Viridian 100% Organic Scandinavian Rainbow Trout Oil 200ml

A világelső valóban bio minősítésű halolaja skandináv szivárványos pisztrángból. Ez egy prémium halolaj, amely a táplálkozási minőség, az íz, a frissesség, a tisztaság és a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 13 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A világelső valóban bio minősítésű halolaja skandináv szivárványos pisztrángból. Ez egy prémium halolaj, amely a táplálkozási minőség, az íz, a frissesség, a tisztaság és a környezeti fenntarthatóság terén is új mércét állít.

Esszenciális zsírsavakat tartalmaz, a szervezet számára nagyon fontos anyagokat, amelyeket azonban a szervezet nem tud maga előállítani. A gondos előállítás biztosítja, hogy az olaj a természetben természetesen előforduló omega 3, 6, 7 és 9 teljes spektrumát tartalmazza. Ezek az anyagok eikozapentaénsavban (EPA) és dokozahexaénsavban (DHA) gazdagok, amelyek hatását és befolyását tudományosan már sokszor leírták és igazolták. Ezek az agy, a szív, a keringési rendszer és számos neurológiai folyamat működéséhez kapcsolódnak.

Fő előnyök:

 • Abszolút tisztaság, táplálkozási minőség és frissesség, amely kategóriájában páratlan = a világ első valóban bio minősítésű olaja.
 • A természetben természetesen előforduló esszenciális zsírsavak teljes spektrumát tartalmazza.
 • Végtelenül vonzó íz a BIO narancs- és citromolajnak és a rozmaring kivonatnak köszönhetően.
 • Az édesvízforrások szerves felhasználásának felügyelete, amelyekből az olaj származik.kiküszöböli a vegyi anyagokkal és nehézfémekkel való szennyeződést, így az olajat nem kell finomítani.
 • Biológiai és környezetbarát feldolgozás, amely garantálja mind a termék minőségét, mind a helyi halászat fenntarthatóságát, valamint az alacsony szénlábnyomot.

Abenne lévő anyagok jellemzői*:

 • A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához.
 • A dokozahexaénsav és az eikozapentaénsav (EPA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

*az EU bizottsági rendelet értelmében engedélyezett egészségre vonatkozó állítások. 1924/2006, a jótékony hatás napi 2 g DHA bevitelével érhető el, a következő értékek mellettés az EPA és DHA kombináció napi 5 g-os kiegészítő bevitelét nem szabad túllépni.

Kíméletes feldolgozás és annak előnyei

A halolajok hagyományos előállítása egy nagyon hosszú, iparigényes folyamat, amely számos országban zajlik. A halakat először az óceánból fogják ki (amely maga is számos anyaggal szennyezett). Ezt követi a tisztítás (finomítás), a nyersolaj hosszú hajóútja, a savtalanítás, a fehérítés, a savtartalom eltávolítása, a savtartalom csökkentése, az ásványi anyagok eltávolítása, a savtartalom csökkentése, a savtartalom csökkentése, a savtartalom csökkentése. szag, átészterezés, koncentrálás (molekuláris desztillációval), antioxidánsok hozzáadása, palackozás, és csak ezután jön létre a végtermék. Ezek a folyamatok egyes zsírsavak elvesztését vagy profiljuk megváltozását okozzák.

A belvízi folyók ellenőrzött környezetéből származó olajnak minderre nincs szüksége. Nem esik át finomításon a szennyeződések eltávolítása érdekében, és a gyors előállítás és feldolgozás megakadályozza a tartalmát rontó oxidációt. Táplálkozási tulajdonságai, íze és környezeti hatása ezért egyáltalán nem hasonlítható a hagyományos olajokhoz.

A viridiánolaj előállítása a következő három lépésben történik:

 1. Minden órában dán szivárványos pisztrángfilét gyártanak.
 2. Az olajat kíméletes gőzöléssel és centrifugálással nyerik, 70-90%-ra hevítve.
 3. Az olajat friss és természetes minőségben palackozzák és tárolják.

5 ml biztosítja a természetben előforduló:

 • Omega-3 összesen 780 mg [DHA (dokozahexaénsav) 370 mg, EPA (eikozapentaénsav) 150 mg, DPA (dokoszapentaénsav) 50 mg, ALA (alfa-linolénsav) 120 mg, egyéb omega-3 zsírsavak 90 mg].
 • omega-6 összesen 561 mg [linolsav 465 mg, GLA (gamma-linolénsav) 5 mg, egyéb omega-6 zsírsavak 91 mg],
 • omega-7 (palmitoleinsav) 340 mg,
 • omega-9 (olajsav) 1279 mg.

Összetevők:

Bio skandináv szivárványos pisztrángolaj (97,5%), bio narancs- és citromolaj és bio rozmaring kivonat (2,5%).

Adagolási ajánlás:

 • Felnőttek: naponta 1-3 teáskanálnyit vegyen be. Gyermekek (3-12 éves korig): naponta 1 teáskanálnyit vagy az orvos által javasolt módon.

Figyelmeztetések:

Terhes és szoptató nők számára a termék használata orvoshoz való fordulást követően ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 hónapon belül használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek