános nyugtatás, relaxáció, idegesség elfojtása.
  • Az alvás minőségének javítása
  • Gyengéd stimuláció
  • Napközben is bevehető

Összetevők 1 vegetáriánus kapszulában:

Citromfű (levelek) (Melissa officinalis) 300 mg kivonat, amely 1500 mg citromfűnek felel meg.200 mg L-teanin, növényi kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz).

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be 1-2 kapszulát naponta étkezés közben vagy orvos által javasolt módon.

Vigyázat: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára, kivéve, ha a termék használata orvos által javasolt. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől és napfénytől védett, hűvös, száraz helyen tárolandó. Alkalmas vegánok számára.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek