Sport Code SleepMag 270 g

A MINŐSÉGI, MÉLY ÉS ZAVARTALAN ALVÁSÉRT A SleepMag egy étrend-kiegészítő a Sport Code progresszív cégtől, amely kiváló minőségű, jól felszívódó és jól hasznosíthatómagnézium magnézium-biszglicinát formájában, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A MINŐSÉGI, MÉLY ÉS ZAVARTALAN ALVÁSÉRT

A SleepMag egy étrend-kiegészítő a Sport Code progresszív cégtől, amely kiváló minőségű, jól felszívódó és jól hasznosíthatómagnézium magnézium-biszglicinát formájában, a glicin, a taurin, a valeriána és a citromfű kivonatok, valamint az inozitol aminosavak.

Úgy tervezték, hogy segítsen könnyebben elaludni, hosszabb ideig aludni, jobban aludni és elmélyíteni az alvást, hogy Ön rÉbredjen fel frissen, energikusan és készen áll arra, hogy a nap folyamán a legjobb teljesítményt nyújtsa az iskolában, a munkahelyén és az edzésen.

A SleepMag 3 előnye:

 • Gyorsabb elalvás: Ha gondot okoz az ágyban forgolódás és a bárányok számolása akár csak néhány tucat percig is, akkor nem kellene a munkát választania.Ne altatókat válasszon, hanem természetes kiegészítőket, amelyek segítenek a szervezetének ellazulni és csökkenteni a stresszhormont - a kortizolt.
 • Mélyebb alvás: Ha egy óra ketyegése ébreszti fel Önt, ha éjszakánként háromszor kell kimennie a WC-re, vagy akár csak a párja fölött hempereg, akkor az alvása nem a legjobb. elég mélyen, és ezért nem tud teljesen felépülni fizikailag és mentálisan, ami negatív hatással lesz a mindennapi tevékenységeire.
 • Több energia napközben: az alvás határozza meg, hogyan érzi magát a következő nap folyamán. Egy álmatlan éjszaka után biztosan nem leszel képes olyan jó kognitív és fizikai teljesítményre, mintha jól és mélyen aludtál volna. Reggel felfrissültnek és energikusnak fogja érezni magát (amit a kollégái is értékelni fognak).), elkerülheti a napközbeni energiaingadozást, több munkát végezhet el, és marad ideje a hobbijaira is. Sőt, ha szeretné kiegyensúlyozni a cirkadián ritmusát (leegyszerűsítve: sok energia reggel, és egy kis nyugalom este), akkor a SleepMag a megfelelő kiegészítő, amelyhez nyúljon.

Miből áll a SleepMag:

Magnézium-biszglicinát: a magnézium-biszglicinát a magnézium egy kelátolt, a szervezet számára jól felszívódó és hasznosítható formája. A kelátkötésekben lévő ásványi anyagok elektromosan semlegesek és változatlanok. változatlan formában pontosan oda mennek, ahová a szervezetben kell, hogy kerüljenek, hogy a kívánt funkciójukat betöltsék.

A magnézium-biszglicinát előnyeinek felsorolása:

 • csökkenti a szorongást
 • segít az alvás minőségében
 • csökkenti a stresszt
 • javítja a szív- és érrendszeri egészséget
 • csökkenti a migrént
 • növeli a tesztoszteronszintet (szabad és teljes) a férfiaknál és segít a nemi hormonok egyensúlyában a nőknél

Glicin: aminosav és neurotranszmitter, amely főként zselatint tartalmazó élelmiszerekben, például húsokban és különféle tengeri herkentyűkben található.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a lefekvés előtti glicin-kiegészítés:

 • csökkenti az elalváshoz szükséges időt.
 • javítja az alvás minőségét
 • csökkenti a rossz minőségű alvás okozta fáradtságot
 • javítja a kognitív funkciókat, ha az alvás minősége korábban romlott volt.

Taurin: egy aminosav, amely számos funkciót lát el a szervezetben. Megtalálható az agyban, a szívben és az izmokban. A taurinhiány tünetei lehetnek a depresszió, a magas vérnyomás, a veseproblémák és a gyógyulás. Az agyban a GABA receptorokhoz kötődik, és serkenti annak kiválasztását! NB A GABA az agyban a nyugtatásért felelős neurotranszmitter, ezért elengedhetetlen a boldogság és a nyugalom érzéséhez! Ráadásul a taurin jobban működik, mint a GABA-pótlás önmagában, mivel molekulái túl nagyok ahhoz, hogy a vér-agy gáton átjussanak az agyba!

A tanulmányok többek között kimutatták, hogy:

 • jótékony hatással van a szorongásra és a depresszióra, ami jelentős szerepet játszik az alvás minőségében
 • jótékony hatással van az agyra, a csontokra és a szívre.
 • az álmatlansági problémák javítása (álmatlanság)
 • serkenti az új agysejtek növekedését

Inozitol: kis molekula, amelynek szerkezete hasonlít a glükózéra. Ez egy álvitamin, amelyet néha tévesen a B-vitaminok közé sorolnak. A legtöbb kiegészítés myo-inozitol formájában történik. A kutatások azt mutatják, hogy az inozitol aktiválja a szerotonint, egy nyugtató neurotranszmittert.

Tanulmányok kimutatták, hogy

 • pozitív hatás az inzulinrezisztencia kezelésére
 • pozitív hatás a PCOS (policisztás ovárium szindróma) kezelésében
 • pozitív hatás a depresszióra, szorongásra és skizofréniára
 • pozitív hatás az álmatlanságra
 • hangulat stabilizálása
 • szerotonin termelés

Valeriana kivonat: nyugtatja az idegrendszert, enyhíti a szorongást, a depressziót, az álmatlanságot, a nyugtalanságot és a gyomorfájást. A hatás fokozása érdekében a citromfűvel való kombináció ajánlott, és ez a szinergikus hatás az, amit a termékben használnak.

Citromfű kivonat: Támogatja az emésztést és a gyomorműködést, erősítő hatású a szívre és az agyra, hat stressz, depresszió, szorongás ellen, elősegíti a gyorsabb elalvást és javítja az alvás általános minőségét.

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK):

"Milyen gyorsan fogok eredményeket látni?" - jelentette a legtöbb ügyfél.

Az alvás azonnali javulása.

"Vannak-e a terméknek mellékhatásai?"

Aludni? Egyik sem!

"Függővé válhatok a SleepMag-tól?"

nem okoz függőséget!

"Nem lesz gondom felkelni?" Nem, épp ellenkezőleg! Reggelente a következőket kell tennie

teljesen felfrissülve és felélénkülve.

"Szedjem a SleepMag-ot minden nap?" a maximális eredmény érdekében

javasoljuk a termék heti 3-4 alkalommal történő használatát.

"A SleepMag tartalmaz glutént?" Nem.

"Alkalmas a termék vegetáriánusok számára?"

"Alkalmas a termék vegánok számára?"

Ajánlott adagolás:

 • 1 adagolókanál (4,2 g) 200 ml vízben és igyuk meg.

Figyelmeztetés: ne használja ezt a terméket a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére. gyermekek számára elérhetetlen helyen tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Hűvös, száraz helyen tárolja. Étrend-kiegészítő.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek