SizeandSymmetry Caffeine 60 tablet

SizeAndSymmetry koffein 60 kapszula Gyógyszerészeti minőségű koffein tökéletes felszívódással és 200 mg tiszta koffeinnel kapszulánként. Ez az adag két csésze pörkölt kávéval egyenértékű, rákkeltő ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 4 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

SizeAndSymmetry koffein 60 kapszula

Gyógyszerészeti minőségű koffein tökéletes felszívódással és 200 mg tiszta koffeinnel kapszulánként. Ez az adag két csésze pörkölt kávéval egyenértékű, rákkeltő hatás nélkül.anyagok, amelyek oly gyakran semmissé teszik a kávéban lévő koffein pozitív hatását. A Sizeandsymmetry Caffeine megfelel a legmagasabb európai minőségnek, és megfelel az EU által meghatározott szabványoknak.

Akoffein a leghatékonyabb központi stimuláns, ugyanakkor nagyon hatékonyan támogatja a nem kívánt zsírtartalékok elégetését. Sizeandsymmetry A koffein stimuláns az egyik legjobb zsírégető. A koffein serkentő hatása leginkább a szellemi és fizikai kimerültség, valamint a megterhelő teljesítményt megelőző stimulációs időszakban érezhető.

A koffein Sizeandsymmetry elősegíti a zsírégetést. Segít a zsírt energiaforrásként felhasználni az izommunkához. Ez az egyik legerősebb zsírégető, amelyet a hivatásos sportolók használnak.

NUtrikus értékek:

1 kapszula
Vízmentes koffein 200 mg

Összetevők:

Vízmentes koffein, zselatin kapszula (zselatin, titán-dioxid, vas-oxidok és hidroxidok), magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Előnyök:

  • Erő és állóképesség
  • Zsírégetés
  • A szellemi és fizikai erő mozgósítása

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1 kapszulát, akár testmozgás előtt, akár fokozott fizikai megterhelés és stimulációs igény esetén.

Figyelmeztetések:

Sportolók számára alkalmas, cukrokat és édesítőszereket tartalmazó, magas koffeintartalmú (200 mg/1 kapszula) élelmiszer - nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek