SmartFuel 100% tejsavófehérje

A fehérje 100%-át finoman, közvetlenül az ellenőrzött európai gazdaságokból származó tehenek friss tejéből nyerik.amelyek legelőn legelnek és kizárólag fűvel táplálkoznak, így a lehető legjobb minőséget ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A fehérje 100%-át finoman, közvetlenül az ellenőrzött európai gazdaságokból származó tehenek friss tejéből nyerik.amelyek legelőn legelnek és kizárólag fűvel táplálkoznak, így a lehető legjobb minőséget kapják, mindenféle felesleges adalékanyag nélkül.

Prémium minőségű tejsavó koncentrátum, amely alkalmas sportolóknak és normál napi fehérjepótlásra. Támogatja a regenerálódást, a karbantartást és az izomépítést.

A SmartFuel fehérje egyértelműen a minőségre, a felhasználhatóságra és a felszívódásra összpontosít. Az édesítőszereket és az ízesítőanyagokat a lehető legkevesebbre csökkentette, mégis nagyszerű íze van.

✅ Közvetlenül tejből készült prémium minőségű fehérje.
✅ A felhasznált összetevők megfelelnek a GRASS-FED minősítésnek
✅ Kíméletes szűrési technológiákkal (ultraszűrés, részleges mikroszűrés) feldolgozva.
✅ Az ízesítetlen változat 100%-ban természetes
✅ Akár 23,5 g fehérje adagonként
✅ Magas a természetes eredetű aminosavak aránya
✅ Alacsony zsír-, szénhidrát- és laktóztartalom, mindössze 1,8 g zsírt és 2 g szénhidrátot tartalmaz.
✅ Alkalmas vegetáriánusok számára is

A minőséget előnyben részesíti a mennyiséggel szemben. A fehérje nem tartalmaz úgynevezett intenzív gazdaságokból származó ipari tejet, amelyet a mennyiség és az alacsony ár miatt termelnek. A nyersanyag minősége volt számunkra elsődleges fontosságú. A SmartFuel fehérje közvetlenül etikusan tenyésztett, szabadon tartott és fűvel táplált tehenek tejéből készül.

Az alapnyersanyag, a tejsavófehérje prémium minőségű tejből származik, amely megfelel a GRASS FED minősítésnek. A biotehenek az év 10 hónapjában szabadon legelnek a legelőkön (300+napokat egy évben), táplálékuk legalább 90%-ban friss fűből vagy takarmányból áll.

Ezek a körülmények és a természetes legeltetés garantálják a maximális minőséget és az EAA, BCAA és Glutamin esszenciális aminosavak természetesen magas tartalmát.

A SMartFuel fehérje alacsony denaturáltsági fokú, és kíméletes szűrési technológiával (ultraszűrés, részleges mikroszűrés) kerül feldolgozásra, ami maximálisan biztosítja avalamennyi bioaktív komponens maximális megőrzését és 14%-kal több leucint a tejsavóból származó tejsavófehérje-koncentrátumokhoz képest. A leucint a BCAA-k fő és legfontosabb aminosavának tartják, különösen az izomépítő és az mTOR nevű fehérje aktiváló képessége miatt, amely az izomfehérje szintézisét indítja be.

Melyek a közvetlenül tejből készült fehérje fő előnyei?
A tejsavófehérjéket általában tejsavóból, a tejtermelés melléktermékéből állítják elő (pl. A tejsavó egyfajta savó, amely a sajt készterméke, és nem közvetlenül a tejből származik. Az alapforrás egyedülálló minősége garantálja a maximális minőséget és az EAA, BCAA és Glutamin esszenciális aminosavak természetesen magas tartalmát.

Mit jelent a Grass-fed jelentése?
A tejsavófehérje állandóan legelőn tartott, szabadon tartott tehenek prémium minőségű tejéből származik. az év több mint 300 napján, és táplálékuk legalább 90%-ban friss fűből vagy takarmányból áll. A teheneket etikusabban és kedvezőbb körülmények között tartják, mint a hagyományos gazdaságokban tartott teheneket.

Keverjen össze egy 30 g-os adagot (2 összehangolt adagolókanál) 250 ml vízzel vagy tejjel. Fogyasszon naponta 1-3 adagot szükség szerint.

1000 g-os kiszerelésben.

Adag: 30 g

Adagok száma csomagonként: 33

Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagoláson

Figyelmeztetés: Édesítőszereket tartalmazó étrend-kiegészítő. Kifejezetten sportolók számára alkalmas élelmiszer. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Fagytól óvni kell. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek

Nem