Survival Zinc Chelated Fair Power 100 tablet

Az új Zinc Chelated Fair Power ® egyike azon keveseknek a piacon, amely a cinket jól használható kelát formában - cink bisglicinát - tartalmazza. A ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 343 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az új Zinc Chelated Fair Power ® egyike azon keveseknek a piacon, amely a cinket jól használható kelát formában - cink bisglicinát - tartalmazza. A Zinc Chelated Fair Power ® formula kizárólag növényi eredetű anyagokat tartalmaz, amit a vegetáriánusok és a vegánok is értékelni fognak. Ez utóbbiak többek között gyakran esnek áldozatul a szervezet alacsony cinkszintjének, ami az étrend elégtelen tartalma vagy alacsony elérhetősége miatt következik be.

A cink egy alapvető ásványi anyag, amely az emberi anyagcsere működésének fontos eleme. Több mint 300 enzim működésének fenntartásához megfelelő mennyiségű cinkre van szükség. Meg kell jegyezni, hogy a legnagyobb cinkveszteség a nagyon aktív egyéneknél és általában a sportolóknál fordul elő. Egy monoton vagy szigorú vegán diéta esetén nem biztos, hogyEzeket a veszteségeket nem biztos, hogy a bevitel megfelelően kompenzálja, és hosszú távona csökkent sportteljesítmény, a csökkent izomnövekedési potenciál, a fokozott fáradtság, a károsodott immunfunkció (pl. Ez a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcsere hatékonyságának csökkenéséhez, a tesztoszteronszint csökkenéséhez és sok máshoz vezethet.

Az alacsony cinkszint kockázatának kitett személyek:

  • Magasan aktív egyének és sportolók
  • vegetáriánus és vegán étrenden élők
  • I. és II. típusú cukorbetegek
  • terhes és szoptató nők

Milyen előnyei vannak a kelátos formának?

A kelátos forma - a cink-biszglicinát - előnyösebb a hagyományos szervetlen formáknál (pl. Cink-oxid, szulfát, klorid vagy karbonát) a sajátos molekulaszerkezetének köszönhetően jobban hozzáférhető. A cink-biszglicinát esetében ez a szerkezet egy cinkatomból áll, amely két cinkatomhoz kötődik. aminosavak, ebben az esetben glicinek, amelyek "fogóként" tartják a cinket (lásd a képet). Ez a komplex kötődés lehetővé teszi a teljes molekula nagyobb stabilitását az emésztőrendszerben, valamint könnyebb áteresztőképességét a bélsejtfalon keresztül. Ezenkívül 2007-ben egy tanulmány megerősítette a cink-biszglicinát nagyobb hasznosságát, amelyben ezt a formát hasonlították összecink-glükonáttal (a cink egy másik, gyakran étrend-kiegészítőkben található kelát formájában). Ebben a vizsgálatban a cink-biszglicinát 43%-kal nagyobb felszívódást mutatott!

Tápértékek:

1 tabletta
Cink 10mg

Összetevők:

Töltőanyag mikrokristályos cellulóz, cink-biszglicinát, csomósodásgátló magnézium zsírsavak sói (növényi eredetű).

Ajánlott adagolás:

  • Az alapadagolás napi 1 tabletta naponta lenyelni a tablettát, és elegendő vízzel leöblíteni, ne harapja meg a tablettát inni. Alkoholos vagy tejes italok nem alkalmasak A Zinc Chelated Fair Power ®-t reggel éhgyomorra vagy étkezések között kell bevenni.

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ez a termék nem ajánlott gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartson változatos és kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot. Ha a szedést követően bármilyen nehézség jelentkezik, hagyja abba a termék használatát. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Tárolja és tartsa szárazon, védje a hőtől és a fagytól, védje a közvetlen napfénytől. Felbontás után mindig gondosan zárja le, és a csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. Ügyeljen arra, hogy kövesse a használati utasításokat.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek