Reflex Nutrition Micellar Casein 1800g

Micelláris kazein - A micelláris kazein minőségi rendszert kínál az aminosavak fokozatos felszabadításával, köszönhetően a micellás formának, amelyben feldolgozzák. A Reflex micelláris kazein ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 22 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Micelláris kazein - A micelláris kazein minőségi rendszert kínál az aminosavak fokozatos felszabadításával, köszönhetően a micellás formának, amelyben feldolgozzák. A Reflex micelláris kazein a tejfehérje ultraszűrésével készül - ez az eljárás eltávolítja a tejcukrot, a laktózt és a zsírt. Az így nyert nyersanyag mintegy 85%-ban tartalmaz fehérjét!

Egy Dr. Yves Boire által végzett klinikai vizsgálat alapján a tejsavófehérje és a micelláris kazein között vizsgált metabolikus hozzáférhetőségi különbség több mint 7 óra volt. Ez az eredmény nagyon érdekes volt, és bizonyította, hogy a tejsavófehérje és a micellárisa kazein teljesen más hangsúlyt helyez az aminosavak felszívódásának hossza és elérhetősége miatt. Más szóval ez azt jelenti, hogy a micelláris kazeinnek erős antikatabolikus hatása van, azaz segít az izomtömeg védelmében.

A Reflex Nutrition micelláris kazein egy instant fehérje, amely az aminosavakat fokozatosan, micellák formájában szabadítja fel, és friss, fölözött tejből készül. Kérjük, ne keverje össze ezt a micellás terméket a rossz minőségű kazeinátokkal, amelyek lebomlott fehérjékből készülnek. A micelláris kazeinben lévő fehérje teljes értékű, és átlagosan 80% micelláris kazeint és 20% tejsavófehérjét tartalmaz.

Reflex Nutrition garancia

  • Innovatív technológia
  • klinikai vizsgálatokkal validált termékek
  • Magasabb használati érték a versenytársakhoz képest
  • 100%-ban megújuló forrásokból készült, újrahasznosított csomagolásban
  • Az ISO 9001 és az ISO 17025 szabványoknak megfelelően gyártott termék.
  • Abszolút terméktisztaság és egészségügyi biztonság
  • kizárólag az Európai Unióból származó nyersanyagokból készültek.
  • nem tartalmaz rBGH tejet (ez a technológia az EU-ban betiltott)

Táplálkozási táblázat:

100 g 45 g
Energiaérték 1468 kJ/346 kcal 661 kJ/156 kcal
Fehérje 78 g 35,1 g
szénhidrátok 5,7 g 2,6 g
Zsírok 1,2 g 0,5 g
Kalcium 2165 mg 974 mg
Nátrium 68 mg 31 mg
Lactospore probiotikumok 200 millió. 90 millió.

Aminosavprofil:

100 g
L-Valin 6100 mg
L-izoleucin 5000 mg
L-leucin 9500 mg
L-lizin 7800 mg
L-metionin 2600 mg
L-triptofán 1600 mg
L-treonin 4200 mg
L-fenilalanin 4700 mg
L-alanin 3100 mg
Aszparaginsav 7000 mg
Glutaminsav 20400 mg
L-hisztidin 2800 mg
L-prolin 9700 mg
L-tirozin 5000 mg
L-arginin 3400 mg
L-cisztein 700 mg
Glicin 1800 mg
L-szerin 5000 mg

Összetevők:

Tejfehérje koncentrátum 96% (80% micelláris kazein, 20% natív tejsavó) 3,5% kakaópor (3,5%, csak csokoládé ízű), sűrítőanyag karboximetil-cellulóz, színezékek: béta-karotin (csak banán és vanília ízben), betanin (eper ízben, eper & krém), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), kálium-klorid, Bacillus Coagulans (Lactospore® komplex), csomósodásgátló szilícium-dioxid.

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen össze 33 g-ot (2 adag 25 ml-es adagolókanál) 400 ml vízben vagy sovány tejben egy shakerben vagy turmixgépben. Vegyen be 1 adagot lefekvés előtt. Egy adagot hosszabb idő (több mint 3 óra) előtt is bevehet, amikor nem fog enni. Keverés után azonnal fogyassza el. A termékhez mellékelt mérőpohár a térfogatot méri, nem a súlyt. A pontosabb dózismérés érdekében használjon mérleget. A termék súly szerint van csomagolva, nem adagszám szerint. A mérőpohár szállítás közben az aljára csúszhat.

Figyelmeztetés:

Kövesse az ajánlott adagolási eljárást! Nem alkalmas gyermekek, 16 év alatti kiskorúak, terhes és szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne vegyen be napi 3 adagnál többet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen tárolja. Felnyitás és használat után mindig szorosan csavarja vissza a kupakot, és ne tegye ki a terméket nedves levegőnek. A felbontástól számított három hónapon belül vagy a lejárati időn belül fogyassza el. A nyersanyagok az Egyesült Királyságon kívülről is érkezhetnek.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek