Vilgain Protein bar 60 g

Vilgain Protein Bar - A legjobb fehérjeszelet a piacon? Véleményünk szerint igen. A Vilgain Protein Bar egy hozzáadott cukrot nem tartalmazó, kiváló minőségű alapanyagokból készült, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Vilgain Protein Bar - A legjobb fehérjeszelet a piacon? Véleményünk szerint igen.

A Vilgain Protein Bar egy hozzáadott cukrot nem tartalmazó, kiváló minőségű alapanyagokból készült, magas rosttartalmú fehérjeszelet. Nem puffaszt, és bármikor, bárhol beveheted, ha fel kell töltened vagy pótolnod kell a fehérjédet.

Minőségi fehérje

A szelet 28-32% kiváló minőségű, tejből és tojásból származó izolált fehérjét tartalmaz, amely a legmagasabb biológiai értékkel büszkélkedhet.

Kiváló minőségű zsírok

A szeletben kiváló minőségű zsírok találhatók diófélék és kakaóvaj formájában.

Természetes édes ízzel. Erythritolt használtunk.

Mesterséges édesítőszerek nélküli, de mégis kellemesen édes ízű szeletet akartunk készíteni. Ezt az eritrit polialkohol használatával értük el. Az eritrit egy olyan anyag, amely természetes módon előfordul egyes gyümölcsökben. Az eritritol használatának köszönhetően szeletünk érezhetően kevesebb energiát tartalmaz, mintha hagyományos cukorral vagy mézzel édesítenénk, és csak a természetben előforduló cukrokat tartalmazna.

A napi rostbevitel 50%-a kukoricából és cikóriából származik.

A kukoricából és cikóriából származó rostok akár 14 grammot is rejtenek a szeletben. A cikória köztudottan támogatja a bélrendszer működését, és hozzájárul a normál vércukorszinthez is.

Kinek szól a bár, és mikor vehető igénybe?

A Protein Bar egy praktikus snack útközben. Akár vezetsz, akár kerékpározol vagy sétálsz, egy fehérjeszelet mindig segít, hogy gyorsan és ízletesen, minőségi összetevőkkel töltsd fel az energiádat, minden felesleges késlekedés nélkül.

Eleged van abból, hogy minden nap rágcsálnivalókat készítesz? Felejtsd el a vajas zsemlét. Az uzsonnának táplálónak kell lennie, fontos tápanyagokkal kell feltöltenie, és élveznie kell. A bárpult 100%-ban megfelel ezeknek a kritériumoknak.

Már rég máshol kellene lenned, de a gyomrod korogni kezd? Mindig hasznos, ha van egy-két rúd kéznél ilyen esetekre. Feltöltenek, és energiát adnak az üzleti megbeszélésekhez.

Vilgain Protein Bar pontokban:

  • Természetes édes ízű fehérjeszelet - hozzáadott cukor nélkül.
  • 1 szelet az ajánlott napi rostbevitel 50%-át tartalmazza.
  • nincs puffasztó hatás, ha a megfelelő adagot szedjük
  • 28-32% kiváló minőségű fehérjét tartalmaz
  • alacsony cukortartalmú
  • egy szelet körülbelül 200 kcal-t tartalmaz
  • számos ízletes íz közül választhat mindenki
  • a diófélékből származó kiváló minőségű zsírok forrása

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek