SizeAndSymmetry Synephrine 100 tablet

SizeAndSymmetry Synephrine 100 tabletta, étrendkiegészítő A szinefrin a Citrus aurantium növény perikarpiumában található hatóanyag. A Sizeandsymmetry Synephrine egy olyan termék, amely hatékonyan elősegíti a fogyást ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

SizeAndSymmetry Synephrine 100 tabletta, étrendkiegészítő

A szinefrin a Citrus aurantium növény perikarpiumában található hatóanyag. A Sizeandsymmetry Synephrine egy olyan termék, amely hatékonyan elősegíti a fogyást és a testzsír csökkentését.

A szinefrin felgyorsítja az anyagcserét, ami fokozott energia (kalória) égetéssel jár. Támogatja a fogyáshoz vezető három fő mechanizmust - lipid (zsír) lebontás), növeli az energiafelhasználást termogén hatásmechanizmusa révén, és eltávolítja a felesleges vizet a szervezetből. A zsíros inaktív tömeg csökkentése a sportolók és a lakosság teljesítményének és hatékonyságának javulásához vezet. Synephrine Sizeandsymmetry Növeli a metabolikus forgalmat anélkül, hogy negatívan befolyásolná a szívműködést vagy a vérnyomást. A gyártási technológia teljes mértékben megfelel az európai uniós irányelvnek.

Előnyök:

  • Súlycsökkentés
  • Jelentős zsírcsökkentés
  • Az anyagcsere felgyorsítása
  • A felesleges folyadék kiürítése a szervezetből

Tápértékek:

1 tabletta

Synephrine

10 mg

Összetevők:

Maltodextrin, Citrus aurantium kivonat (8% szinefrin).

Ajánlott adagolás:

  • Használjon 1 tabletta Synephrine Sizeandsymmetry-t 30 perccel edzés előtt.
  • Edzésmentes napokon vegyen be 1 tablettát reggel éhgyomorra.
  • Ne lépje túl a napi adagot.

Csomagolás: 100 tabletta

Minimális eltarthatósági idő.

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő. Különösen sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért.

Allergiafigyelmeztetés: A termék összetevőiben található allergének félkövér betűvel vannak kiemelve.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek