SciTec Vitamin D3 250 kapslí

A D3-vitamint a szervezet természetes módon termeli, amikor közvetlen napfénynek van kitéve. A szintetizált D3-vitamin mennyisége azonban számos tényezőtől függ (pl. évszak, hely, idő, életkor, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A D3-vitamint a szervezet természetes módon termeli, amikor közvetlen napfénynek van kitéve. A szintetizált D3-vitamin mennyisége azonban számos tényezőtől függ (pl. évszak, hely, idő, életkor, szmog mennyisége a levegőben, bőrtípus).

A D3-vitamin természetes módon is megtalálható a táplálékban, D2-vitamin (ergokalciferol) és D3-vitamin (kolekalciferol) formájában, de étrend-kiegészítőként is bevehető. A D-vitamin hozzájárul a normális izom- és immunrendszeri működéshez, a normála csontok és a fogak normál egészségét, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódását/elérhetőségét. *

* Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett, tudományosan bizonyított állítás.

Ajánlott adagolás:

  • Naponta 1 kapszulát étkezés közben, elegendő folyadékkal bevenni.

Tápértékek:

Hatóanyag-tartalom adagonként
DDD%*
D3-vitamin 500 NE 125%

Összetevők:

D3-vitamin (kolekalciferol), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, zselatin (kapszula).

Figyelmeztetés:

Allergiafigyelmeztetés: olyan üzemben gyártják, ahol tej, szója, tojásfehérje, glutén és diófélék feldolgozásával foglalkoznak.

1 kapszulaadagonként.

Adagok száma csomagonként: 250

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek