A világelső valóban bio minősítésű halolaja skandináv szivárványos pisztrángból. Ez egy prémium halolaj, amely a táplálkozási minőség, az íz, a frissesség, a tisztaság és a ...Bővebben
A világelső valóban bio minősítésű halolaja skandináv szivárványos pisztrángból. Ez egy prémium halolaj, amely a táplálkozási minőség, az íz, a frissesség, a tisztaság és a környezeti fenntarthatóság terén is új mércét állít.
Esszenciális zsírsavakat tartalmaz, a szervezet számára nagyon fontos anyagokat, amelyeket azonban a szervezet nem tud maga előállítani. A gondos előállítás biztosítja, hogy az olaj a természetben természetesen előforduló omega 3, 6, 7 és 9 teljes spektrumát tartalmazza. Ezek az anyagok eikozapentaénsavban (EPA) és dokozahexaénsavban (DHA) gazdagok, amelyek hatását és befolyását tudományosan már sokszor leírták és igazolták. Ezek az agy, a szív, a keringési rendszer és számos neurológiai folyamat működéséhez kapcsolódnak.
Abenne lévő anyagok jellemzői*:
*az EU bizottsági rendelet értelmében engedélyezett egészségre vonatkozó állítások. 1924/2006, a jótékony hatás napi 2 g DHA bevitelével érhető el, a következő értékek mellettés az EPA és DHA kombináció napi 5 g-os kiegészítő bevitelét nem szabad túllépni.
Kíméletes feldolgozás és annak előnyei
A halolajok hagyományos előállítása egy nagyon hosszú, iparigényes folyamat, amely számos országban zajlik. A halakat először az óceánból fogják ki (amely maga is számos anyaggal szennyezett). Ezt követi a tisztítás (finomítás), a nyersolaj hosszú hajóútja, a savtalanítás, a fehérítés, a savtartalom eltávolítása, a savtartalom csökkentése, az ásványi anyagok eltávolítása, a savtartalom csökkentése, a savtartalom csökkentése, a savtartalom csökkentése. szag, átészterezés, koncentrálás (molekuláris desztillációval), antioxidánsok hozzáadása, palackozás, és csak ezután jön létre a végtermék. Ezek a folyamatok egyes zsírsavak elvesztését vagy profiljuk megváltozását okozzák.
A belvízi folyók ellenőrzött környezetéből származó olajnak minderre nincs szüksége. Nem esik át finomításon a szennyeződések eltávolítása érdekében, és a gyors előállítás és feldolgozás megakadályozza a tartalmát rontó oxidációt. Táplálkozási tulajdonságai, íze és környezeti hatása ezért egyáltalán nem hasonlítható a hagyományos olajokhoz.
A viridiánolaj előállítása a következő három lépésben történik:
Bio skandináv szivárványos pisztrángolaj (97,5%), bio narancs- és citromolaj és bio rozmaring kivonat (2,5%).
Terhes és szoptató nők számára a termék használata orvoshoz való fordulást követően ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 hónapon belül használja fel.