Scitec Nutrition Calcium Magnesium 100 tablet

Kalcium-magnézium - szervezetünk nagy mennyiségű kalciumot és magnéziumot tartalmaz, főként a csontjainkban, ahonnan szükség esetén kivonjuk. A napi kalcium- és magnéziumellátás többek között elengedhetetlen az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 550 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Kalcium-magnézium - szervezetünk nagy mennyiségű kalciumot és magnéziumot tartalmaz, főként a csontjainkban, ahonnan szükség esetén kivonjuk. A napi kalcium- és magnéziumellátás többek között elengedhetetlen az erősödésheza csontok és a fogak egészségéért, az izomgörcsök megelőzéséért és az idegrendszer megfelelő működéséért.

A rendszeres sport növeli a kalcium- és magnéziumbevitel szükségességét. Ha rosszul táplálkozik, vagy más okból nem tudja biztosítani, hogy elegendő mennyiséget kapjon ezekből ahasználjon kalcium- és magnézium-kiegészítőt. A kalcium-magnézium egy minőségi forma, amely ezeket az összetevőket ideális arányban tartalmazza. Egy adag kalcium-magnézium 500 mg kalciumot és 250 mg magnéziumot tartalmaz.

Ajánlott adagolás:

  • Felnőttek napi 1 tbl étkezés közben
  • a tabletták csomagolása megkönnyíti a lenyelést

Táplálkozási táblázat:

1 tbl
Kalcium (kalcium-karbonát, osztrigahéj és kalcium-glükonát formájában) 500 mg
Magnézium (magnézium-oxid és magnézium-glükonát formájában) 250 mg

Összetevők:

  • Cellulóz, kroszkarmellóz, titán-dioxid, cellulóz bevonat, növényi magnézium-sztearát.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek