Smartlabs Caffeine 50 kapslí

Ezegy koffeintartalmú készítmény, amely 200 mg hatóanyagot tartalmaz egy kapszulában. Ez a mennyiség 2 csésze kávénak felel meg. A Smartlabs koffeint zöld teából történő ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 1 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Ezegy koffeintartalmú készítmény, amely 200 mg hatóanyagot tartalmaz egy kapszulában. Ez a mennyiség 2 csésze kávénak felel meg. A Smartlabs koffeint zöld teából történő kivonással nyerik. A természetes eredetű hatóanyag természetes az emberi szervezet számára.Természetesebb és előnyösebb az emberi szervezet számára, mint az általánosan előállított szintetikus formák. A Smartlabs koffein hatékonyan stimulálja a szervezetet és elősegíti a zsírégetést. Kombinálja a Smartlabs Synephrinnel a maximális teststimuláció érdekében.

Ez egy úgynevezett központi stimuláns. Támogatja a magasabb idegrendszer működését. Így a teste jobban tud koncentrálni, és maximális teljesítményt tud nyújtani. Az élénkítő hatás mellett az energiaforgalmat növelő hatás is le van írva. A Smartlabs koffein hatékonyan működik a zsírégetésben és az inaktív testtömeg csökkentésében.

A következőkre tervezték:

  • Stimuláló teljesítmény
  • A fáradtság csökkentése
  • Segít a zsírégetésben
  • A koncentráció elősegítése
  • Az energiaforgalom növelése

Ajánlott adagolás:

  • Edzésnapon 1 kapszula 30-60 perccel erő- vagy állóképességi edzés előtt.
  • elegendő folyadékkal

Tápértékek:

1 kapszula
Zöld tea kivonat 500 mg
ebből koffein 200 mg

Összetevők:

Zöld tea kivonat - 40% koffein, átlátszó zselatin kapszula, csomósodásgátló: magnézium-sztearát (E470b), tri-kalcium-foszfát (E341iii).

Figyelmeztetés:

Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ez a termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők, 18 év alatti kiskorúak, valamint koffeinre érzékeny személyek számára. Kérjük, tartsa be az ivási rendet, amikor ezt a terméket használja. A koffein képes kiszárítani a szervezetet. Ne keverje össze alkohollal. A kupakot mindig szorosan zárja le. A tartály alján feltüntetett minimális eltarthatósági idő. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolás vagy használat által okozott károkért. Speciális diétás felhasználásra - sportolók számára alkalmas. A minimális eltarthatósági idő és a gyártási tétel a kupakon van feltüntetve.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek