Smartlabs Micellar Casein 2000g

ASmartlabs micelláris kazein egy egyedülálló fehérjetermék, amely két összetevőből, micelláris kazeinből és tejsavókoncentrátumból áll. A micelláris kazein az izomnövekedéshez nélkülözhetetlen aminosavak, kalcium és foszfát ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 19 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

ASmartlabs micelláris kazein egy egyedülálló fehérjetermék, amely két összetevőből, micelláris kazeinből és tejsavókoncentrátumból áll. A micelláris kazein az izomnövekedéshez nélkülözhetetlen aminosavak, kalcium és foszfát fő forrása. A tejsavó komponens aminosavforrásként is szolgál, és tartalmaz néhány bioaktív és potenciálisan egészségfejlesztő hatású olyan fehérjék, mint az immunglobulinok, a nukleinsavszintézishez és a vérképzéshez szükséges elemként a folsav megkötéséért felelős fehérjék, a laktoferrin, a laktoperoxidáz és a lizozim.

A micelláris kazein és a tejsavófehérje összetevőinek anyagcseréje során számos új bioaktív peptid (immunopeptidek, kazein-foszfát peptidek és mások). A kazein és a tejsavófehérje kombinációjának használata jelentős táplálkozási és egészségügyi előnyökkel jár.

ASmartlabs micelláris kazein alkalmas mind az izomépítés időszakára, mind pedig arra az időszakra, amikor a zsír csökkentésére és az izomformálásra törekszik. Hatékonyan védi az izmokat az éjszakai koplalás alatt, és segít fenntartani az anabolikus folyamatokat a szervezetben. Az izmok így nemcsak regenerálódni, hanem újjáépülni is képesek. Napközbeni kiegészítés esetén ideális kiegészítő a vérszérum optimális aminosavszintjének fenntartásához és a szervezet anabolikus folyamatainak fenntartásához.

Micelláris kazein - felhasználások
  • az éjszakai fehérje pótláshoz
  • az izmok regenerálódásának és növekedésének támogatása
  • az étrend fehérjehiánya esetén

Ajánlott adagolás:

  • Ideális használat közvetlenül lefekvés előtt
  • majd a nap folyamán bármikor szükség szerint a fehérje pótlásához
  • a testsúlytól, az energiafelhasználástól és a normál étrend tápértékétől függ.
  • 45g (3 adagolókanál) 200-400ml vízben vagy tejben

Tápértékek (csokoládé):

100g-onként adagonként 45g
Energiaérték 1575 kJ 709 kJ
375 kcal 169 kcal
Zsírok 2 g 0,9 g
Amelyből telítődik 1,5 g 0,67 g
Szénhidrátok 5 g 2,25 g
Melyek közül a cukrok 4 g 1,8 g
Fehérje 80 g 36 g
0,25 g 0,11 g

Összetevők (csokoládé):

Micelláris kazein (80%)(tej), fehérjekoncentrátum(tej), kakaó, természetes és természetazonos aroma, édesítőszer szukralóz (E 955).

Allergének:

Az összetevők között félkövér betűvel jelölve.

Tápértékek (vanília):

100g-ban adagonként 45g
Energiaérték 1575 kJ 709 kJ
375 kcal 169 kcal
Zsírok 2 g 0,9 g
Amelyből telítődik 1,5 g 0,67 g
Szénhidrátok 5 g 2,25 g
Melyek közül a cukrok 4 g 1,8 g
Fehérje 80 g 36 g
0,25 g 0,11 g

Összetevők (vanília):

Micelláris kazein (80%)(tej), fehérjekoncentrátum(tej), természetes és természetazonos aroma, édesítőszer szukralóz (E 955).

Allergének:

Az összetevők között félkövér betűvel jelölve.

Figyelmeztetés:

Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Legfeljebb 25 °C-on, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek