Reflex Nutrition BCAA 200 tablet

ABCAA-k elágazó láncú aminosavak (BCAA) - L-Leucin, L-Isoleucin és L-Valin, ezek az egyik legfontosabbesszenciális aminosavak az atlétikában és az erősportokban. Tartalmuk a teljes izomfehérje-tartalom 33%-át ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

ABCAA-k elágazó láncú aminosavak (BCAA) - L-Leucin, L-Isoleucin és L-Valin, ezek az egyik legfontosabbesszenciális aminosavak az atlétikában és az erősportokban. Tartalmuk a teljes izomfehérje-tartalom 33%-át teszi ki. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a súlyzós edzés akár 240%-kal is növelheti a szervezet leucinbeviteli igényét.

A Reflex Nutrition BCAA edzés előtti és utáni adagolásával jelentősen növelheted a fulladás visszatartását.Az izomtömeg-képzés beindul, és ezt követően megvédi az izomrostokat a kemény edzés okozta stressztől és traumától. A BCAA-k szabad formában, a legjobb arányban, B6-vitaminnal kombinálva.

Vitaminok és ásványi anyagok 1 kapszulában:
B6-vitamin - piridoxin 0,2 mg

Aminosavak 1 kapszulában:
L-izoleucin 125 mg
L-Leucin 250 mg
L-Valin 125 mg


Összetevők:

1 zselatin kapszulában: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, segédanyag mikrokristályos cellulóz, segédanyag maltodextrin, segédanyag magnézium-sztearát, piridoxin-hidroklorid. *nem alkalmas vegetáriánus étrendhez.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 6 kapszulát 30-40 perccel edzés előtt, és további 6 kapszulát közvetlenül edzés után. **1 adag 6 kapszulának felel meg. A csomag 33 adagot tartalmaz.

Figyelem: nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen tárolja. 16 év alattiak számára nem alkalmas.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek