Czech Virus Pure Elite CFM 2250g

Az Elite Performance Whey Protein egy kiváló minőségű 100% tejsavófehérje. 80% fehérjetartalom, magas L-glutamin és 7g BCAA tartalom 1 adagban garantálja az ideális táplálkozást a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 23 438 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Elite Performance Whey Protein egy kiváló minőségű 100% tejsavófehérje. 80% fehérjetartalom, magas L-glutamin és 7g BCAA tartalom 1 adagban garantálja az ideális táplálkozást a megterhelt izmok számára.

Vigyázat - ne tévessze össze a tejsavótartalmat a fehérjetartalommal. Számos fehérjeterméket olyan szlogenek kísérnek, mint a "WHEY 80", "WHEY 100", miközben a valós fehérjetartalom gyakran kevesebb, mint 70%. A fehérjetartalom pedig a fehérjetermék minőségének mutatója.

Az Elite Performance Whey Protein egy őszintén összeállított fehérje, magas fehérjetartalommal, BCAA-val, L-Glutaminnal és teljesen feltárt összetevőkkel. Nem állítjuk, hogy az Elite Whey Protein forradalmi újítás, de a minősége túlszárnyalja a konkurenciát. A fehérjék emberi szervezet általi felszívódásával és felhasználásával kapcsolatos bizonyított ismeretekhez tartjuk magunkat.és betartjuk az ilyen kiváló minőségű fehérje előállításához szükséges szigorú technológiai eljárásokat. Maga az előállítási folyamat és a végtermék is vegyszermentes. Nem viszünk be semmilyen mesterséges és olcsó töltőanyagot a termékünkbe. 100%-os minőséget hozunk, mert hiszünk abban, hogy csak a minőség a siker garanciája.

Czech Virus Pure Elite CFM - A legjobb összetételű fehérje a piacon?

KINEK SZÓL?

Mindazok számára készült, akik a normál étrendjükből nem jutnak elegendő fehérjéhez az izomtömeg építéséhez. Az optimális fehérjebevitel nagyon egyéni, és a következőktől függEz a céltól is függ (más lesz a mennyiség egy olyan ember számára, aki hízni akar, és más lesz a mennyiség egy olyan ember számára, aki hízni akar.egy olyan nő esetében, aki testzsírt akar veszíteni), de nagyon általánosságban azt mondhatjuk, hogy testsúlykilogrammonként 2-2,5 g körül kell lennie naponta.

Szeretne testzsírt veszíteni izomtömeg elvesztése nélkül? Sok nő és férfi követi el azt a hibát, hogy teljesen korlátozza a táplálékbevitelt az étrendjében. Ez a stratégia rövid távon működhet, de fennáll a jojó-effektus veszélye, és a testzsírral együtt a nehezen megszerzett és értékes izomtömeget is elveszíti. TARTALMAZZON ELÉG FEHÉRJÉT AZ ÉTKEZÉSÉNEK - a fehérje kellőképpen táplálja az izmokat, és valóban csak zsírt veszít az étrendjéből.

Szeretne izomtömeget szerezni? Ebben az esetben nehéz fehérjeital nélkül. Miért pusztítanád el magad heti 4 alkalommal az edzőteremben, ha a testednek egyszerűen nincs miből felépíteni a kívánt izomtömeget? Ne feledje, hogy az izomépítéshez a fehérje az egyik legfontosabb építőelem. Ha tehát hiányos vagy benne, akkor dolgozhatsz 150%-ot, de a kívánt eredmény nem jön el, vagy csak korlátozott mértékben. Az Elite Performance Whey Protein az ideális kiegészítő fehérjeforrás a szervezeted számára!

GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIA?

CFM Elite Performance tejsavófehérjéink a CFM (Cross-Flow Microfiltration) nevű gyártási technológiával készülnek. Ez egy membránszűrő rendszer, amely a legkíméletesebb módon távolítja el a zsírt és a laktózt.és izolálja a tiszta fehérjét, miközben megőrzi az értékes elsődleges fehérjeösszetevőket: Béta-laktoglobulin, alfa-laktoglobulin, szérumalbumin, immunglobulin, glikomakropeptid, laktoferrin. Ez a CFM néven ismert egyedülálló gyártási folyamat garantálja a legmagasabb minőségű nyersanyagokat.a lehető legnagyobb tisztaság, felszívódás és maximális tápanyag-ellátottság.

Csokoládéíz Általában a csokoládé ízét úgy érik el, hogy kakaót adnak a keverékhez. A probléma az, hogy viszonylag nagy mennyiségű kakaóra van szükség, ami végső soron azt jelenti. 100 g porra vetített % fehérje veszteség - a fehérjekeveréket a kakaó kiszorítja, így csökken a fehérjetartalom. A fehérjetartalmú termékek esetében próbálja meg összehasonlítani a csokoládé és más ízek fehérjetartalmát. Az Elite Performance Whey Proteinben a csokoládé ízt nem kakaóval, hanem a szabadalmaztatott FTNF csokoládétechnológia alkalmazásával érik el.

Vegyszermentes Az Elite Performance Whey Protein gyártása során a hangsúlyt a környezetbarát gyártási technológiára helyezzük.

ÖSSZETEVŐK?

CFM tejsavó koncentrátum (a termék fehérjéjének 90%-a) A tejsavófehérje legaktívabb formája. Magas biológiai érték és gyors felszívódás.

CFM tejsavó izolátum (a termék 10%-a fehérje) A tejsavófehérje legkoncentráltabb és legtisztább formája a piacon. Magas fehérjetartalom, minimális zsír és laktóz.

LactoWise® Synbiotic - probiotikumok és prebiotikumok keveréke. A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, amelyek megfelelő mennyiségben fogyasztva pozitív hatással vannak a felhasználó egészségére. Ezek a mikroorganizmusok ennek a formának köszönhetően megtelepedhetnek emésztőrendszerünkben. A prebiotikumok az egészséget elősegítő bélbaktériumok táplálékai. Ez a kombináció segít az immunitás általános javításában.

DigeZyme® Az emésztést segítőenzimkomplex (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz, celluláz). A laktáz segít a laktózérzékenyeknek a laktóz egyszerű cukrokká történő lebontásával. A proteáz segíti a fehérje emésztését, amit különösen a nagyobb fehérjebevitelt igénylő emberek értékelnek.

Aroma

  • Kizárólag természetes aromákat használtunk, a csokoládéhoz nem használunk kakaót, így garantálni tudjuk, hogy minden ízben azonos a fehérjetartalom!
  • Vanília íz - természetes vanília ízű
  • Csokoládé íz - természetes csokoládé íz
  • Kókusz íz - természetes kókusz ízű

Szteviol-glikozidok (édesítőszer a sztevia növényből - természetes eredetű) Abszolút biztonságos édesítőszer, amely cukorbetegek számára is alkalmas. A szteviol-glikozidok 300-szor édesebbek, mint a cukor.

Szukralóz helyettesítő édesítőszer 600-szor édesebb, mint a cukor, alacsony kalóriatartalmú, nagyon alacsony glikémiás indexű. Rendkívül stabil a savas élelmiszerek hőmérsékletével és alacsony pH-értékével szemben. Serkenti a probiotikus baktériumok növekedését a vékonybélben. Bár szintetikusan állítják elő, a legbiztonságosabb szándékos édesítőszer (nincs vita a rákról, mint az aszpartám, a nátrium-ciklamát, az aceszulfám-kálium stb. esetében.).

Tápértékek:

Zsírok 6,76 g
- amelyből telített 3,62 g
Szénhidrátok 5,29 g
- ebből cukrok 5,29 g
Fehérje 80,00 g
0,2 g*

Aminosav Tartalom %
Alanin 4,81
Arginin 2,02
Aszparaginsav 10,58
Cisztin 2,12
Glutaminsav 17,40
Glicin 1,35
Hisztidin 1,63
Izoleucin* 6,15
Leucin* 10,19
Lizin 9,23
Metionin 2,12
Fenilalanin 2,88
Proline 5,29
Szerin 4,42
Threonin 6,44
Tryptophan 1,35
Tirozin 2,50
Valine* 5,67

Ajánlott adagolás:

Keverjen el 1 adagot (30 gramm) 250 ml vízben vagy alacsony zsírtartalmú tejben. Használjon turmixgépet vagy shakert. A napi fehérjeszükséglettől függően napi 2-3 adagot fogyasszon.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek