Protein USN BlueLab 100% Whey Premium Protein, 2000g: BlueLab 100% Whey Premium Protein2000g A BlueLab 100% Whey Premium Protein por tejsavófehérjéből, hidrolizátumból és izolátumból áll. ...Bővebben
Protein USN BlueLab 100% Whey Premium Protein, 2000g: BlueLab 100% Whey Premium Protein2000g A BlueLab 100% Whey Premium Protein por tejsavófehérjéből, hidrolizátumból és izolátumból áll. Alacsony hőmérsékleten történő ultraszűréssel készül, hogy minden fontos anyagot megőrizzen. A fehérje különböző ízekben kapható, és minden profi és alkalmi sportoló számára alkalmas. 100 grammonként 74 g fehérjét tartalmaz. Az USN BlueLab 100% Whey Premium Protein legfontosabb jellemzői BlueLab 100% Whey Premium ProteinVáltozatos ízekbenEgyaránt alkalmas mindenki számára.Minden sportolónakKészült alacsony hőmérsékleten történő ultraszűrésselSavófehérjével, hidrolizátummal és izolátummalMindössze 74 g fehérjét tartalmaz.100 g fehérje 100 g-onként. Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy részletesebb leírást adjunk a termékről.Javasoljuk, hogy a termék részletesebb leírását a szakirodalomban vagy a weboldalon találja meg, ahogyan az korábban lehetséges volt. Mindkét forrás bőséges információt nyújt a termékben található hatóanyagokról. Összetevők Összetevők Prémium fehérje (tejsavófehérje izolátum (tej), tejsavófehérje hidrolizátum (tej)tej), tejsavófehérje-koncentrátum (tej)), kakaópor (csak ízesítésben - csokoládé, karamell vagycsokoládé, mogyoró), kakaókivonat (csak ízben - karamellás csokoládé), aroma, nátrium-klorid, stabilizátor.(guar és xantán gumi), édesítőszerek (szukralóz), színezék (cékla) (csak eper ízben), Tolerase TM L (pH-stabil laktáz). Nutrition facts Energy: 1602 Kj / 379 KcalFat: 6.1 g- of which saturates: 4.2 gCarbohydrates: 5.5 g- of which sugars: 4.1 gProtein: 74 gFiber: A 26 g fehérje eléréséhez: adjon 1 adagolókanál (34 g) port 150-200 ml hideg vízhez.52 g fehérje eléréséhez keverjen össze 2 adagolókanál (68 g) 300-400 ml hideg vízzel. Keverje a keveréket shaker vagy turmixgép segítségével 30 másodpercig, majd hagyja állni 60 másodpercig, és fogyasztás előtt ismét rázza fel. Naponta 1-5 adagot fogyasszon a fehérjebeviteli igényétől függően.