Smartlabs Synephrine 60 tablet

ASmartlabs Synephrine (6% Citrus aurantium kivonat) egy fogyókúrás étrendhez alkalmas anyag. A Smartlabs Synephrine ideális választás azok számára, akik alacsony zsírtömeg-százalékkal és hatékonyabb sportteljesítményre ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

ASmartlabs Synephrine (6% Citrus aurantium kivonat) egy fogyókúrás étrendhez alkalmas anyag.

A Smartlabs Synephrine ideális választás azok számára, akik alacsony zsírtömeg-százalékkal és hatékonyabb sportteljesítményre vágynak. A Smartlabs Synephrine funkciója a test hőtermelésének (hőtermelés az energia segítségével) növelésén alapul. A termogenezis növeli az energiafelhasználást és felgyorsítja az anyagcserét.

A hőtermeléshez szükséges energia elsődleges forrása a (bőr alatti és zsigeri) zsírtömeg. Ez a hatás nem függ a fizikai aktivitástól, és még edzésmentes időszakban is az Ön javára válik. A Smartlabs Synephrine teljes mértékben felhasználható fogyás és edzésserkentőként. A stimuláló hatás érdekében célszerű Smartlabs koffeinnel kombinálni.

A következőkre tervezték:

  • Teljesítmény-stimuláció
  • Súlycsökkentés
  • Zsírcsökkentés

Ajánlott adagolás:

  • Edzésnapon 1-3 tablettát vegyen be 30-60 perccel erő- vagy állóképességi edzés előtt. Adagolás az aktuális testsúlynak megfelelően
  • Nem edzésnapon, reggel 2 tablettát vegyen be reggeli előtt.
  • Kombinálja a Synephrine Smartlabs-ot megfelelően 200 mg Smartlabs koffeinnel, és öblítse le elegendő folyadékkal.

Tápértékek:

1 kapszula
Citrus aurantium (6% szinefrin) 168 mg
Szorbit 100 mg
Mikrokristályos cellulóz 125 mg
Magnézium-sztearát 5 mg

Összetevők:

Citrus aurantium (6% szinefrin), szorbit, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát.

Figyelmeztetés:

Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a termék nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Legfeljebb 25°C-on, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek