Viridian Chlorella Organic 90 kapslí

A chlorella egy édesvízi alga, és az egyik legösszetettebb táplálékforrás a világon. Természetes módon számos tápanyagot és fitotápanyagot tartalmaz, és a Földön található összes növény ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A chlorella egy édesvízi alga, és az egyik legösszetettebb táplálékforrás a világon. Természetes módon számos tápanyagot és fitotápanyagot tartalmaz, és a Földön található összes növény közül a legmagasabb klorofilltartalommal rendelkezik.

A termék alkalmas minden orientált:

  • a szervezet intenzív méregtelenítése
  • vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék természetes forrása
  • klorofillforrás

A Viridian Nutrition termékek kizárólag bioaktív összetevők tiszta keverékét tartalmazzák = 100% aktív összetevők és 0% ballaszt adalékanyagok és kötőanyagok.A Viridian Nutrition a teljes gyártási folyamat szigorú ellenőrzésével garantálja termékeinek kiváló minőségét és tisztaságát. A vetőmagtól a végtermékig = együttműködés a helyi termelőkkel és termesztőkkel, akik elkötelezettek a legmagasabb minőség iránt. Etikai okokból a Viridian Nutrition nem használ pálmaolajat a termékeiben, és nem teszteli termékeit állatokon.Minden termékcsomagolás 100%-ban bio.

ETIKUS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Mit jelent egyáltalán - etikus étrend-kiegészítő? Ez azt jelenti, hogy a Viridian márkájú étrend-kiegészítők kizárólag minőségi összetevőkből készülnek, és egyáltalán nem talál bennük ballaszt adalékanyagokat. Emellett biogazdálkodásból származnak, és nem tesztelik őket állatokon. Fontos megjegyezni, hogy a Viridian márka családi tulajdonban van, és nem része semmilyen gyógyszeripari vagy más vállalatnak. A Viridian büszke az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel szembeni etikus hozzáállására, és mindig arra törekszik, hogy termékei környezetbarátok legyenek.

Minden összetevő 100%-ban bioaktív

Ez magától értetődőnek tűnhet. De az igazság az, hogy sok kereskedelmi forgalomban kapható termék nagyrészt szintetikus összetevők, nagy mennyiségű ballasztanyag-adalékanyaggal, stabilizátorokkal, kötőanyagokkal és mesterséges édesítőszerekkel.

A helyi termelők támogatása

A Viridian egyik legfontosabb alapelve a helyi gazdák és a helyi termékek támogatása.a nyersanyagtermelőkkel (nem a multinacionális vállalatokkal), akikkel nagyon tisztességes és méltányos kapcsolatokat ápol. A Viridian így garantálja a táplálékkiegészítők minőségét, mivel a teljes gyártási folyamatot átlátja. szó szerint a magtól a végtermékig, miközben az etikus vitaminokra vonatkozó filozófiáját is megvalósítja.

A vitaminok természetes és funkcionális, a szervezet által hasznosítható formája.

A vitaminoknak és az ásványi anyagoknak van formája? És miért ne lehetne mindegyik egyformán hasznos a szervezet számára? Ez igaz. Ezt az egyik legszükségesebb ásványi anyaggal, a vassal szemléltethetjük. A szokásos étrend-kiegészítőkben például oxid formájában található. Ez a forma kevéssé hasznos a szervezet számára, és az ok, amiért a közönséges étrend-kiegészítőkben használják, ismét az alacsony ár. A Viridian például a Murraya koenigii növény leveleinek közvetlen kivonatát használja a Liquid Iron nevű étrend-kiegészítőjében, amely a vasat 100%-ban természetes formában biztosítja.

Csak növényi eredetű kapszulák, nem tabletták

A kötőanyaggal ellátott tabletták olcsóbbak, mint a kapszulák, de nagy arányban tartalmaznak ballaszt kötőanyagokat és ragasztóanyagokat, amelyek a tabletta akár 70%-át is kitehetik. Ha tablettás étrend-kiegészítőket szed, egy év alatt akár egy kilogramm ragasztót és egyéb ballasztanyagot is elfogyaszthat.

És vigyázz - sok kapszula magnézium-sztearátot is tartalmaz, amelyet azért adnak a kapszulához, hogy az ne tapadjon a gyártósoron. A Viridian kapszulák teljes mértékben természetes összetevőkből készülnek.

GMO-mentes összetevők

A géntechnológiával módosított növények természetellenesek. Elsősorban a terméshozam növelése érdekében hozták létre őket, és az agrokémiai ipar termékei. A Viridian termékekben soha nem talál GMO-összetevőket.

Nincs besugárzott összetevő

Az élelmiszerek besugárzása ionizáló sugárzással történik (alfa-, béta-, gamma-, röntgen-,...). azaz radioaktív sugárzás, hogy hatástalanítsa az élelmiszerben lévő enzimeket és élő biokultúrákat, és így meghosszabbítsa az eltarthatósági időt.

Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket

Az állati eredetű összetevők nem mindig ártalmasak, de a Viridian igyekszikhogy termékeinek minél nagyobb részét tegye alkalmassá a vegánok számára.

Mesterséges édesítőszerek nélkül

A mesterséges édesítőszerek állítólag a cukor előnyösebb alternatívája. Ezek azonban a szervezet és a környezet számára természetellenes anyagok (mesterséges molekulakombinációk). Minden Viridian Nutrition termék mentes a mesterséges édesítőszerektől.

Mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül

Mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül. A Viridian termékekben sem ezeket, sem más mesterséges adalékanyagokat nem talál.

Nem tartalmaz magnézium-sztearátot, titán-dioxidot vagy sellakot.

A titán-dioxidot vagy titánfehérjét színezőanyagként használják. Számos gyógyszeripari termékben, gyakori étrend-kiegészítőkben, iparilag feldolgozott élelmiszerekben, a teniszpályán, valamint a teniszpályán is megtalálható.teniszpályákon, ahol fehér vonalakat képez a pálya körül, és a Saturn V rakétán, ahol kültéri bevonatként segített. A magnézium-sztearátot kenőanyagként használják - megakadályozza, hogy a kapszula a gyártósoron megakadjon. Vízzel és szappannal együtt oldhatatlan anyagot képez, amely például a fürdőkádak tipikus, nem eltávolítható gyűrűit képezi. A sellak egy Indiában őshonos rovar, a nőstény lakkféreg által termelt gyanta. E gyanta lapjai etil-alkoholban feloldódva folyékony sellakkot képeznek, amelyet lakkként és mázként használnak. Ezeket az anyagokat általában étrend-kiegészítőkben, gyógyszerekben és élelmiszerekben használják. Ezek nem találhatók a Viridian-kiegészítőkben.

Környezetbarát palackok

A Viridian úgynevezett borostyánüvegből készült üvegpalackokat használ, amelyek védik a tartalmat a fénytől és a hőtől. Újrahasznosíthatók vagy újrafelhasználhatók. A következő vásárlásra vonatkozó kedvezményért cserébe visszavihetőek üzleteinkbe. A palackok kupakjai újrahasznosítható alumíniumból készültek, és a kupakok tömítéseA kupak és a tömítés kukoricakeményítőből készült - a Viridian nem használ műanyagot.

Pálmaolaj nélkül

A Viridian az első márka a világon, amely a POFCAP - The Palm Oil Free Accreditation Programme (Pálmaolajmentes Akkreditációs Program) által tanúsított. Ez garantálja, hogy a márka nem használ pálmaolajat a termékeihez vagy a gyártáshoz.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1-3 kapszulát étkezés közben vagy az orvos által javasolt módon.

Megjegyzés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot, hacsak az orvos másképp nem rendelkezik. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó. Alkalmas vegánok számára.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek