GymBeam Protein True Whey 2500g

A TrueWhey egy olyan fehérjeital, amelyben az egyetlen fehérjeforrás a tejsavó. Feldolgozása keresztáramú mikroszűrési módszerrel (CFM) történik, amelynek során a savó átáramlik akeresztmetsző szűrők, amelyek ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 23 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A TrueWhey egy olyan fehérjeital, amelyben az egyetlen fehérjeforrás a tejsavó. Feldolgozása keresztáramú mikroszűrési módszerrel (CFM) történik, amelynek során a savó átáramlik akeresztmetsző szűrők, amelyek így eltávolítják az összes káros és emészthetetlen anyagot, beleértve a laktóz nagy részét is. Ugyanakkor a CFM-módszer biztosítja a fehérjék maximalizálását, és azt is, hogy ezek a tápanyagok semmilyen módon ne sérüljenek. Ugyanakkor a TrueWhey terméke magas leucintartalma miatt, amely a szervezet legfontosabb aminosava, kiemelkedik a versenytársak termékei közül. A proteoszintézis alapvető folyamatáért felelős, és erőteljes anabolikus hatásai miatt is használják.

Hogyan értékeljük a True Whey fehérjét?

A termék előnyei:

  • Ez egy nagyszerű fehérje, felesleges zsírok és cukrok nélkül.
  • Nem habzik és teljesen oldódik
  • Nagyszerű minden olyan fogyókúrás étrendhez, ahol az izmok katabolizálódásának veszélye fennáll.
  • Nem terheli az emésztőrendszert, könnyen emészthető.
  • Támogatja a regenerálódást kemény edzés után

Kinek szól a TrueWhey fehérjeital?

A TrueWhey fehérje nélkülözhetetlen kiegészítő minden sportoló számára, függetlenül az ágazattól. A fő előnye, hogy nem terheli feleslegesen a szervezetet és az emésztőrendszert, mivel jól felszívódó termékről van szó. Ugyanakkor tökéletesen eltelít anélkül, hogy sok zsírt vagy cukrot juttatna a szervezetébe.

Mivel a tejsavó a tejből történő kazein eltávolítása után vagy a sajtgyártás során keletkezik, a TrueWhey nem alkalmas vegánok számára. Nincs korhatár, mivel ez egy tisztán természetes termék.természetes termék, amely nem tartalmaz felesleges tartósítószereket vagy mesterséges színezéket.

A TrueWhey fehérje aminosavprofilja:

Aminosavak Tartalom %-ban.
Alanin 3,59
Arginin 1,65
Aszparaginsav 8,28
Cisztein 1,66
Glutaminsav 14,2
Glicin 1,41
Hisztidin 1,37
Izoleucin 3,84
Leucin 7,82
Lizin 7,13
Metionin 1,56
Fenilalanin 2,26
Proline 4,48
Szerin 3,92
Threonin 5,19
Tryptophan 1,07
Tirozin 1,95
Valine 3,55

A TrueWhey (ízesítetlen) tápértéktáblázata:

Tápértékek 100 grammonként
Energiaérték 1730,5 kJ / 409 kcal
Zsírok 6,2 g
amelyből telítődik 4,4 g
Szénhidrátok 5,7 g
ebből cukrok 5,7 g
Fehérje 82,6 g
0,45 g

A TrueWhey (ízesített) tápértéktáblázata:

Tápértékek 100 grammonként
Energiaérték 1755 kJ / 416 kcal
Zsírok 8,8 g
amelyből telítődik 5,3 g
Szénhidrátok 9,1 g
ebből cukrok 7,9 g
Fehérje 77,8 g
0,36 g

Hogyan kell adagolni a TrueWhey-t?

A termék egyetlen adagja 25 g. Keverhető 200-300 ml vízzel vagy tejjel, amelynél azonban figyelembe kell venni az egész termék felszívódásának romlását. A legfontosabb adagot reggel éhgyomorra és 20 perccel az edzés befejezése után kell bevenni. Mivel azonban ez egy olyan termék, amelyet a fehérjebevitel kiegészítésére terveztek, a nap bármely szakában nem lehet hibázni egy adaggal. A kisebbik csomag 40, a nagyobbik 100 adagot tartalmaz.

Milyen a TrueWhey pontos összetétele?

A TrueWhey gyártók nem használnak "saját keverékeket".amelyeknek el kell rejteniük minden adalékanyagot, szükségtelen vagy káros anyagot. A legnagyobb arányban (a termék ízétől függetlenül) a fent említett CFM-módszerrel feldolgozott tejsavófehérje-koncentrátum képviselteti magát. A többi összetevő attól függ, hogy milyen ízt választ a termékhez. A csokoládé, az eper és a vanília ízek esetében a növényi édesítőszert steviát, a többinél a szintetikus édesítőszert, a szukralózt használták.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek