Scitec Nutrition 100% Creatine 500g

100% tiszta kreatin-monohidrát = 100% Crea Pure Scitec Nutrition Akreatin-monohidrát az 1990-es évek elején forradalmat indított el a sporttáplálkozásban, mivel ez volt az első alkalom, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 533 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

100% tiszta kreatin-monohidrát = 100% Crea Pure Scitec Nutrition

Akreatin-monohidrát az 1990-es évek elején forradalmat indított el a sporttáplálkozásban, mivel ez volt az első alkalom, amikor a szteroidokhoz hasonló hatású természetes anyagot fedeztek fel. Az izmok kreatinraktárai szükségesek ahhoz, hogy foszfátcsoportokat szolgáltassanak az elfogyasztott ATP regenerálásához. Így az izomösszehúzódáshoz szükséges sejtenergiaraktárként szolgál. Mind a szabad kreatin, mind a kreatinfoszfát bizonyítottan növeli az izom teljes kreatinraktárát. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású intervallumok során.A jótékony hatás napi 3 g kreatinnal érhető el.

A kreatin az élethez nélkülözhetetlen molekula, és alacsony szintje súlyos betegségeket okozhat. A Scitec Nutrition kizárólag teljesen tiszta Creapure és Ultrapure kreatinkeverékeket használ termékei előállításához.

Ajánlott adagolás:

  • ossza el a teljes testsúlyát hárommal - az így kapott érték a kreatin grammban kifejezett mennyisége, amelyet a nap folyamán a terhelési fázisban be kell vennie (= 1. 1 hét kreatin-kiegészítés)
  • majd egy fél adagot a fenntartáshoz
  • éhgyomorra és különösen az egyszerű cukrokat tartalmazó edzés után vegyen be
  • minden adaghoz (5 g = 1 teáskanál) kb. 400 ml vizet vagy más italt vegyen be.
  • A Scitec kreatint a még kifejezettebb hatás érdekében ajánlott gainerekkel együtt szedni.

Táplálkozási táblázat:

5 g
Energiaérték 53.9 kcal
kreatin-monohidrát 5 g

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek