Az első 100%-ban természetes, nagyszerű ízű fehérje cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül. A Vilgain Whey Protein egy teljesen természetes, utóíz nélküli prémium tejsavó koncentrátum, amelyet ...Bővebben
A Vilgain Whey Protein egy teljesen természetes, utóíz nélküli prémium tejsavó koncentrátum, amelyet szintén csak steviával édesítenek. A gyártási folyamat során csak a legjobb minőségű összetevőket használtuk fel. A Vilgain Whey Protein a kezdetektől fogva úgy lett kifejlesztve, hogy hosszan tartó ízt adjon, amely nem terheli meg Önt, így minden nap örömmel várhatja. Röviden, egy egyedülálló fehérje kompromisszumok nélkül, megfizethető áron. Ezt szeretnénk, hogy így legyen az Ön és a mi számunkra is.
A termék szíve az alacsony hőmérsékleten ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátum (WPC). Az ír gazdaságokban az év legalább 10 hónapjában fűvel táplált, szabadon tartott tehenek tejéből származik.
Az ilyen tejnek kedvezőbb a zsírsavösszetétele, mint az olyan tehenek tejének, amelyek keveréktakarmányokkal etetik, ami a tejsavófehérje minőségében is megmutatkozik. A teheneket etikusabban és kedvezőbb körülmények között nevelik, mint a hagyományos gazdaságokban.
Jól emészthető fehérje, amelyet a szervezet a lehető legjobban hasznosít.
A tejsavófehérje 96%-os fehérje hasznosulása az emberi szervezet számára elérhető fehérjeforrások között az élvonalba sorolja. Nagyon könnyen emészthető, és nagy arányban tartalmaz esszenciális aminosavakat, amelyek természetes módon elágazó láncú aminosavak (BCAA) és leucin - az izomnövekedés és regenerálódás serkentésének fontos építőköve.
A fehérje feldolgozása során megmaradtak az értékes fehérjefrakciók, amelyek pozitívan befolyásolhatják az immunitást, elősegíthetik a felszívódástásványi anyagok felszívódását, és egyéb, a szervezet számára előnyös előnyökkel járnak.
A fehérjét kizárólag steviával édesítik, amely nincs hatással a vércukorszintre. 200-300-szor édesebb, mint a cukor, és általában a legbiztonságosabb édesítőszernek tartják, amely ráadásul természetes eredetű.
A szukralóz jelenleg valószínűleg a leggyakrabban használt mesterséges édesítőszer az étrend-kiegészítőkben. A közelmúltban azonban több olyan tanulmány is megjelent, amely a magasabb inzulinszekrécióra gyakorolt lehetséges negatív hatásra utal, pl.a szövetek kevésbé érzékenyek rá, még a szukralózt tartalmazó étrend-kiegészítők fogyasztói által általában fogyasztott dózisokban is. A szukralóz másik lehetséges negatív hatása az emésztőrendszer mennyiségének és változatosságának csökkentése.baktériumok a mikrobiomban, amely továbbra is bizonyítja, hogy fontos szerepet játszik az egészségünkre gyakorolt általános hatásában.