Reflex Nutrition 3D Protein 1800 g

három fehérjeforrás: natív tejsavófehérje, micelláris kazein és tojásfehérje-izolátum 45:45:10 arányban. három különböző emésztési fázis: lassú, közepes és gyors. 80% fehérjetartalom minden ízesítés esetében háromféle ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 23 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

három fehérjeforrás: natív tejsavófehérje, micelláris kazein és tojásfehérje-izolátum 45:45:10 arányban.

három különböző emésztési fázis: lassú, közepes és gyors.

80% fehérjetartalom minden ízesítés esetében

háromféle barátságos probiotikum

LAB2PRO® barátságos baktériumok:

A háromfázisú formula mellett a 3D Protein a Lactobacillus acidophilus, a Bifidobacterium bifidum és a Lactobacillus rhamnosus barátságos baktériumfajtákat tartalmazza a szabadalmaztatott LAB2PRO® márkából. A baktériumokat speciális technológiával tenyésztik, amely védelmet biztosít számukra, hogy épségben jussanak be az emésztőrendszerbe.

Ajánlott adagolás:

Keverjen össze 35 g-ot (kb. 3 igazított adagolókanál - 25 ml) 350 ml-rel egy shakerben vagy turmixgépben, hogy sima állagú legyen.

Ha sűrűbb, krémesebb vagy intenzívebb ízt szeretne, kevesebb vízzel vagy tejjel keverje össze.

fogyasszon 2-3 adagot naponta

Táplálkozási táblázat:

100 g35 g

Energiaérték

1526 kJ/360 kcal

534 kJ/126 kcal

Fehérje

80 g

28 g

Szénhidrátok

6,5 g

2 g

- ebből cukrok

0,4 g

nyomok

Zsírok

1,6 g

0,6 g

- amelyből telítődik

0,9 g

0,3 g

Szál

0,4 g

nyomok

0,84 g

0,3 g

Bifidobacterium bifidum

600 millió CFU

210 millió CFU

Lactobacillus acidophilus

600 millió CFU

210 millió CFU

Lactobacillus rhamnosus

600 millió CFU

210 millió CFU

Az értékek a csokoládé, a vanília és az eper ízek esetében azonosak.

Összetevők:

Csokoládé

Tejfehérje koncentrátum 96% (45% micelláris kazein, 45% natív nyers tejfehérje).fehérje), fehérjeizolátum (tojásfehérje) 10 %, aroma, kakaópor2,5 %, sűrítőanyag karboximetilcellulóz, édesítőszerek szukralóz, szteviol-glikozidok, LAB2PRO®. (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus), csomósodásgátló szilícium-dioxid

Vanília

Tejfehérje koncentrátum 96 % (45 % micelláris kazein, 45 % natív tejsavófehérje), fehérjeizolátum (tojásfehérje) 10 %, aroma, sűrítőanyag.karboximetil-cellulóz, édesítőszerek szukralóz, szteviol-glikozidok, színezék béta-karotin, LAB2PRO® (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus), csomósodásgátló szilícium-dioxid.

Eper

Tejfehérje koncentrátum 96 % (45 % micelláris kazein, 45 % natív tejsavófehérje), fehérjeizolátum (tojásfehérje) 10 %, aroma, sűrítőanyag.karboximetil-cellulóz, betanin színezék, édesítőszerek szukralóz, szteviol-glikozidok, LAB2PRO® (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus), csomósodásgátló szilícium-dioxid.

Figyelmeztetés:

Kövesse az ajánlott adagolási eljárást! Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó. 16 év alattiak számára nem alkalmas. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz helyen tárolja. Felnyitás és használat után mindig szorosan csavarja vissza a kupakot. A felbontástól számított 3 hónapon belül vagy a minőségmegőrzési idő lejártáig fogyassza el. Nyomokban kagylót, halat és glutént tartalmazhat.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek