Czech Virus Supervita Pro 500ml

A SuperVita PRO egy kiváló minőségű folyékony multivitamin kelátozott ásványi anyagokkal, aminosavakkal és gyümölcs- és zöldségkivonatokkal. A hatóanyagokat tiszta, többszörösen szűrt svéd vízzel keverik ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 8 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A SuperVita PRO egy kiváló minőségű folyékony multivitamin kelátozott ásványi anyagokkal, aminosavakkal és gyümölcs- és zöldségkivonatokkal. A hatóanyagokat tiszta, többszörösen szűrt svéd vízzel keverik a maximális hasznosulás érdekében. A folyékony forma a multivitaminok tablettás formáival szemben nem tartalmaz kötőanyagokat, ezért nem terheli a szervezetet. A folyékony formában kellemesebb bevenni, és ízletes narancsot tartalmaz.szteviol-glikozidokkal (sztevia növényből származó édesítőszer - természetes eredetű) édesített.

A termék előnyei:

  • Komplex multivitamin nagy dózisú hatóanyagokkal
  • Az ásványi anyagok kelátkötésekben a jobb hozzáférhetőség érdekében a szerves formákhoz képest
  • Amino Boost+ aminosav-keverék
  • Super Green+ gyümölcs- és zöldségkivonatok keveréke
  • 500ml, 64 adag ( 32 nap )

Kinek szól?

A SuperVita PRO-t olyan felhasználók számára tervezték, akik a lehető legnagyobb figyelmet fordítják a termék minőségére (a SuperVita PRO nem hasonlítható össze a hagyományoshagyományos gyógyszertári multivitaminok), akik extrém teljesítményt követelnek meg a szervezetüktől. A terméket olyan aktív sportolók számára fejlesztették ki, akik számára egy további vitaminadag (a változatos táplálkozáson túl, ami elengedhetetlen) segíthet céljaik finomításában és a teljesítmény javításában.

Előnyök:

A SuperVita PRO átfogó multivitamin minden vitamint nagy dózisban tartalmaz, sportolók számára megfelelő arányban. A magas hatóanyag-tartalom miatt nincs szükség arra, hogy a C-vitamint (625% RHP-t tartalmaz) vagy a D3-vitamint (300% RHP-t tartalmaz) külön megvásárolja.

Kelátkötésben lévő ásványi anyagok:

A kelátkötéseket az ásványi anyagok maximális hasznosítása érdekében használják. Hála egy ismeretlenebb multivitamin forgalmazó nagyszerű marketingjének, a legtöbb embermeggyőződve arról, hogy csak akkor kelátképződhetnek, ha az ásványi anyag aminosavakhoz kötődik. Valójában azonban a kelát minden olyan ásványi anyag, amely egynél több helyen kötődik egy anionhoz (negatív töltésű ion). A kelátkötésben lévő ásványi anyagok éppen azért képesek túlélni a gyomorsavakat és az enzimeket, mert egynél több helyen kötődnek egy anionhoz. Ez az erős kötés eljuttatja az ásványi anyagot a belekbe, ahol a szervezet felhasználja.

  • Az Amino Blend+ SuperVita PRO hozzáadott aminosavakat tartalmaz (L-Glutamin, Bcaa, L-Taurin, L-Karnitin).
  • A Super Green+ zöldség- és gyümölcskivonatokat és egyéb jótékony anyagokat tartalmaz, mint például zöld tea, likopin, lutein, Q10 koenzim és ginzeng.
  • Termékünk természetes ízesítésű (narancs ízű)), ami kellemes változást jelent a táblagépekhez képest, és jobb felhasználói élményt nyújt.
  • Szteviol-glikozidokkal édesített A szteviol-glikozid a sztevia növényből származó édesítőszer - természetes eredetű.

Tápértékek:

Napi adagban (15ml)
KFI %
A-vitamin
800 μg
100%
C-vitamin
500 mg
625%
D3-vitamin
15 μg
300%
E-vitamin
48 mg
400%
B1-vitamin
25 mg
2250%
B2-vitamin
25 mg
1790%
B3-vitamin
25 mg
156%
B6-vitamin
25 mg
1790%
B9-vitamin
400 μg
200%
B12-vitamin
50 μg
2000%
B7-vitamin
300 μg
300%
Pantoténsav
30 mg
500%
K2-MK7-vitamin
75 μg
100%
kelát - kalcium
25 mg
3%
Kelát - magnézium
13 mg
4%
kelát - cink
7 mg
70%
Szelén
50 μg
90%
kelát - réz
500 μg
50%
kelát - mangán
2 mg
100%
Kelát - króm
120 μg
300%
Kálium
110 mg
5%
Jód
150 μg
100%
L-bitartarát kolin
12,5 mg
Inozitol B8-vitamin
25 mg
PABA
6 mg
Lutein
5 mg
CoQ10
5 mg
Kollagén 150 mg
Aminosavkeverék Amino Boost+ 150mg Egy adagban (15ml)
L-Glutamin 50mg
BCAA

50mg

L-Taurin 25mg
L-karnitin 25mg
Super Green+ 150mg: Egy adagban (15ml)
Noni 9mg
Spirulina

9mg

Aloe Vera 9mg
Alfalfa 9mg
Psyllium 9mg
Zöld tea kivonat 9mg
Brokkoli kivonat 9mg
Szőlőmag kivonat 9mg
Likopin Kmplex 9mg
Ginseng 51mg
Zöld kávé kivonat 9mg
Citrus bioflavonoidok 9mg

Összetevők:

Tiszta, többszörösen szűrt svéd víz, fruktóz, szacharóz, aszkorbinsav, kálium-citrát, glükonát.Kalcium-glükonát, magnézium-glükonát, aroma (természetes narancs), hidrolizált kollagén (aminosavakat tartalmaz: L-glicin, L-prolin, L-alanin, L-hidroxi-prolin, glutaminsav, L-arginin, aszparaginsav, L-szerin, L-lizin, L-leucin, L-valin, L-treonin, L-fenilalanin, L-izoleucin, L-hidroxilizin, L-metionin, L-hisztidin, L-tirozin, L-ciszterin), cink-glükonát, ginzeng., frissességtartósító (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), di-kolin-bitartarát, xantán. gumi, szteviol-glikozidok (sztevia növényből származó édesítőszer - természetes eredetű), kalcium-pantotenát, tiamin-mononitrát.t, riboflavin, nikotinamid, piridoxin hcl, inozitol, di-alfa-tokoferil-acetát, mangán-glükonát, l-taurin, l-karnitin, l-glutamin, paba, kolekalciferol, CoQ10, lutein, glükonát.réz, króm-pikolinát, folsav, bioflavonoidok, noni, psyllium, aifalfa, brokkoli (kivonat), spirulina, aloe vera, zöld kivonat.teakivonat, zöld kávékivonat (természetesen koffeint tartalmaz), szőlőmagkivonat, likopin, lecitin, citromsav., d-biotin, retinil-palmitát, kálium-jodid, béta-karotin, menakinon-7, nátrium-szelenit, cianokobalamin.

Allergének.

Adagolás:

Vegyen be egy adagot reggel (7,5 ml) és egy adagot este (7,5 ml). Használat előtt rázza fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek