Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Az új technológia a NATURAL WHEY ISOLATE mint fő összetevő és a cross-flow tejsavó izolátum élvonalbeli kombinációját hozza!
A Reflex Nutrition elmúlt 15 évének kutatásai során kifejlesztették a Mirco Whey-t, a tökéletes, kiválóan emészthető, nem denaturált tejsavófehérje-izolátumot - az eddigi legtisztább fehérjét. Ez egy rendkívül fejlett forma, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy nagy mennyiségű biológiailag aktív peptidet és aminosavat juttasson a szervezetbe. A Micro Whey No1 összetevője a nem denaturált, mikroszűrt NATIVE WHEY tejsavó izolátum. Vitathatatlanul ez a jelenleg elérhető legalacsonyabb minőségű fehérjeforma. és tartalmazza a természetes, tiszta fehérjében található extra biológiailag aktív mikrofrakciókat.
A NATÍV TEJSAVÓ KÖZVETLENÜL A TEJBŐL ELŐÁLLÍTOTT BIOAKTÍV TEJSAVÓIZOLÁTUM. Ez teszi a NATIVE WHEY-t teljesen mássá, mint a ma a piacon kapható standard WPI/WPC (tejsavófehérje izolátum és koncentrátum) fehérjéket, azaz az olyan fehérjéket, amelyeketamely a sajtgyártás mellékterméke az oltóanyag és a savak felhasználásával.
A NATIVE WHEY további érdekes paraméterei közé tartozik a cisztin aminosav akár 166%-kal magasabb tartalma, amely a glutation képződésének nélkülözhetetlen összetevője. A cisztein a cisztein aminosav két molekulájából áll, és ismét nagyon érzékeny a hőre és a pH-változásra, így a szokásos WPI/WPC módszerek ismét lebomlanak. (denaturáció), így a végtermék csak a cisztein "szétesett" maradványait tartalmazza, amelyek eredetileg a cisztein alapszerkezetének fontos párját alkották. A NATIVE WHEY nagy mennyiségű L-Leucint (a legfontosabb BCAA-t) is tartalmaz.
A NATIVE WHEY tehát egy teljesen más módon előállított, nem denaturált, bioaktív fehérje előállítását képviseli, ahol a modern mikroszűrési technológiának és aultraszűrési technológiával a fehérjét közvetlenül a friss tejből izolálják, tíz Celsius-fokot meg nem haladó hőmérsékleten!
Márka összehasonlítás A Micro Whey legalább 88% fehérjét tartalmaz, hasonlítsa össze ezt a terméket más gyártókkal! A Micro Whey-t minden egyes tételben, minden hónapban független vizsgálatnak vetik alá. A vizsgálat során szigorúan ellenőrzik a termék összetételét és minimálisan 88%-os fehérjetartalmát. Ezt a színvonalat nehéz felülmúlni! Ez az egyedülálló ellenőrzési rendszer 100%-os minőséget és garanciát biztosít. Ezenkívül az ISO17025 minőségi szabványoknak megfelelően doppinganyagok hiányát is vizsgálják. A termék legfontosabb előnyei a gyors és problémamentes emészthetőség és a használhatóság.
Gyorsabb, hatékonyabb felszívódás a Digezyme® & Lactospore® segítségévelA Micro Whey felszívódási hatékonysága a speciális Digezyme enzimeknek köszönhető. Ezek abszolút növelik a fehérjék felszívódásának és felszívódásának hatékonyságát. Ezenkívül LactoSpore probiotikus kultúrákat tartalmaz.
A Reflex Nutrition garanciája
- Innovatív technológia
- A felhasznált összetevők legmagasabb minősítése
- 100%-ban zöld energiával készült
- 100%-ban megújuló erőforrásokból készült, újrahasznosított csomagolásban.
- Az ISO 9001 szabványoknak megfelelően gyártott
- Független vizsgálat a doppingszerek hiányának megállapítására
- Abszolút terméktisztaság és egészségügyi biztonság.
Ajánlott adagolás
- Keverjen össze egy 30 g-os adagot (3 összehangolt 25 ml-es adagolókanál) 300 ml vízben vagy alacsony zsírtartalmú tejben egy shakerben vagy turmixgépben.
- Vegyen be naponta 2-3 adagot.
- Keverés után lehetőleg azonnal fogyassza el.
- Ne hagyja a már összekevert terméket hosszú ideig melegben állni.
- A csomagban található mérőpohár a térfogatot méri, nem a súlyt.
- Használjon mérleget az adag pontos méréséhez. A terméket súly szerint csomagolják, nem pedig az adagok száma szerint.
Táplálkozási információk
Banán |
100 g |
1 adag* |
---|
Energiaérték |
1586 kJ / 373 kcal |
476 kJ / 112 kcal |
Zsírok |
0,6 g |
|
- amelyből telítődik |
0,2 g |
|
Szénhidrátok |
7,0 g |
2,1 g |
- ebből cukrok |
1,8 g |
0,5 g |
Fehérje |
85 g |
26 g |
Só |
0,40 g |
0,12 g |
|
|
|
Digezyme® (emésztőenzimek) |
166 mg |
50 mg |
Bacillus Coagulans (Lactospore®) |
166×106 spóra |
50×106 spóra |
Csokoládé |
100 g |
1 adag* |
---|
Energiaérték |
1590 kJ / 374 kcal |
477 kJ / 112 kcal |
Zsírok |
0,7 g |
|
- amelyből telítődik |
0,5 g |
0,2 g |
Szénhidrátok |
7,0 g |
2,1 g |
- ebből cukrok |
2,4 g |
0,7 g |
Fehérje |
85 g |
26 g |
Só |
0,40 g |
0,12 g |
|
|
|
Digezyme® (emésztőenzimek) |
166 mg |
50 mg |
Lactospore® probiotikumok |
166×106 spóra |
50×106 spóra |
Eper |
100 g |
1 adag* |
---|
Energiaérték |
1569 kJ / 369 kcal |
471 kJ / 111 kcal |
Zsírok |
|
|
- ebből telített zsírsavak |
0,2 g |
|
Szénhidrátok |
6,2 g |
1,9 g |
- ebből cukrok |
3,0 g |
0,9 g |
Fehérje |
85 g |
26 g |
Só |
0,40 g |
0,12 g |
|
|
|
Digezyme® (emésztőenzimek) |
166 mg |
50 mg |
Lactospore® probiotikumok |
166×106 spóra |
50×106 spóra |
vanília |
100 g |
1 adag* |
---|
Energiaértékek |
1559 kJ/ 367 kcal |
468 kJ/ 110 kcal |
Zsírok |
|
|
Ebből telített zsírsavak |
0,2 g |
|
Szénhidrátok |
5,6 g |
1,7 g |
Melyek közül a cukrok |
1,6 g |
|
Fehérje |
85 g |
26 g |
Só |
0,4 g |
0,12 g |
|
|
|
Digezyme® (emésztőenzimek) |
166 mg |
50 mg |
Bacillus coagulans (LactoSpore®) |
166×106 spóra |
50×106 spóra |
Összetevők
- Banán: Natív tejsavó izolátum (55%), instantiált tejsavó izolátum t (43 %) (keresztáramlásos mikroszűrt tejsavó-izolátum, szója emulgeálószer, tejsavó-izolátum, szója emulgeálószer) lecitin), aroma, Digezyme® enzimkomplex (amiláz, celluláz, laktáz, lipáz és semleges proteáz), karotin színezék, édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
- Csokoládé: Natív tejsavóizolátum (75 %), instantiálttejsavóizolátum t (21 %) (keresztáramlásos mikroszűrt tejsavóizolátum, emulgeálószer szója lecitin), kakaópor, aromaanyag, Digezyme® enzimkomplex (amiláz, celluláz, laktázlipáz és semleges proteáz), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
- Eper: Natív tejsavóizolátum (60 %), instantiált tejsavóizolátum tejsavóizolátum (38 %) (keresztáramlásos mikroszűrt tejsavóizolátum, emulgeálószer szója, tejsavóizolátum ). lecitin), aroma, betanin színezék, Digezyme® enzimkomplex (amiláz, celluláz, laktáz, lipáz és semleges proteáz), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
- Vanília: Natív savóizolátum 55%, instantiált savóizolátum 43% (keresztáramlásos mikroszűrt savóizolátum ). szójalecitin emulgeálószer), aroma, Digezyme® emésztőenzim komplex, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), karotinok, Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Értékelésünk