Smartlabs Smart Whey 2000 g

CFM módszerrel készült 100% tejsavófehérje - a Smart Whey a legjobb választás ár/teljesítmény/íz arányban! A legmagasabb minőségű mikroszűrési módszerrel feldolgozott 100%-os tisztaságú tejsavófehérje 70%-ban a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

CFM módszerrel készült 100% tejsavófehérje - a Smart Whey a legjobb választás ár/teljesítmény/íz arányban! A legmagasabb minőségű mikroszűrési módszerrel feldolgozott 100%-os tisztaságú tejsavófehérje 70%-ban a legmagasabb minőségű fehérjét tartalmazza. A tejsavófehérje az esszenciális aminosavak kiváló forrása és a leggazdagabbm elágazó láncú aminosavak (BCAA) forrása, amelyek különösen fontosak a fehérjeszintézis szempontjából. A tejsavófehérje kiemelkedik gyors felszívódásával, magas biológiai értékével és 100%-os hozzáférhetőségével, különösen edzés után. Az izomtömeg kialakulásához és fenntartásához nélkülözhetetlen összetevő, és megfelelő étrend-kiegészítő a fokozott izomterhelés során.

A Smart Whey fehérje előállításához használt tejsavófehérjét kerámiaszűrőkkel (CFM - keresztáramú mikroszűrés) mikroszűréssel állítják elő alacsony hőmérsékleten.nyomás és hőmérséklet, amely a fehérjefrakciókat ugyanolyan mértékben választja szét, mint az eredeti nyersanyagot, így azok teljesen természetesek a szervezet számára. A mikroszűrés után a fehérje csak elhanyagolható mennyiségű tejzsírt és laktózt tartalmaz, ami jelentősen növeli a már így is kiváló emészthetőségét. A Smart Whey fehérje szinte semmilyen laktózt, egyéb szénhidrátot vagy zsírt nem tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket. Kizárólag tiszta tejsavófehérjéből áll, amelynek előnye az azonnali oldhatóság és a finom íz.

  • Ellátja a szervezetet energiával és az izomtömeg felépítéséhez és fenntartásához szükséges tápanyagokkal.
  • kivételesen magas esszenciális és elágazó láncú aminosavak (BCAA) tartalma
  • 70%-ban a legmagasabb minőségű fehérjét tartalmazza
  • kiváló ízű, kémiai adalékanyagok és tartósítószerek nélkül
  • könnyű emészthetőség
  • Fehérjepótlás erősen edzett sportolóknak, vegetáriánusoknak és más, fokozott fehérjeszükséglettel rendelkező személyeknek.

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen el 40 g (2 adagolókanál) Smart Whey-t 300 ml vízben (vagy sovány/feleslegesen sovány tejben).
  • Ajánlott 2-3 adagot elosztani a nap folyamán az aktuális fehérjeszükségletnek megfelelően.
  • a legjobb időpont a tálaláshoz ébredés után (vagy reggeli uzsonnával), ebéd után és 30-40 perccel az edzés után.
  • a testsúlytól, az energiafelhasználástól és a normál étrend tápértékétől függ.

Megjegyzés: Fenilalanin forrást tartalmaz. Nem alkalmas fenilketonúriában szenvedő személyek számára. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A csomag felbontását követő 90 napon belül használja fel. Ez a termék nem a változatos étrend teljes körű helyettesítésére szolgál. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolás vagy használat által okozott károkért. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek