A 100% Native Whey a piacon kapható legtisztább tejsavó - más fehérje nem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot ...Bővebben
A 100% Native Whey a piacon kapható legtisztább tejsavó - más fehérje nem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot és hatékonyságot - a fehérje 100%-át natív technológiával nyerik közvetlenül a friss tejből.
A 100% Native Whey a fehérjék abszolút csúcsát képviseli - az alkalmazott natív technológiának köszönhetően ez az egyetlen, amely kombinálható a normál nyers fehérjékkel.fehérje, ahol a fehérjét nem közvetlenül a tejből, hanem egy másodlagos termékből, a tejsavóból nyerik ki, páratlan!
A tejsavófehérje messze a legértékesebb a fehérjék közül a szervezet számára, de a különböző módokonA különböző feldolgozási módszerek összetételük, szennyeződésük és ízük tekintetében nagyon különböző típusú fehérjéket eredményeznek. És itt csak a natív technológia garantálhatja a friss tejben található savó molekulák eredeti, természetes formájához a lehető legközelebb álló paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből vonják ki, ami azt jelenti, hogy nem károsodnak, mint a hagyományos előállításnál. Előnye továbbá, hogy egyszer pasztőrözik - általában kétszer pasztőrözik, ami denaturálja a fehérjemolekulákat). Ráadásul a teljes feldolgozási folyamat mindössze tíz Celsius-fokos hőmérsékleten zajlik.
Magasabb aminosavtartalom: A feldolgozási módszer természetesen tükröződik az aminosav-tartalomban - a 100% natív tejsavó több aminosavat tartalmaz, mint a hagyományos módon előállítottm tejsavófehérje akár 16%-kal több L-Leucin, több esszenciális aminosav és közel 40%-kal több cisztin.
Barátságos DUOLAC® baktériumok: A probiotikumok hatásukban szorosan kapcsolódnak az emésztőrendszer működéséhez és ezáltal a bevitt tápanyagok felszívódásához. Ha azonban nem megfelelően tárolják őket, az jelentősen befolyásolja a hatékonyságukat. A Cell Biotech ezért előállt egy szabadalmaztatott, immár negyedik generációs barátságos baktériummal. DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis és Lactobacillus Rhamnosus), amelyet egy speciális, a DUOLAC® által kifejlesztett hűtési technológia, peptidek és poliszacharidok, amelyek a baktériumoknak állandó stabilitást biztosítanak és biztosítják aTúlnyomó többségük élve és jó állapotban jut el az emésztőrendszerbe.
Táplálkozási adatok | 100 g | 35 g* |
Energiaérték | 1591 kJ / 375 kcal | 557 kJ / 131 kcal |
Zsírok Amelyből telítődik |
1,1 g 0,45 g |
0,39 g 0,16 g |
Szénhidrátok Melyek közül a cukrok |
10,7 g | 3,75 g |
Szál | 1 g | 0,35 g |
Fehérje | 80 g | 28 g |
Só | 0,45 g | 0,2 g |
Bifidobacterium Bifidum | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600 000 000 MO | 210 000 000 000 000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600 000 000 000 000 MO | 210 000 000 000 000 MO |
Az esszenciális aminosavak profilja: | ||
Leucin | 11717 mg | |
Izoleucin | 5320 mg | |
Valine | 5378 mg | |
Lizin | 9200 mg | |
Metionin | 2394 mg | |
Fenilalanin | 3847 mg | |
Threonin | 4850 mg | |
Tryptophan | 2108 mg | |
A feltételesen esszenciális aminosavak profilja: | ||
Arginin | 2677 mg | |
Cisztin | 2468 mg | |
Glutaminsav | 17652 mg | |
Hisztidin | 2153 mg | |
Proline | 5701 mg | |
Tirozin | 3888 mg | |
A nem esszenciális aminosavak profilja: | ||
Alanin | 4322 mg | |
Aszparaginsav | 10268 mg | |
Glicin | 1801 mg | |
Szerin | 4477 mg |
*1 adag 35 g-nak felel meg. A csomag 51 adagot tartalmaz.
MO - mikroorganizmusok az előállítás időpontjában
natív tejsavó koncentrátum (60%), natív tejsavó izolátum (35%), aroma, kakaó Kakaópor (csak csokoládé tökéletes ízesítésű), sűrítőanyag karboxil-metil-cellulóz, édesítőszer szukralóz.cukor, színezék (betanin - csak az eper és tejszín íz esetében), színezék (béta-karotin - csak a vanília fagylalt íz esetében), édesítőszer szteviol-glikozidok, LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus).
Figyelmeztetés: speciális diétás étel, sportolók számára alkalmas. Édesítőszerekkel.